No, prvo sam gledao wrong turn, pa onda tek Hills have eyes i baš sam imao dojam kao da sam taj film već vidio: ono mjesto za napuštenim autima, krvoločni kanibali, i takve stvari....
A sada po vama, koji vam je najbolji film od tih dva?
Wrong Turn je snimljen par godina prije Hills Hava Eyes koji je tema ovog posta.Freddy Krueger wrote:Ja jos uvijek tvrdim da je Wrong Turn teeeeska kopija Hillsa...
"Degenerici" koji napadaju, tako uobičajena stvar u horror filmovima. Samo što sam u zadnjih par tjedana gledao ima jedan sčičan šumski "degenerik" u Don't go in the woods ( http://www.horrorhr.com/dont-go-in-the-woods-1982/ ).Freddy Krueger wrote:Ima neke scene totalno prekopirane...Bas ti auti i ono uho na pocetku...Cisto sama zamisao sa degenericima kako napadaju je kopija...
A jebate, kako si u vrlo, vrlo teškoj zabludi. Wrong turn je snimljen 2003, a hills have eyes 2006.Freddy Krueger wrote:Ja jos uvijek tvrdim da je Wrong Turn teeeeska kopija Hillsa...
Ima neke scene totalno prekopirane...Bas ti auti i ono uho na pocetku...Cisto sama zamisao sa degenericima kako napadaju je kopija...

Možda je čovjek mislio na original iz tamo 60-ih, 70-ih godina, a ne remakejohn_constantine wrote:A jebate, kako si u vrlo, vrlo teškoj zabludi. Wrong turn je snimljen 2003, a hills have eyes 2006.Freddy Krueger wrote:Ja jos uvijek tvrdim da je Wrong Turn teeeeska kopija Hillsa...
Ima neke scene totalno prekopirane...Bas ti auti i ono uho na pocetku...Cisto sama zamisao sa degenericima kako napadaju je kopija...
Jos cemo mi cuti, vidim ja, da je Dawn of the Dead teska kopija House of the Dead...john_constantine wrote:A jebate, kako si u vrlo, vrlo teškoj zabludi. Wrong turn je snimljen 2003, a hills have eyes 2006.Freddy Krueger wrote:Ja jos uvijek tvrdim da je Wrong Turn teeeeska kopija Hillsa...
Mairosu wrote:Jos cemo mi cuti, vidim ja, da je Dawn of the Dead teska kopija House of the Dead...john_constantine wrote:A jebate, kako si u vrlo, vrlo teškoj zabludi. Wrong turn je snimljen 2003, a hills have eyes 2006.Freddy Krueger wrote:Ja jos uvijek tvrdim da je Wrong Turn teeeeska kopija Hillsa...
Duuuuh...Dragonrage wrote:Možda je čovjek mislio na original iz tamo 60-ih, 70-ih godina, a ne remakejohn_constantine wrote:A jebate, kako si u vrlo, vrlo teškoj zabludi. Wrong turn je snimljen 2003, a hills have eyes 2006.Freddy Krueger wrote:Ja jos uvijek tvrdim da je Wrong Turn teeeeska kopija Hillsa...