Novosti...horor blogs, postovi, nove web horor stranice...

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
dr_gonzo

Novosti...horor blogs, postovi, nove web horor stranice...

Post by dr_gonzo » 17 Nov 2007, 17:21

Ovaj post bi nam mogao poslužiti kao podsjetnik za postove koje šaljemo na svojim blogovima, ako kojim slučajem otkrijemo neki novi blog o horor filmovima, može i ako se otrkrije koja dobra recenzija, prikaz novih foršpana, te naravno ako se zna za koju novu i odličnu horor web stranicu...

Napisah novi post o Michaelu Myersu i za sada je ove godine sve o serijalu Noći Vještica...

Moja teorija o Michael Myersu
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

bakero

Re: Novosti...horor blogs, postovi, nove web horor stranice.

Post by bakero » 17 Nov 2007, 17:27

dr_gonzo wrote:Ovaj post bi nam mogao poslužiti kao podsjetnik za postove koje šaljemo na svojim blogovima, ako kojim slučajem otkrijemo neki novi blog o horor filmovima, može i ako se otrkrije koja dobra recenzija, prikaz novih foršpana, te naravno ako se zna za koju novu i odličnu horor web stranicu...

Napisah novi post o Michaelu Myersu i za sada je ove godine sve o serijalu Noći Vještica...

nije loše, šta su mu sve radili i on nikako da prestane ubijati!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Unreal

Re: Novosti...horor blogs, postovi, nove web horor stranice.

Post by Unreal » 17 Nov 2007, 17:41

bakero wrote:
dr_gonzo wrote:Ovaj post bi nam mogao poslužiti kao podsjetnik za postove koje šaljemo na svojim blogovima, ako kojim slučajem otkrijemo neki novi blog o horor filmovima, može i ako se otrkrije koja dobra recenzija, prikaz novih foršpana, te naravno ako se zna za koju novu i odličnu horor web stranicu...

nije loše, šta su mu sve radili i on nikako da prestane ubijati!
Dobra ideja. Kada si već kod Michaela trebao bi valjda uskoro napisati recenziju novog Halloweena(možda većeras).
Hmm ma mogao sam recenziju već davno napisati imao sam vremena ,ali uvjek mi je teško se nagovoriti na pisanje makar mi nije dosadno pisati o filmu :lol: .

jigsaw

Post by jigsaw » 18 Nov 2007, 12:23

Sve o Jasonu Voorheesu i Friday the 13th franšizi:

http://recenzijefilmova.blog.hr/2007/11 ... html#dan18

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 18 Nov 2007, 14:11

Novi post....

FIDO (2006)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Freddy

Post by Freddy » 18 Nov 2007, 19:48

jebeno....
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Post Reply