chatterer wrote:The Blob 1988- 3/5
horor elementi odlični ali kaska u radnji, daleko je tu od Stvora recimo. Dojam je da se moglo puno više napraviti
Koji ste horror zadnji gledali?
- john_constantine
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
SpoilerShow
No, scena kada blob uhvati onog perača suda iz sudopera je odlična 
Michel puši karu.
- Boby
Slažem se; iako mi je "Američki vukodlak u Londonu" i dalje najbolji.sikeone wrote:Innocente blood 4/5-odlična horror komedija sa početka devedesetih sa par odličnih efekata, dobrom glumačkom postavom i jako sexy Anne Parillaud i sa puno cameo pojavljivanja velikana horror žanra
- chatterer
zbog takvih scena se i isplati pogledati filmjohn_constantine wrote:chatterer wrote:The Blob 1988- 3/5
horor elementi odlični ali kaska u radnji, daleko je tu od Stvora recimo. Dojam je da se moglo puno više napravitiSpoilerShowNo, scena kada blob uhvati onog perača suda iz sudopera je odlična
Inferno 1980 - 3.5/5
možda i najjača atmosfera i mističnost od Argentovih filmova koje sam dosad pogledao, saznao sam neku bitnu stvar i nije mi se činilo da je bespotrebno produžena radnja filma ali me zato za razliku od ostalih filmova, kraj razočarao, baš fali "točka na i" za potpun doživljaj filma.
- sikeone
Hostel-3.5/5-dobar gore i efekti, osrednja gluma, odlični komadi ali malo se toga saznaje o misterioznoj organizaciji
Hostel 2- 3.5/5-puno bolje mi sjeo na drugo gledanje. Ovaj put dobijamo uvid u veličinu organizacije, uz žrtve imamo uvid u razmišljanje naručioca usluga i opet jako dobri killovi pogotovo scena sa kadom.
Hostel 2- 3.5/5-puno bolje mi sjeo na drugo gledanje. Ovaj put dobijamo uvid u veličinu organizacije, uz žrtve imamo uvid u razmišljanje naručioca usluga i opet jako dobri killovi pogotovo scena sa kadom.
J...š film u kojem nema tuče
- kraykulla
dead zone-po kingu.zakon film vrlo tužan i jak
chris walken fenomenalan kao i uvijek.legenda david cronenberg redatelj
8/10
chris walken fenomenalan kao i uvijek.legenda david cronenberg redatelj
8/10
- john_constantine
he. inferno mi nije baš imao nekog smisla... ubojstva su uvijek brutalno napravljena, kao ono za hendikepiranim starcem, ali sama radnja...chatterer wrote:zbog takvih scena se i isplati pogledati filmjohn_constantine wrote:chatterer wrote:The Blob 1988- 3/5
horor elementi odlični ali kaska u radnji, daleko je tu od Stvora recimo. Dojam je da se moglo puno više napravitiSpoilerShowNo, scena kada blob uhvati onog perača suda iz sudopera je odlična![]()
Inferno 1980 - 3.5/5
možda i najjača atmosfera i mističnost od Argentovih filmova koje sam dosad pogledao, saznao sam neku bitnu stvar i nije mi se činilo da je bespotrebno produžena radnja filma ali me zato za razliku od ostalih filmova, kraj razočarao, baš fali "točka na i" za potpun doživljaj filma.
Michel puši karu.
- chatterer
ruku na srce, nijedan njegov film što sam gledao ne blista što se tiče radnje, možda ovaj sadrži i najviše zbrke ali posjeduje te neke druge kvalitete što sam naveo, a kraj me razočarao jer sam očekivao neko razjašnjenje a nisam to dobio. Sve skupa kad si sve izračunam, ne mogu dati manje od Profonda jer su mi podjednaki nekako a lošiji od Phenomene 
SpoilerShow
i poneki scary stuff
-
filmofil
wendigo 3/5 - previše sam očekivao pa je bilo lagano razočarenje, ali solidan film kad hladne glave razmislim o njemu
paranormal activity 4.5/5 - nisam gledao nikad strašniji horor
paranormal activity 4.5/5 - nisam gledao nikad strašniji horor
This is the Zodiac speaking.
- DrugsBunny
Tales from the Crypt: Demon Knight 8/10 - zabavan film mog djetinjstva sa vrlo dobrom glazbom i sa izvrsnim prikazom demona ( tako ih i zamišljam kad bi postojali ) , ima puno zanimljivih ideja (prikazivanje želja pojedinaca) i par dobrih humoristničih fora, mane su mu određene nelogičnosti preko kojih ne mogu lako prijeći
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- elrania
the return of the living dead [1985]
pogledano po ne znam koji put i jos mi je uvijek broj jedan sto se svih zombie filmova tice.
preurnebesano, prezabavano i predobro osmisljeno psychobillyjasto ostvarenje s jednom od najboljih glazbenih podloga na koje sam naisla!
svakim mi je gledanjem sve drazi, no ipak mi zna zasmetati gluma pojedinih likova koja odudara od ostatka onih odlicno okarakteriziranih i predstavljenih.
9/10
pogledano po ne znam koji put i jos mi je uvijek broj jedan sto se svih zombie filmova tice.
preurnebesano, prezabavano i predobro osmisljeno psychobillyjasto ostvarenje s jednom od najboljih glazbenih podloga na koje sam naisla!
svakim mi je gledanjem sve drazi, no ipak mi zna zasmetati gluma pojedinih likova koja odudara od ostatka onih odlicno okarakteriziranih i predstavljenih.
9/10
- Decadentor
elrania wrote:the return of the living dead [1985]
9/10
e sad cu ga bas morat pogledat (kad mi vec stoji doma)

- elrania
Decadentor wrote:
jos nisi?
skini si odmah drugi i treci dio
- Decadentor
elrania wrote:Decadentor wrote:
jos nisi?e sram te bilo
![]()
skini si odmah drugi i treci dio
nisam pogledo

- elrania
imas jos i 4. i 5. 
al te ni ja nisam pogledala jer se sve bojim na sto to lici.
al te ni ja nisam pogledala jer se sve bojim na sto to lici.
- Sammy
The Uninvited (2009) - ocekivao sam nesto ispod prosjeka, dobio nesto bolje od prosjeka, prvi dio je cista dramaturgija, tek je drugi dio horror..twist je bas neocekivan i svakako je izvukao film i samo zbog toga - 8/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.