Najbolji početci horror filmova!
- bakero
Najbolji početci horror filmova!
Eto, kad sam već otvorio temu o najboljim završetcima horora ovdje pišite najbolje uvodne scene, početke horora, evo mojih favorita!
Halloween - ima sam osjećaj kao da igram neku igru na play stationu iz prvog lica kad gledamo ono što mali micheal vidi kroz masku
Jeepers Creepers 2 - prije svega zbog onog lijepog krajolika na početku i dobre mjuze kad jeepers odnese onoga maloga
The thing - uvodna glazba enia moriconea je nenadjebiva plus ono hvatanje i pucanje na psa od strane norvežana u helihopteru, legendaran početak!
Halloween - ima sam osjećaj kao da igram neku igru na play stationu iz prvog lica kad gledamo ono što mali micheal vidi kroz masku
Jeepers Creepers 2 - prije svega zbog onog lijepog krajolika na početku i dobre mjuze kad jeepers odnese onoga maloga
The thing - uvodna glazba enia moriconea je nenadjebiva plus ono hvatanje i pucanje na psa od strane norvežana u helihopteru, legendaran početak!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
-
Unreal
Potpisujem , a i dobra je ona montaža iz četvrtog djela isto, možda i bolja.jigsaw wrote:Friday the 13th part VII: New Blood kada na početku prikazuju sva njegova ubijanja prije ovog nastavka...
još bi dodao
Nightmare on elm street - scena s Tinom u onoj kotlaonici
Vampiri - onaj početak u kuči ,gdje James Woods i njegova ekipa ubijaju vampire .
Wishmaster- zanimljiv ,zabavan i krvavi početak
-
Unreal
Makar ti jigsaw kažeš da preskočiš ,ja ti preporučam ipak da pogledaš. Meni je jedan od boljih djelova u serijalu. Predlažem ti da preskočiš osmicu rađe.bakero wrote:vidiš taj dio nisam gleda!jigsaw wrote:Friday the 13th part VII: New Blood kada na početku prikazuju sva njegova ubijanja prije ovog nastavka...
- bakero
probat ću ga nabavit!Unreal wrote:Makar ti jigsaw kažeš da preskočiš ,ja ti preporučam ipak da pogledaš. Meni je jedan od boljih djelova u serijalu. Predlažem ti da preskočiš osmicu rađe.bakero wrote:vidiš taj dio nisam gleda!jigsaw wrote:Friday the 13th part VII: New Blood kada na početku prikazuju sva njegova ubijanja prije ovog nastavka...
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
R.I.P.
R.I.P.