Koji ste horror zadnji gledali?
- boyko
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Mutants (2009) - još jedan dokaz da francuzi rasturaju.
sviđa mi se radnja,ima dobru atmosferu.gluma je odlična.a i u nekim djelovima me malo podsjeća na 28 Days Later. 8,5/10
sviđa mi se radnja,ima dobru atmosferu.gluma je odlična.a i u nekim djelovima me malo podsjeća na 28 Days Later. 8,5/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
My little eye - zanimljivo, svakako za pogledat
- Wendigo
the ghost story of yotsuya
ponovo..
ponovo..
- Decadentor
To je meni jedan on najgorih koje sam gledojeba wrote:My little eye - zanimljivo, svakako za pogledat

-
Jebat ga! Ja volim takva sranja.Decadentor wrote:To je meni jedan on najgorih koje sam gledojeba wrote:My little eye - zanimljivo, svakako za pogledat

- Bad Seed
mutants - dobri su francuzi. povremeno podsjeća na 28 days later, ništa novo i revolucionarno, ali dobar je film.
- jigsaw
- boyko
Pontypool (2008) - fora ideja i čist oke realizirana.ideja zaraze je odlična baš zbog toga što je netipična.al opet nekak mi je na momente bil predosadan,pogotovo prvih pola sata.
ugl da se pogledat al nikaj posebno.. 7/10
ugl da se pogledat al nikaj posebno.. 7/10
- Sammy
The Final Destination (2009) - nepotreban nastavak iako mi je drag serijal, umorstva su koda gledam happy tree friends, neuvjerljiva gluma i bas je onako nista posebno - 5/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Scorpio
- boyko
The Fourth Kind (2009) - načital sam se dost loših komentara u vezi ovog pa sam i mislil da je sranje,al ispalo je i više neg odlično.
sviđa mi se priča,dobro napravljena.atmosfera odlična isto kao i gluma.baš savršen film za gledanje u kasne nočne sate. 8/10
sviđa mi se priča,dobro napravljena.atmosfera odlična isto kao i gluma.baš savršen film za gledanje u kasne nočne sate. 8/10
- dagzVOMITOR
Dog Soldiers (2002) 4/5
The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (2006) 5/5 iako je malo skrt bio
Omen 1,2,3,4 .eznam....3/5 samo radi godina.... cak previse dobra ocijena
i pola UKM: The Ultimate Killing Machine (2006)
zasad 3.5/5
The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (2006) 5/5 iako je malo skrt bio
Omen 1,2,3,4 .eznam....3/5 samo radi godina.... cak previse dobra ocijena
i pola UKM: The Ultimate Killing Machine (2006)

Kick down the door in barbaric rage
Frantically slashing all who stand in my way
Stab another face, slit another throat
My intention is to mutilate them
People are screaming it feeds my hate
Hack through the crowd blood is splashing on
my face
Frantically slashing all who stand in my way
Stab another face, slit another throat
My intention is to mutilate them
People are screaming it feeds my hate
Hack through the crowd blood is splashing on
my face
-
The house of the devil - Sviđa mi se štih iz 80-ih a ne sviđa mi se radnja koja je jako spora pa film postane monoton. Do kraja se praktički ništa ne događa. Film je imao potencijala da bude skroz dobar ali ovak je neki prosjek. 5.5/10
- Dragonrage
The Wolfman (2010) 3/5 - TRAILER
Nakon gotovo godinu dana odgađanja, premontiravanja i dosnimavanja, "The Wolfman" redatelja Joe Johnsona, remake istoimenog filma iz 1941., napokon je spreman za publiku. Kada neki film ima toliko problema tijekom post-produkcije i kad ga se konstantno odgađa, onda to obično ne miriše na dobro i na kraju završi katastrofom. E sad, da li je tako i u ovom slučaju? Pa...djelomično je. Doduše, ne bih išao u krajnost i rekao da je novi Wolfman katastrofa, ali isto tako niti ne oduševljava.
Jednostavno je predugačak, definitivno prespor i predvidljiv. Ne bih mogao okarakterizirati kao napet ili atmosferičan, scary film.
No, ima film i svojih dobrih strana. To je prije svega vizualni aspekt filma. Fotografija je izvrsna, baš kao i kostimi, scenografija, te naravno maska.
Također, ljubitelji gorea ne bi trebali ostati razočarani pošto otkinutih udova, iščupanih ruku, nogu, glava, rasipanih crijeva, čupanja jetre i svega ostaloga ima i više nego dovoljno.
Benicio del Toro, Anthony Hopkins i Hugo Weaving su solidni ali ne i više od toga. Ne očekujete neku dublju karakterizaciju. Film uvelike prati radnju originala. Iako naravno, odstupanja ima, posebice u završnici koja je po meni bila highlight filma i u mom slučaju malo diže finalnu ocjenu, iako sam takav rasplet i očekivao.
Sve u svemu, ako se mene pita, film je nekakav prosjek. Da se pogledat, ali kak se ono kaže, nit miriše, nit smrdi.
Malo dulji komentar u pripadajućem topicu...
Nakon gotovo godinu dana odgađanja, premontiravanja i dosnimavanja, "The Wolfman" redatelja Joe Johnsona, remake istoimenog filma iz 1941., napokon je spreman za publiku. Kada neki film ima toliko problema tijekom post-produkcije i kad ga se konstantno odgađa, onda to obično ne miriše na dobro i na kraju završi katastrofom. E sad, da li je tako i u ovom slučaju? Pa...djelomično je. Doduše, ne bih išao u krajnost i rekao da je novi Wolfman katastrofa, ali isto tako niti ne oduševljava.
Jednostavno je predugačak, definitivno prespor i predvidljiv. Ne bih mogao okarakterizirati kao napet ili atmosferičan, scary film.
No, ima film i svojih dobrih strana. To je prije svega vizualni aspekt filma. Fotografija je izvrsna, baš kao i kostimi, scenografija, te naravno maska.
Također, ljubitelji gorea ne bi trebali ostati razočarani pošto otkinutih udova, iščupanih ruku, nogu, glava, rasipanih crijeva, čupanja jetre i svega ostaloga ima i više nego dovoljno.
Benicio del Toro, Anthony Hopkins i Hugo Weaving su solidni ali ne i više od toga. Ne očekujete neku dublju karakterizaciju. Film uvelike prati radnju originala. Iako naravno, odstupanja ima, posebice u završnici koja je po meni bila highlight filma i u mom slučaju malo diže finalnu ocjenu, iako sam takav rasplet i očekivao.
Sve u svemu, ako se mene pita, film je nekakav prosjek. Da se pogledat, ali kak se ono kaže, nit miriše, nit smrdi.
Malo dulji komentar u pripadajućem topicu...
- tanja
taman ga pogledah =)DrugsBunny wrote:28 weeks later 8/10 - ma kakav 28 days later, smeće najobičnije, ovo je filmčina, super mi sjeo (osim nekolicine gluposti koje onemogućavaju da bude još veća ocjena)![]()
odlična muzika <3