van helsing mislim da nema crtica, vec samo film (afaik sa glavnim likom Van Helsingom)... nisam gledala, ali lik koji je opcinjen hellsing crticem kao i ja kaze da je srot... film van helsing.. primjetiti jedno l u nazivu

hellsing je crtic (anime) u 13 epizoda (sa glavnim likom Arucardom) i preporuca se NE pogledati 13tu.... jer nakon toga slijedi plac da zasto nema dalje

frend mi je spomenuo da bi se mogao snimiti film-nastavak ali s drugom ekipom.... ne znam... cekam....
inace, ne znam jel prije bio hellsing anime ili manga.... ali postoje oboje... s time da mangu nisam citala/gledala
a moj dojam? meni su oba crtica odlicna...
obzirom da volim vampire i puno toga vezanog uz njh, dosta skepticno prilazim gomili uradaka.... no ova dva crtica su me zbilja odusevila (pricam o hellsingu kao crticu iako se u stvari radi o 13 epizoda)
ne izvode gluposti oko onih touchy tema 'postajanja vampirom', ne seru bezveze.... i imaju bas dobru radnju... u pravilu naleti pokoja zenska koja je opijena glavnim vampirima.... i tako... malo romanse, malo misticnosti, malo koljane.... odlicno u svakom slucaju.... topla preporuka za oba... a ja idem gledati sto mogu nabaviti od ovoga sto ste napisali....
btw, Ernest

sva sreca pa je uvijek sve samo san