Koji ste horror zadnji gledali?
- blessa
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
The Others --> napokon sam ga pogledala i nisam mu zacudo nasla mane 4,5/5
- cactus
Splice (2010)-7/10
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- bluedreamer
i od mene ocjena 7 za Splice, uz par izvrsnih scena, dobra atmosfera i to za promjenu bez puno krvi.cactus wrote:Splice (2010)-7/10
- Bub
Nine dead - ocjena 3/10
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Fuck, a taman sam se spremio da ga odgledam. Stvarno je tako loš?Bub wrote:Nine dead - ocjena 3/10
Neka, nema veze, što bi rekli - za dobru svinju nema loših pomija.
Lako se da izbrisati ako ne valja.
A Splice nikako da nahvatam dobar snimak. Sve neki Ts-ovi i cam-ripovi. To nikako.
We're all mad here...
- Bub
a čuj možda se tebi i svidi, svi se mi razlikujemo...mene nije dojmio i nije mi sjeo najboljaAndrej wrote:Fuck, a taman sam se spremio da ga odgledam. Stvarno je tako loš?Bub wrote:Nine dead - ocjena 3/10
Neka, nema veze, što bi rekli - za dobru svinju nema loših pomija.
Lako se da izbrisati ako ne valja.
A Splice nikako da nahvatam dobar snimak. Sve neki Ts-ovi i cam-ripovi. To nikako.
SpoilerShow
neke stvari što se tiće zapleta su mi dobre, ali gluma loša (svi glumci) i kadrovi su slični kao da gledam neku stariju američku sapunicu
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- bluedreamer
imaš R5, dobra je snimka a audio je sa kamere ali ok je...Andrej wrote:Bub wrote:Nine dead - ocjena 3/10
- Andrej
Iskopao sam negde Vešticu iz Blera, odgledao drugi put i jao.....
Stvarno super film. Prvi put sam ga odgledao u bioskopu s nekim rastaman društvom koje je
kompletno bilo
, jer im je neko rekao da će im biti super trip dok ga gledaju.
Tako sam se ja lepo valjao po bioskopu od smeha ne prativši film, nego njihove užasnute trip reakcije....
Sad je bilo mnogooooo bolje.
Stvarno super film. Prvi put sam ga odgledao u bioskopu s nekim rastaman društvom koje je
kompletno bilo

Tako sam se ja lepo valjao po bioskopu od smeha ne prativši film, nego njihove užasnute trip reakcije....
Sad je bilo mnogooooo bolje.
We're all mad here...
- remike2
The Howling (1981) - konačno pogledao ovaj film, dosta je dobar, svidjela mi se gluma, glazba je jeziva/zastrašujuća, atmosfera je pogođena ko i lokacije, transformacija u vukodlaka je odlična, napadi vukodlaka također uz pokušaj spašavanja žive glave, itd... Nije me dojmio toliko kao An American Werewolf In London koji je za mene i dalje najbolji predstavnik ovog podžanra, no u globalu svidio mi se da kažem da je vjerovatno među 3 najbolja werewolf filma ikad. 8/10.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- illnath93
The grudge 3-dosadno. Ne znam kako sam ga uspila odgledati do kraja. 3/10
Stay alive-Ubojstva su extra jadna. Sto su tek napravili od Elizabethe Bathory, uzas. 3/10
Jedino sto je dobro je ideja.
Stay alive-Ubojstva su extra jadna. Sto su tek napravili od Elizabethe Bathory, uzas. 3/10
Jedino sto je dobro je ideja.
- Josef K
The Exorcist - 10/10
- remike2
Zadro wrote:The Exorcist - 10/10

But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- hitman_4
- Damned_Thing
Christine- Odlican
- john_constantine
Night of the Creeps - zabavna horor komedija s dobrim krvavim specijalnim efektima, trash scenarijem s daškom 80 - tih, odličnim finaleom, fenomalni Tom Atkins i reference na filmove, s par nezaboravnih filmskih scena. 4/5
Michel puši karu.