Koji ste horror zadnji gledali?
- Juricagrind
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Future-kill (1985)
Očekivano predobro
Očekivano predobro
If I were an animal I’d live on dreams alone
No wilderness beneath my feet, no hedges my home
You’d sling me in a cage and leave me to rot
Injecting your chemical and then I’m forgot
No wilderness beneath my feet, no hedges my home
You’d sling me in a cage and leave me to rot
Injecting your chemical and then I’m forgot
- Andrej
Dominion Prequel to the Exorcist (2005)
Nemam reči..Prvih par minuta jako zanimljivo.
Onda kreće sunovrat, polugluma i razvijanje priče bez priče. Demon je toliko strašan i uverljiv, da bi mu u slučaju sretanja na ulici udelio neku milostinju, a same scene egzorcizma praćene novim jezikom - latino/engleskim (čak je i najpoznatija molitva na latinskom - "Gloria Patri, et Filio, et Spiritui Sancto", dobila prepev u vidu nepravilnog ubacivanja totalnih gluposti u istu, sa sve spelovanjem po pravilima engleskog jezika).
Kao i svaki drugi film, treba ga odgledati, jer bolje je sam proceniti nego čitati tuđe kritike. Mene je lično pomalo razočarao.
Nemam reči..Prvih par minuta jako zanimljivo.
SpoilerShow
Četrdeset i neka, nacisti, streljanje nevinih, sveštenik između pišolja i večnog proklestva, cut - afrika, scenografija - mešavina Indiana Jones-a i The Mummy, reko sebi - ova šizofrenija može i dobro da ispadne...
Kao i svaki drugi film, treba ga odgledati, jer bolje je sam proceniti nego čitati tuđe kritike. Mene je lično pomalo razočarao.
We're all mad here...
- Josef K
All the Boys Love Mandy Lane - 6/10
Počelo super, a zavašilo blah.
Ocjena više zbog same Mandy Lane 
Počelo super, a zavašilo blah.
SpoilerShow
Onaj twist na kraju mi je bio šok
I glupo je kaj nisu objasnili zašto je ona sve to napravila

I glupo je kaj nisu objasnili zašto je ona sve to napravila

- Sammy
A Nightmare on Elm Street (2010) - nisam očekivao ništa specijalno, ali ovo je stvarno govno od filma. Predvidljivo od samog početka, na trenutke čak i očajno. Freddy je bože sačuvaj, ogavan, gadan, iritantan kao pojava, a tek priča koju su usrali, pa mislim stvarno. Glumci također loši, al dobro Katie Cassidy mi je bila kjutić
. Jedno veliko razočarenje. - 2/10

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- remike2
Potpis i što se tiče komentara i ocjene.Sammy wrote:A Nightmare on Elm Street (2010) - nisam očekivao ništa specijalno, ali ovo je stvarno govno od filma. Predvidljivo od samog početka, na trenutke čak i očajno. Freddy je bože sačuvaj, ogavan, gadan, iritantan kao pojava, a tek priča koju su usrali, pa mislim stvarno. Glumci također loši, al dobro Katie Cassidy mi je bila kjutić![]()
. Jedno veliko razočarenje. - 2/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
-
shutter - 9/10 scimao sam se na dosta scena,po meni najbolji film s duhovima koji sam pogledao
-
Halloween (1981) - i dalje ekstra i visoka ocena 10/10!
- Decadentor
japanski??John_Ryder wrote:shutter - 9/10 scimao sam se na dosta scena,po meni najbolji film s duhovima koji sam pogledao

- elrania
tajlandskiDecadentor wrote:japanski??John_Ryder wrote:shutter - 9/10 scimao sam se na dosta scena,po meni najbolji film s duhovima koji sam pogledao

- remike2
Angel Heart (1987) - 8/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Decadentor
nja nja nja mislio sam jel gledo orginal ili rimejk, a svi azijski horrori su po difoltu japanskielrania wrote:tajlandskiDecadentor wrote:japanski??John_Ryder wrote:shutter - 9/10 scimao sam se na dosta scena,po meni najbolji film s duhovima koji sam pogledao![]()

- elrania
znam da si ovim mislio na original, al original je tajlandski i trebo bi to znat, ak si gledaoDecadentor wrote:
nja nja nja mislio sam jel gledo orginal ili rimejk, a svi azijski horrori su po difoltu japanski![]()

a tajlanđani se isto trude oko horora, iako nisam neki fan

- Decadentor
al nisam gledoelrania wrote:znam da si ovim mislio na original, al original je tajlandski i trebo bi to znat, ak si gledaoDecadentor wrote:
nja nja nja mislio sam jel gledo orginal ili rimejk, a svi azijski horrori su po difoltu japanski![]()
![]()
![]()
a tajlanđani se isto trude oko horora, iako nisam neki fan

- elrania
onda skidaj original i pogledaj
izvrstan je film, a kraj pogotovo.

- Decadentor
spoilali su mi krajelrania wrote:onda skidaj original i pogledaj![]()