Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Decadentor

Post by Decadentor » 27 Nov 2009, 14:28

john_constantine wrote:
hsambolic wrote:
maximilliana wrote:Cannibal holocaust
30 days of night
Castle freak

- Cannibal holocaust me iznenadio, jer s obzirom da je sniman '79 odlično su napravljene scene kanibalizma koji izgleda po meni jako realno, kao ženskoj osobi neke scene su mi bile poprilično mučne,ali sve u svemu dugo nisam gledala film koji me iznenadio pa eto to smatram pozitivnim, no postoji OGROMNA zamjerka preko koje ja ne mogu prijeći a to je da su u filmu scene ubijanja životinja STVARNE!! što smatram odvratnim i krajnje nepotrebnim i deodato mi se zgadio kao čovjek i mislim da bi njemu trebalo napraviti ono što je on životinjama u filmu. za mene je on istinski manijak!

- 30 days of night- gledljivo, nije da umireš od dosade, ok film po meni, samo mi se radnja nekako brzinski odvija, sa dana 7 skoči se na dan 18, malo nerealno ne u smislu vanzemaljaca nego evo npr. što mi je odmah upalo u oči je da nakon bog zna kolko dana josh izgleda ko prvi dan, a billy je zarasto u bradurinu ko jeti, ugl. film mi je nekako nedorečen

- Castle freak- po meni nije loš, ima nekih sick scena, freak nije loše napravljen (daleko od najboljeg), također par nelogičnosti (dio filma freak je gol, a onda se kasnije vide obrubi gaćica, ima nekih fora i s njegovim prstom- malo ga ima pa ga malo nema), no ajd gledljivo

nisu samo scene sa zivotinjama stvarno snimane....onaj frajer koji kolje indijanca ti je samov sin (sin Ujaka Sama koji poziva amere u rat kuis) da ironija bude veca, tada su zatvorenici nagrađeni za svaki dio tijela domorodaca sa skidanjem kazne npr. penis 3 godine, uho 1 god, skalp 2 god itd. film je jeben jer je iako kao sniman zapravo stvaran i po stvarnim događajima.....tak da iako i ja kao i svako normalan vise voli zivotinje neg ljude ono sto se tada radilo nije bilo normalno...pozzz
ali nije mi jasno to s divljacima... to su zbilja pravi divljaci ili su to glumci?
a sumnjam da su pravi divljaci hehe onda film nebi ni izaso na dvd-u :lol: ili di je vec izaso
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 27 Nov 2009, 16:22

Feast - kul i zabavno. Mana je kamera u nekim fajtovima u kojima se ne zna tko pije, a tko plaća. Ukratko, ugodno prevedeno vrijeme.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Filmoznalac

Post by Filmoznalac » 27 Nov 2009, 22:20

Anaconda

sama po sebi nije bog-zna-kakav film, ali će ostati upamćena po tome što je podijelila kritiku. S jedne strane je bila manjina koja je na njega gledala kao na tipično holivudsko stajsko gnojivo, dok je većina sve njegove nedostatke pretvorila u vrline. Naime, maksimalno stereotipni i kartonski likovi (za koje sam odmah znao hoće li ili neće preživjeti film), ogavno neujednačeni specijalni efekti i gomila neuvjerljivosti izgleda nevjerojatno zabavno, poput Eda Wooda u njegovom najboljem kič-izdanju. Jon Voight je jedini glumac koji se tu trudi svojim manirama ispasti veći gmaz i opasnije čudovište od anakonde. Svi ostali se dosadjuju (poput Ice Cubea) ili lijepo izgledaju (poput Kari Wuhrer), ali film je komotno mogao bez njih. Luis Llosa, Peruanac koji je jednom uspio napraviti dobar akcijski film u džungli (SNAJPER) ovdje se pobrinuo za lijepu fotografiju. I to je manje-više sve što je dobro u ovom rutinskom i, na sreću, kratkom primjeru mediokritetske zabave.

5/10
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire

Sammy

Post by Sammy » 27 Nov 2009, 22:49

Filmoznalac wrote:Anaconda

sama po sebi nije bog-zna-kakav film, ali će ostati upamćena po tome što je podijelila kritiku. S jedne strane je bila manjina koja je na njega gledala kao na tipično holivudsko stajsko gnojivo, dok je većina sve njegove nedostatke pretvorila u vrline. Naime, maksimalno stereotipni i kartonski likovi (za koje sam odmah znao hoće li ili neće preživjeti film), ogavno neujednačeni specijalni efekti i gomila neuvjerljivosti izgleda nevjerojatno zabavno, poput Eda Wooda u njegovom najboljem kič-izdanju. Jon Voight je jedini glumac koji se tu trudi svojim manirama ispasti veći gmaz i opasnije čudovište od anakonde. Svi ostali se dosadjuju (poput Ice Cubea) ili lijepo izgledaju (poput Kari Wuhrer), ali film je komotno mogao bez njih. Luis Llosa, Peruanac koji je jednom uspio napraviti dobar akcijski film u džungli (SNAJPER) ovdje se pobrinuo za lijepu fotografiju. I to je manje-više sve što je dobro u ovom rutinskom i, na sreću, kratkom primjeru mediokritetske zabave.

