Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
moko

Post by moko » 25 Nov 2009, 14:15

The Crypt (2009) - ništa posebno, dobra ideja, čak su i maske onih mrtvaca ok sam kaj mi fali efekt iznenađenja, to ubije horor... glumci dosta loši i jednostavno zbog svega toga film mi nije ništa posebno, čak je malo i dosadan. Dobra je ideja ali gluma je očajna. 3/10
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]

jeba

Post by jeba » 25 Nov 2009, 16:36

The Ded Zone - klasičan Kingov film, možda malo pretjerano rejtan na imdb, Walken super

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Nov 2009, 16:44

A$H wrote:
Decadentor wrote:Saw IV - meni kao fanu sawa nemoze bit los :D Dosta brutalan i mastovit (ko i svaki drugi) sve najbolje 8)
BTW jel onaj crnac sto se vrti glumi u onoj steve urquel seriji?
nije..taj se vise jedva di pojavi..
lol, i ja sam isto tako mislio, ali kada je imao veću ulogu, onda je jasno da to nije ipak onaj crni glumac...
Michel puši karu.

dagzVOMITOR

Post by dagzVOMITOR » 25 Nov 2009, 17:12

feast 3,The Worst Horror Movie Ever Made i brain damage U JEDNOJ VECERI nas troje i gajba pive kidanje od smjeha bolest :twisted:

jeba

Post by jeba » 25 Nov 2009, 21:19

Re-animator - pogledao sam ga ponovno nakon dugo vremena, i još uvijek je zabavan film za pogledati

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Nov 2009, 22:59

The Exorcist - eto, nakon tolikog vremena, konačno pogledao taj film. Danas je taj film dosta zastario, što se vidi u specijalnim efektima. Ali kvragu, baš sam razmišljao kako ne bi uopće htio biti u sobu s tom demonskom djevojčicom. Ima odlična atmosfera, mislim, nelagodna scena u sanatoriju, a i svi ti dramski elementi, gubitak majke, jednostavno te stavi na razmišljanje... Svećenik koji je izgubio vjeru, znanost koja ne može riješiti problem... A Linda Blair je odlično odglumila opsjednutu djevojčicu, naročito na bolesna scena masturbiranja s škarama... Ali jbg, možda nije smiješno, ali na par scena pri egcorcizmu mi je bilo smiješno, kada ju svećenik šprica svetom vodicom. No, završetak je odličan, nisam uopče očekivao da će se tako završiti. Možda bi izbacio kojih par minuta filma, ali izvrstan film odlične tjeskobne atmosfere, sjajnog kraja, i odličnih scena na kraju. 5/5

P.S.
Ali zar je stvarno bilo potrebe za idiotskim nastavkom i onda još raditi dva nastavka...
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 26 Nov 2009, 11:28

Zombieland 8/10 spektakularno, ovakvih filmova meni fali... :)
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 26 Nov 2009, 13:30

john_constantine wrote:naročito na bolesna scena masturbiranja s škarama...
hm..valjda raspelo..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

marcato

Post by marcato » 26 Nov 2009, 16:57

Jedva sam ga pronasao....film spanjolskog rezisera Leona Klimovskog La saga de los Drácula aka. Dracula Saga iz 1972.

Posto sam ljubitelj stariji horror-a, pogotovo na temu gotike.....ovaj film ima svakako svojih trenutaka. Definitivno mi je dosao kao pravo osvjezenje u danasnjem "stanjcanju" groznih horror filmova. Narciso Ibáñez Menta je izvrsno odglumio Grofa Drakulu......nadam se da cu pronaci jos takvih rearitetnih filmova.

