Ljudi moji skroz su ovi Ameri popizdili....
Ja jesam bio za recimo nastavak filma ili 4 satnu mini seriju koja se isto bazira na nastavku (režiju je bio trebao napraviti sam Carpenter) ali nikako da ga radi Sci-Fi Channel (vidio sam skoro sve njihove uratke koji su samo štancanje bez prave kavalitete) tu je već moglo biti nešto od svega pomalo čak mi se i priča može činiti dobrom.
Ali najviše su mogli napraviti to da ako već žele snimiti The Thing onda da snime film o događajima koji su usljedili u norveškom kampu i to sa norveško-švedsko-nizozemskim glumcima, sa Carpenterom kao redateljem (koji zna snimiti film sa poznatim i sa nepoznatim glumcima) a sve bi to bilo prije nego su u film uskočili Russell i ekipa (znači nešto kao "Hobit" trilogiji Gospodara prstenova).
Glumci koji bi mogli glumiti u takvom filmu:
Šveđani: Peter Stormare, Max von Sydow, Stellan Skarsgard, Dolph Lundgren (
Norvežani: Jørgen Langhelle, Bjørn Sundquist i Dennis Storhøi
Nizozemci: Rutger Hauer i Jacob Derwig.
Te možda i : Vladimir Kulich, Asbjørn 'Bear' Riis, Sven-Ole Thorsen...
Mislim da bi film bio dobar jer ima dosta zvjezdanu ekipu odličnih glumaca...
Može se tu sakupiti sasvim pristojna ekipa odličnih glumaca (čak bi bilo dobro da govore na norveškom, a ne na engleskom.
Za remake Predatora nikako nisam isto kao iz za The Thing, ali ako žele raditi treći nastavak neka im bude, ali samo pod uvijetom da ne bude neki jebivjetar poput Johna Cene
Što vi kažete