Koji ste horror zadnji gledali?
- boyko
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
T.T. Sindrom (2002) - ja sam prezadovoljan.dugo sam odugovlačil s gledanjem ovog,ne znam ni sam zakaj i na kraju mi ispal predobro.
dobra gluma.radnja mi je odlična isto kao i mjesto radnje.ima super atmosferu.scene klanja jebeno dobre.
ugl iznad svih mojih očekivanja. 8/10
dobra gluma.radnja mi je odlična isto kao i mjesto radnje.ima super atmosferu.scene klanja jebeno dobre.
ugl iznad svih mojih očekivanja. 8/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- dr mladjo
Scarecrows (1988)-ah jedan stariji film za kojeg sam se morao pomučit da ga nađem.pljačkaši završe na farmi gdje ih počnu ubijat strašila.film fino započne(ako izuzmemo jedan stvarno loš efekat eksplozije) sve tamo do polovice filma kad svi naši likovi odjednom zaglupe i počnu radit glupe greške i jedan po jedan počinju ginut.6,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
The slumber party massacre - Ne znam kako samo uspjevaju napraviti ovako glupe likove u filmu. Bio bi relativno ok po meni ali zbog toga slaba ocjena a ni na jednom killu nema da se vidi direktno ozljeđivanje nego samo žrtve prikažu kasnije kako leže negdje mrtvi ili ozljeđeni. 4/10
- hitman_4
Dead Man's Shoes - evo ponovno sam ga pogledao(mislim da mi je ovo 4. ili 5. put), predobar film
9.5/10
9.5/10

- boyko
The Cottage (2008) - baš dobra i zabavna horror/komedija. 7,5/10
najjači mi je onaj debeli lik
najjači mi je onaj debeli lik

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- jigsaw
The Crater Lake Monster (1977) - 1,2/5
Posebno molim ljubitelje animal attack filmova da ovo pogledaju...Gonzo, Horror...ako već niste
http://recenzijefilmova.blog.hr/2010/01/index.html#dan7
Posebno molim ljubitelje animal attack filmova da ovo pogledaju...Gonzo, Horror...ako već niste

http://recenzijefilmova.blog.hr/2010/01/index.html#dan7
- hitman_4
When a Stranger Calls(2006) - ispunio moja mala očekivanja
5.5/10
5.5/10

-
Ilsa, The tigress of Siberia - Konačno pogledao i taj nastavak. Smiješno i dobro kao i ostali nastavci. 6/10
- Bad Seed
pandorum - nije me baš oduševio. pred kraj sam uspjela i zaspati na trenutak
forget me not - jadni pokušaj miksanja američkog teen s azijskim hororom. glumci i glumice su svi toliko slični da na početku nisam imala pojma ko tu koga
a i gluma im je na visini. loše i neuvjerljivo. SPOILER onaj umalo 'thriller dance sequence' je bio za krepati
SPOILER preskočiti.
the fourth kind - stvarno sam se nadala da će ovaj film biti bolji. ne znam tko je mogao povjerovati da je ovo snimljeno po istinitim događajima. dosta sporo, ima par trzavih scena, na trenutke preglumljeno... razočarao me film.

forget me not - jadni pokušaj miksanja američkog teen s azijskim hororom. glumci i glumice su svi toliko slični da na početku nisam imala pojma ko tu koga

the fourth kind - stvarno sam se nadala da će ovaj film biti bolji. ne znam tko je mogao povjerovati da je ovo snimljeno po istinitim događajima. dosta sporo, ima par trzavih scena, na trenutke preglumljeno... razočarao me film.
- john_constantine
Sundown: The Vampire in Retreat - zabavna akcijska horor komedija s vampirima kauobojima, legendarni David Carradine kao Drakula, originalnom idejom o drvenim metcima, napeti revolveraški obračun, akcijske scene, dobar humor, simpatični glumci, i Bruce Campbell kao smotani Van Hellsing. 3/5
Michel puši karu.
- dundo pž
zadnji koji sam gledao je Smash cuts redatelja čije ime točno ne znam ali znam da je napravio Jesus Chrtist vampire hunter!!!
When you waited 15 years to kill a man
it is shame you can only kill him once !
it is shame you can only kill him once !
- DrugsBunny
Lee Demarbredundo pž wrote:zadnji koji sam gledao je Smash cuts redatelja čije ime točno ne znam ali znam da je napravio Jesus Chrtist vampire hunter!!!
Jesus Christ Vampire Hunter je prenajbolji film.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- cactus
Friday the 13th Part I-1980
Friday the 13th Part II-1981
Friday the 13th Part III-1982
Friday the 13th Part IV - The Final Chapter-1984
Imam skoro čvrstu odluku da serijski otpratim ovaj serijal kroz sve filmove koji su snimljeni o Jasonu.
Trenutno je dojam dobar. Iako naravno imamo klišejizirane priče koje su prilično slične i imamo primjer koji su pokušali kopirati mnogi drugi filmovi (grupa tinejdžera + manijakalni ubojica),ovdje se ipak nalazi nešto posebno a to je količina zabave koju pružaju. U svakom od prva četiri filma postoji nekoliko likova koji su vam simpatični po nečemu,Jason je sasvim solidno prikazivan i gore je sasvim solidno u odnosu na godine kad su snimljeni. Od ovih filmova izdvajam drugi film koji mi je nešto bolji.
Ukupni dojam:9/10
Friday the 13th Part II-1981
Friday the 13th Part III-1982
Friday the 13th Part IV - The Final Chapter-1984
Imam skoro čvrstu odluku da serijski otpratim ovaj serijal kroz sve filmove koji su snimljeni o Jasonu.
Trenutno je dojam dobar. Iako naravno imamo klišejizirane priče koje su prilično slične i imamo primjer koji su pokušali kopirati mnogi drugi filmovi (grupa tinejdžera + manijakalni ubojica),ovdje se ipak nalazi nešto posebno a to je količina zabave koju pružaju. U svakom od prva četiri filma postoji nekoliko likova koji su vam simpatični po nečemu,Jason je sasvim solidno prikazivan i gore je sasvim solidno u odnosu na godine kad su snimljeni. Od ovih filmova izdvajam drugi film koji mi je nešto bolji.
Ukupni dojam:9/10
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- hitman_4
Død snø(Dead Snow) - zabavno, smiješno,glupavo.film u kojem ne nedostaje zabave,akcije,makljaže,nazi zombija,krvi,snijega(jedino nema lavine) al ipak preglupavo za moj ukus
6/10
6/10

- Wendigo
the changeling (1980)
4,5/5 - nakon dugo vremena pogledao film od kojeg sam se fino naježio. jedan od boljih haunted house horrora..
EDIT: e da, preporuka svima koji vole takav tip horrora.
4,5/5 - nakon dugo vremena pogledao film od kojeg sam se fino naježio. jedan od boljih haunted house horrora..
EDIT: e da, preporuka svima koji vole takav tip horrora.
Last edited by Wendigo on 17 Jan 2010, 23:07, edited 1 time in total.