5/10
:supz: :klapklap:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Decadentor

Post by Decadentor » 27 Nov 2009, 22:51

Sammy wrote:

5/10

http://film.purger.com/recenzije/filmovi/00593.shtml a sta ti to treba?

@ edit
NAPOMENA: Ovaj dokument namijenjen je isključivo za osobnu upotrebu.
Za svako drugo korištenje i re-distribuciju u elektronskom, pisanom ili bilo kojem druogm obliku,
uključujući i WWW-stranice, potrebna je izričita PISANA dozvola autora.
Image

Filmoznalac

Post by Filmoznalac » 27 Nov 2009, 23:40

Decadentor wrote:
Sammy wrote:

5/10

@ edit
Za svako drugo korištenje i re-distribuciju u elektronskom, pisanom ili bilo kojem druogm obliku,
A di sam ja to kopirao, pa jel vidiš akkvu čovjek ima recenziju, ja imam 4 puta manje i nije kopirano, ali u redu, zaboravimo to :wink:

offtopic je
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire

Bad Seed

Post by Bad Seed » 28 Nov 2009, 03:44

christine - nisam puno očekivala pa je bilo zabavno. 80's party :)

harper's island - rasplet mi je bio malo bezveze, trajalo je par epizoda dok te ne povuče radnja, ali nije loše.

zombieland - rikavali od smijeha od početka do kraja :D

the skeptic - skroz ok haunted house film.

jennifer's body - ima zabavnih dijelova.

Damned_Thing

Post by Damned_Thing » 28 Nov 2009, 09:46

Let's scare Jessica to death(1971) Odlican film,dobra atmosfera,sve mi se svidja..
My Bloody Valentine(2009) nisam gledala original ali mi je ovo sasvim i zabavno osim scena koje pravljene za 3D pa dejulu malo glupo..
Haute Tension(2003)-iako sam znala kraj :x film mi je bio dosta dobar,napet i ima dobar gore
The Thing i Fright Night-po 2-3 put i idalje zabavno i odlicno :)

Sammy

Post by Sammy » 28 Nov 2009, 10:00

Filmoznalac wrote:
Decadentor wrote:
Sammy wrote: :supz: :klapklap:

@ edit
A di sam ja to kopirao, pa jel vidiš akkvu čovjek ima recenziju, ja imam 4 puta manje i nije kopirano, ali u redu, zaboravimo to :wink:

offtopic je
meni se sve vise cini da si ti iz Vrapča pobjego..gle cak ti se i lokacija poklapa :pasmater:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

A$H

Post by A$H » 28 Nov 2009, 10:12

Filmoznalac wrote:
Decadentor wrote:
Sammy wrote: :supz: :klapklap:

@ edit

offtopic je
jos jednom nekom kopiras recenziju bez dokaza da smijes letis sa foruma..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

John_Ryder

Post by John_Ryder » 28 Nov 2009, 12:12

bilo je i vrijeme :roll:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Nov 2009, 12:14

Omen 2 - odličan i napeti nastavak s strašnim scenama smrti, dobrim likovima, par brutalnih scena (crnac u dizalu), dobre radnje, i sjajan završetak. 4/5
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 28 Nov 2009, 12:33

John_Ryder wrote:bilo je i vrijeme :roll:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Boby

Post by Boby » 28 Nov 2009, 12:38

john_constantine wrote:Omen 2 - odličan i napeti nastavak s strašnim scenama smrti, dobrim likovima, par brutalnih scena (crnac u dizalu), dobre radnje, i sjajan završetak. 4/5
E baš, ja isto jučer naletih na ovo. Ona scena kada ženska vidi Damiena nakon što skine kacigu dok igra ragbi je baš da se smrzneš a bome niti ono što nakon toga slijedi nije za zanemariti. Uglavnom, ugodno sam se iznenadio kako je i nakon toliko vremena ovaj film i dalje jeziv te svakako jedan od boljih nastavaka nekog klasičnog horrora

marcato

Post by marcato » 28 Nov 2009, 12:40

Damned_Thing wrote:Let's scare Jessica to death(1971) Odlican film,dobra atmosfera,sve mi se svidja..
My Bloody Valentine(2009) nisam gledala original ali mi je ovo sasvim i zabavno osim scena koje pravljene za 3D pa dejulu malo glupo..
Haute Tension(2003)-iako sam znala kraj :x film mi je bio dosta dobar,napet i ima dobar gore
The Thing i Fright Night-po 2-3 put i idalje zabavno i odlicno :)

Onaj Let's scare Jessica to death me zanima.......vidim da je pohvaljen sa tvoje strane (zlatne 70-te horror filmova)......bas cu se potruditi da ga sredim i pogledam....on je jedan od rijetkih sto mi fali iz kolekcije.

Post Reply