Koji ste horror zadnji gledali?
- DrugsBunny
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
City Of The Living Dead 5/10 - ne znam, za svaku vrlinu ovog filma postoji jedna mana i obratno te mi je zbog tog film čisti prosjek. Izuzetno mi se svidjela glazba i gore efekti, ali je film generalno dosadnjikav, previše je tu likova koji više manje nisu ni bitni, također je bilo ponavljanja scena umiranja što je bezveze i kraj mi je pomalo blesav, uopće nisam skužio poantu (ako je uopće ima) 
SpoilerShow
3 puta netko umre tako da mu zombi otkine dio glave

...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Decadentor
DrugsBunny wrote:City Of The Living Dead 5/10 - ne znam, za svaku vrlinu ovog filma postoji jedna mana i obratno te mi je zbog tog film čisti prosjek. Izuzetno mi se svidjela glazba i gore efekti, ali je film generalno dosadnjikav, previše je tu likova koji više manje nisu ni bitni, također je bilo ponavljanja scena umiranja što je bezvezei kraj mi je pomalo blesav, uopće nisam skužio poantu (ako je uopće ima)SpoilerShow3 puta netko umre tako da mu zombi otkine dio glave
Ja sam gledo par puta samo pocetak i vise nisam imo snage

- DrugsBunny
Znam što želiš reći, tek kasnije u filmu, nakon nekih 30-40 min se počinu događati scene po kojima je film poznat, dotad je onak blah 

-
Triangle - preblesavo,nisam niš skužio film
4/10

- Decadentor
The Host 2006 Odlican japanski animal attack, promjesan sa katastrofom i dramom 7/10

- dr mladjo
več sam na jednom drugom forumu bio objašnjavao radnjuJohn_Ryder wrote:Triangle - preblesavo,nisam niš skužio film4/10
1
2
korejskiThe Host 2006 Odlican japanski animal attack, promjesan sa katastrofom i dramom 7/10

http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- DrugsBunny
The Others 9/10 - genijalna gluma i atmosfera, film me stvarno ugodno iznenadio i oduševio, gledat će se to vjerojatno još više puta, jedina mala mana u filmu su mi djeca koja znaju na trenutke biti iritantna (ah, šta ćeš kad ne volim djecu u filmovima)
- DrugsBunny
Mega Shark vs Giant Octopus 1/10 ... ne postoje riječi dovoljno jake da se opiše ovo iskustvo

- chatterer
Ptice - 4/5
Odličan Alfredov horor/triler. Klasika naravno, zamjerili su mi se neki likovi pa neću dati veću ocjenu
Odličan Alfredov horor/triler. Klasika naravno, zamjerili su mi se neki likovi pa neću dati veću ocjenu
- Scarface
Stepfather (2009)- 7/10- pa jedan jako dobar remake, moran priznat. Baš brzo proleti vrime i nije mi bija problem uživit se u likove. Dyaln Walsh rastura u ulozi, baš kako san i očekiva. 

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
Triangle
počeo je na jedan način i mislia sam da će skroz se drugačije odvijat (dosadnije), ali otišlo je skroz na drugu stranu (bolju) , treba bi ga još jedanput pogledat da sve povežem
nisam odavno gleda neki mind-fuck tako da je odlično
7/10
počeo je na jedan način i mislia sam da će skroz se drugačije odvijat (dosadnije), ali otišlo je skroz na drugu stranu (bolju) , treba bi ga još jedanput pogledat da sve povežem
nisam odavno gleda neki mind-fuck tako da je odlično
7/10
-
Tales from the Crypt
Druga sezona je jos bolja, 18 epizoda pogledano u 2 dana, a dobro, traju 25min.
Zbilja ima ludih prica ispricanih od Zemeckisa pa do Hilla. Volim zonu sumraka, ali ovo mi je jace, atmosfera je prejebena, Cryptkeeper izgleda odlicno, njegov humor je odlican, steta sto danas to nema na TV-u, da danasnjim klincima se pokaze, da odrastaju uz stih 80-tih makar je vec druga sezona u 90-tima, ali se još uvijek osjete 80-te. Najbolje epizode iz 2. sezone su mi Television Terror, Switch, For Crying Out Loud, Cutting Cards i Lower Berth. Odlicna sezona, prebacujem se na trecu
"Good night boils and ghouls."
Druga sezona je jos bolja, 18 epizoda pogledano u 2 dana, a dobro, traju 25min.
Zbilja ima ludih prica ispricanih od Zemeckisa pa do Hilla. Volim zonu sumraka, ali ovo mi je jace, atmosfera je prejebena, Cryptkeeper izgleda odlicno, njegov humor je odlican, steta sto danas to nema na TV-u, da danasnjim klincima se pokaze, da odrastaju uz stih 80-tih makar je vec druga sezona u 90-tima, ali se još uvijek osjete 80-te. Najbolje epizode iz 2. sezone su mi Television Terror, Switch, For Crying Out Loud, Cutting Cards i Lower Berth. Odlicna sezona, prebacujem se na trecu
-
Horror Express (1972) - skroz dobro, šteta što se današnji filmaši malo ne ugledaju na 70-e. Nije sve u efektima, priča je bitna.
-
http://www.imdb.com/title/tt0356618/
Odlicno zamisljen,prva polovica jako dobra,napeta,ali zatim nagli pad...Totalno nedoreceno,slabo objasnjeno sa nizom gresaka...
5,5/10
Odlicno zamisljen,prva polovica jako dobra,napeta,ali zatim nagli pad...Totalno nedoreceno,slabo objasnjeno sa nizom gresaka...
5,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
Gledao sam taj film, sjećam se jedino da mi je bio malo konfuzan. Očito i nje bog zna šta kad sam ga već zaboravio.GreenHornet wrote:http://www.imdb.com/title/tt0356618/
5,5/10