gledao sam ga isto dosta davno, više se ni ne sjećam detalja osim tog osnovnog zapletaslucajni prolaznik wrote:Jao jeste, to je taj!! Uopste mi nije palo na pamet da je muz Reev! HvalaJesi li ga gledao ili si ga pronasao na osnovu mog opisa?
Koji je to film?
- HorrorHR
- Site Admin
Re: Koji je to film?
- chatterer
nije horor, nisam znao gdje bih postavio upis
Muž i žena se voze nekom pustinjom (možda Texas) i crkne im auto usred ničega. Naiđe čovjek u kamionu te se dogovore da preveze ženu do prvog mjesta a muž ostane kod auta.
Kad shvati da mu je žena oteta, krene u potragu, kasnije upozna otmičare i oni od njega zahtjevaju da im preda svu ušteđevinu iz neke banke u malom mjestu sa samo 1 policijskom patrolom.
Na kraju filma muž dođe u stan otmičara, nađe ženu u podrumu i prisili otmičare da uđu unutra pa ih zaključa.
Zna tko kako se zove taj film?
Evo usput i još jedan što sam tražio dosta dugo a gledao kao klinac. Sjećam se da se zvao nešto kao Treće oko ali nisam uspio naći originalni naziv
Vjerojatno taj film ustvari nije ništa posebno ali tada mi je bio zanimljiv.
Nisam sad siguran za radnju kao za potonji ali znam da je neki ludi znanstvenik ili tako nešto doveo neke ljude valjda u svoj ogromni laboratorij gdje je ekperimentirao sa nekim pokusima. Kasnije je on postao neka vrsta zmije pa je ganjao te ljude što je doveo. U filmu ima koliko mi se čini i sado-mazo elemenata, prosutih mozgova, izobličenja i tako nekih boleština
Muž i žena se voze nekom pustinjom (možda Texas) i crkne im auto usred ničega. Naiđe čovjek u kamionu te se dogovore da preveze ženu do prvog mjesta a muž ostane kod auta.
Kad shvati da mu je žena oteta, krene u potragu, kasnije upozna otmičare i oni od njega zahtjevaju da im preda svu ušteđevinu iz neke banke u malom mjestu sa samo 1 policijskom patrolom.
Na kraju filma muž dođe u stan otmičara, nađe ženu u podrumu i prisili otmičare da uđu unutra pa ih zaključa.
Evo usput i još jedan što sam tražio dosta dugo a gledao kao klinac. Sjećam se da se zvao nešto kao Treće oko ali nisam uspio naći originalni naziv
Vjerojatno taj film ustvari nije ništa posebno ali tada mi je bio zanimljiv.
Nisam sad siguran za radnju kao za potonji ali znam da je neki ludi znanstvenik ili tako nešto doveo neke ljude valjda u svoj ogromni laboratorij gdje je ekperimentirao sa nekim pokusima. Kasnije je on postao neka vrsta zmije pa je ganjao te ljude što je doveo. U filmu ima koliko mi se čini i sado-mazo elemenata, prosutih mozgova, izobličenja i tako nekih boleština
Last edited by chatterer on 28 Dec 2009, 20:20, edited 1 time in total.
- HorrorHR
- Site Admin
The Vanishingchatterer wrote:nije horor, nisam znao gdje bih postavio upis
http://www.imdb.com/title/tt0108473/
remake filma:
http://www.imdb.com/title/tt0096163/
- john_constantine
Michel puši karu.
- chatterer
john_constantine wrote:Mene više podsjeća na ovaj film koji sam par puta gledao....
http://www.imdb.com/title/tt0118771/
e bravo, to je taj, ne mogu vjerovati da se nisam Russella sjetio
puno hvala obojici na brzom odgovoru
znate li možda za ovaj drugi što sam editirao?
- john_constantine
Ah, da... tek sam sada primijetio rečenicu "treće oko"... to je ovaj film
http://www.imdb.com/title/tt0091083/
http://www.imdb.com/title/tt0091083/
Michel puši karu.
- chatterer
Puno hvala, odmah sam se bacio na traženje filma!
Vidi se da komuniciram ovdje sa načitanim ljudima ili u ovom slučaju nagledanim filmova
Vidi se da komuniciram ovdje sa načitanim ljudima ili u ovom slučaju nagledanim filmova
- Jandra
1. film: Mislim da glumi Clint Eastwood al nisam siguran. Tražio sam po imdb-u i nisam našao. U vojsku dođe neki crnac a svi su bijelci i svi ga maltretiraju zato što je crn. Sijećam se kraja kad je trebo polagat za ronioca i trebao je u vodi složi neki dio cijevi, a ovi su mu to otežali ali on je svejedio bio uporan i nakraju je ipak složio tu cijev.
2. film: Vrlo star film, mislim da je čak crno-bijel. Neki slavni bejzbolaš završi u zatvoru i ovi mu ponude raniji izlaz ako bude igrao za zatvorsku momčad. Sijećam se utakmice gdje se na kraju zaputi prema izlazu iz zatvora (il neš) i ovi su skoro počeli pucat po njemu al su shvatili da je samo išao uzet lopticu.
Zna ko koji su to filmovi?
2. film: Vrlo star film, mislim da je čak crno-bijel. Neki slavni bejzbolaš završi u zatvoru i ovi mu ponude raniji izlaz ako bude igrao za zatvorsku momčad. Sijećam se utakmice gdje se na kraju zaputi prema izlazu iz zatvora (il neš) i ovi su skoro počeli pucat po njemu al su shvatili da je samo išao uzet lopticu.
Zna ko koji su to filmovi?
- boyko
prvi bi trebal bit ovaj http://www.imdb.com/title/tt0203019/
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
olio
a drugi ovaj http://www.imdb.com/title/tt0071771/
- Jandra
Je to je to, hvala
-
Eat Your Brains
Trazim film..nisam siguran jel bas horror horror il je nesto malo artsy vise. Uglavnom ima scena kad neki gorstak drvosjeca veze curu za radijator i siluje joj decka pred njom..se sjeca itko tog? Mislim da je europski film.
I like to eat things.
- DrugsBunny
Ovaj film sam gledao prije dobrih 10ak godine te se ne sjećam nekakvih detalja niti ičeg, ali radnja, mislim, otprilike ide ovako:
Familija od troje (mislim da su majka, otac i dijete) kupe neku kuću/vilu gdje se u mračnom podrumu nalazi neko čudovište i sad je ono tamo cijeli film.
Na kraju mislim da se oslobodi i krene za njima, ali ga oni pregaze autom i usmrte
Jel zna tko?
Familija od troje (mislim da su majka, otac i dijete) kupe neku kuću/vilu gdje se u mračnom podrumu nalazi neko čudovište i sad je ono tamo cijeli film.
Na kraju mislim da se oslobodi i krene za njima, ali ga oni pregaze autom i usmrte
Jel zna tko?
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- john_constantine
- DrugsBunny
Mislim da nije. U tom filmu što sam ja gledao je bio samo 1 demon i neki veliki, valjda mislim da je tak bilo :s
...I wrapped our love in all this foil,