Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
DrugsBunny

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by DrugsBunny » 29 Dec 2009, 00:05

Resident Evil: Apocalypse 4/10 ideja ok, atmosfera ok, izvedba loše, previše je tu likova i podradnji, previše besmislenih scena koja se stavljene zbog neke kulnosti i dosta je površan film
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Asfodel

Post by Asfodel » 29 Dec 2009, 00:47

Jennifer's Body - 6/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Sammy

Post by Sammy » 29 Dec 2009, 03:07

Paranormal Activity (2007) - nj..odakle da pocnem..nije uopce toliko strasan koliko se razvikivalo na sve strane, ako gledamo malo pomnije, uopce nije strasan vec se zajebava sa ljudskom psihom..tomu u plus ide i dobra spooky atmosfera i stalna napetost..međutim, likovi su blago receno glupi i neznaju kako bi se reklo zbrojiti dva i dva..mislim kad bi saznao da me prati demon nakon 2h ( a ne 20 dana) bi pozvao svu mogucu pomoc..ista stvar je da covjek otkrije da boluje od tuberkuloze..svako zdravog razuma bi istog casa otisao lijecniku, a ne se 20 dana lijecio alternativnom medicinom..stoga ce mi ovaj film ostati veliki upitnik i neznam cemu tolka preseravanja..
pogledah i obican i theatrical ending tako da sam vidio film iz obje perspektive i zasluzuje - 8/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Josef K

Post by Josef K » 29 Dec 2009, 17:43

Psycho 3 8/10
Bolji od drugog al prvi još uvijek vodi.
Žao mi je šta je samo u prvom ona genijalna theme song.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 29 Dec 2009, 19:19

Resident Evil: Extinction 6/10 - ocjena je trebala biti 7/10, ali mi je blesav rasplet i završetak sve pokvario, ali sve dotad je na razini sa prvim djelom, sa određenim plusevima i minusima, plusevi su: vratila se dobra glazba, akcija je na razini, na trenutke je bio čak i strašniji od 1. djela te su efekti uznapredovali
minusi su što se radi uglavnom po danu pa se ta neka atmosfera ne može toliko dočarati, previše je likova i opet neke bezpotrebne scene
puno bolje nakon katastrofalnog drugog djela

chatterer

Post by chatterer » 29 Dec 2009, 22:20

Les diaboliques (1955) - 9/10 - francuski suspense sa elementima horora kakvog se ni Hitchcock ne bi posramio, ustvari ništa lošiji i od Alfredova najbolja djela. Apsolutno "must see" za svakog filmoljupca.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 30 Dec 2009, 00:59

Night of the Living Dead (1990) 5/10, mila majko, ovo je drek više manje, ne znam uopće što se ovdje htjelo postignuti, na trenutke radnja slijepo prati original, a onda se dogode nekakve izmjene koje su jednostavno glupe. Od Barbre je napravljena neka macho ubojica zombija, što se kosi sa njenom početnom ličnosti gdje se boji i same pomisli na to, dobro možda ju je taj šok promijenio, ali glupo je. Zatim imamo onu iritantnu žensku koja stalno nesnosno vrišti, odvratna je. I kakav je to kraj gdje bi se trebali suosjećat sa zombijima? Takve gluposti mi idu na živce. Zaobiđite ovaj film.

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Dec 2009, 05:46

Martyrs - eh, koja dosada od filma, svi cijeli film samo vrište tako da mi je to lagano počelo ići na živce, pa sam morao stišati film :lol: Ideja je na početku odlično djelovala, i dobro je krenuo film, ali zadnjih pola sata mi je totalna iritatna glupost usprkos dobroj bizarnoj ideji. Mislim, očekivao sam neki dobar film s nekim obratom, a na kraju, kada sam odgledao cijeli film u cijelosti... nisam niti ostao paf, niti sam bio oduševljen. Jednostavno sam samo čekao da konačno završi film... šteta potencijala. A nasilje, tipično za francuske horore, puno nasilnije, krvavije i mučnije s naglaskom na sadizam. A takve filmove koji se baziraju samo na mučenju i nasilju uopće ne podnosim... 2/5
SpoilerShow
Da je u tih pola sata bar uspjela nekoga ubiti u svojoj osveti ili onoj staroj babi odgristi grkljan, ocjena bi bila više... Ma čak sam očekivao da će i ona Luccie izaći iz groba i osvetiti se, jbt...
I još mi je prenapuhana tako visoka ocjena na imbd - u zbog čega sam očekivao nešto zbilja dobro...
SpoilerShow
očito ima puno bolesnika koji se pale na filmove gdje muče žene
Michel puši karu.

jeba

Post by jeba » 30 Dec 2009, 11:36

The Blob iz 1988 - nemam pojma što bi rekao, baž me zanima kakav će biti rimejk rimejka

GreenHornet

Post by GreenHornet » 30 Dec 2009, 12:26

"Stage night"
Vrlo dobar!
Dosta brutalan,klaustrofobican,jako tuzan u nekim scenama,"ljudozderi" sasvim dobro napravljeni,bolje od ocekivanog.Jako puno kliseja,ali nabrojano kod mene definitivno izvlaci film.
7/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 30 Dec 2009, 16:54

Planet Terror 10/10 - oduševljen naprosto, film pun akcije, gorea, dobre glazbe, gluposti i crnog humora, izvrsno :D

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Dec 2009, 16:55

DrugsBunny wrote:Planet Terror 10/10 - oduševljen naprosto, film pun akcije, gorea, dobre glazbe, gluposti i crnog humora, izvrsno :D
tek cura s mitraljezom umjesto noge :prayer: :prayer: Samo da Tarantino nije uprskao tih pet minuta koliko se pojavljuje (previše...)
Michel puši karu.

Josef K

Post by Josef K » 30 Dec 2009, 17:27

Psycho 4 7/10
Nije najlošiji u serijalu al nije ni blizu prvom.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 30 Dec 2009, 17:50

john_constantine wrote:
DrugsBunny wrote:Planet Terror 10/10 - oduševljen naprosto, film pun akcije, gorea, dobre glazbe, gluposti i crnog humora, izvrsno :D
tek cura s mitraljezom umjesto noge :prayer: :prayer: Samo da Tarantino nije uprskao tih pet minuta koliko se pojavljuje (previše...)
da, najepic scena ikad :prayer: , meni je Tarantino baš fino sjeo u to okruženje filma, ipak su on i Rodriguez super prijatelji

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Dec 2009, 18:12

DrugsBunny wrote:
john_constantine wrote:
da, najepic scena ikad :prayer: , meni je Tarantino baš fino sjeo u to okruženje filma, ipak su on i Rodriguez super prijatelji
je, to znam... ipak su zajednički snimali From dusk till dawn... :)
Michel puši karu.

Post Reply