Image

dagzVOMITOR

Post by dagzVOMITOR » 26 Nov 2009, 17:04

john_constantine wrote:
A$H wrote:
Decadentor wrote:Saw IV - meni kao fanu sawa nemoze bit los :D Dosta brutalan i mastovit (ko i svaki drugi) sve najbolje 8)
BTW jel onaj crnac sto se vrti glumi u onoj steve urquel seriji?
nije..taj se vise jedva di pojavi..
lol, i ja sam isto tako mislio, ali kada je imao veću ulogu, onda je jasno da to nije ipak onaj crni glumac...
zar on nije umro od droge

hsambolic

Post by hsambolic » 26 Nov 2009, 22:31

maximilliana wrote:Cannibal holocaust
30 days of night
Castle freak

- Cannibal holocaust me iznenadio, jer s obzirom da je sniman '79 odlično su napravljene scene kanibalizma koji izgleda po meni jako realno, kao ženskoj osobi neke scene su mi bile poprilično mučne,ali sve u svemu dugo nisam gledala film koji me iznenadio pa eto to smatram pozitivnim, no postoji OGROMNA zamjerka preko koje ja ne mogu prijeći a to je da su u filmu scene ubijanja životinja STVARNE!! što smatram odvratnim i krajnje nepotrebnim i deodato mi se zgadio kao čovjek i mislim da bi njemu trebalo napraviti ono što je on životinjama u filmu. za mene je on istinski manijak!

- 30 days of night- gledljivo, nije da umireš od dosade, ok film po meni, samo mi se radnja nekako brzinski odvija, sa dana 7 skoči se na dan 18, malo nerealno ne u smislu vanzemaljaca nego evo npr. što mi je odmah upalo u oči je da nakon bog zna kolko dana josh izgleda ko prvi dan, a billy je zarasto u bradurinu ko jeti, ugl. film mi je nekako nedorečen

- Castle freak- po meni nije loš, ima nekih sick scena, freak nije loše napravljen (daleko od najboljeg), također par nelogičnosti (dio filma freak je gol, a onda se kasnije vide obrubi gaćica, ima nekih fora i s njegovim prstom- malo ga ima pa ga malo nema), no ajd gledljivo

nisu samo scene sa zivotinjama stvarno snimane....onaj frajer koji kolje indijanca ti je samov sin (sin Ujaka Sama koji poziva amere u rat kuis) da ironija bude veca, tada su zatvorenici nagrađeni za svaki dio tijela domorodaca sa skidanjem kazne npr. penis 3 godine, uho 1 god, skalp 2 god itd. film je jeben jer je iako kao sniman zapravo stvaran i po stvarnim događajima.....tak da iako i ja kao i svako normalan vise voli zivotinje neg ljude ono sto se tada radilo nije bilo normalno...pozzz
BORN IN LUST-TURN TO DUST, BORN IN SIN - CMON IN

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Nov 2009, 22:34

hsambolic wrote:
maximilliana wrote:Cannibal holocaust
30 days of night
Castle freak

- Cannibal holocaust me iznenadio, jer s obzirom da je sniman '79 odlično su napravljene scene kanibalizma koji izgleda po meni jako realno, kao ženskoj osobi neke scene su mi bile poprilično mučne,ali sve u svemu dugo nisam gledala film koji me iznenadio pa eto to smatram pozitivnim, no postoji OGROMNA zamjerka preko koje ja ne mogu prijeći a to je da su u filmu scene ubijanja životinja STVARNE!! što smatram odvratnim i krajnje nepotrebnim i deodato mi se zgadio kao čovjek i mislim da bi njemu trebalo napraviti ono što je on životinjama u filmu. za mene je on istinski manijak!

- 30 days of night- gledljivo, nije da umireš od dosade, ok film po meni, samo mi se radnja nekako brzinski odvija, sa dana 7 skoči se na dan 18, malo nerealno ne u smislu vanzemaljaca nego evo npr. što mi je odmah upalo u oči je da nakon bog zna kolko dana josh izgleda ko prvi dan, a billy je zarasto u bradurinu ko jeti, ugl. film mi je nekako nedorečen

- Castle freak- po meni nije loš, ima nekih sick scena, freak nije loše napravljen (daleko od najboljeg), također par nelogičnosti (dio filma freak je gol, a onda se kasnije vide obrubi gaćica, ima nekih fora i s njegovim prstom- malo ga ima pa ga malo nema), no ajd gledljivo

nisu samo scene sa zivotinjama stvarno snimane....onaj frajer koji kolje indijanca ti je samov sin (sin Ujaka Sama koji poziva amere u rat kuis) da ironija bude veca, tada su zatvorenici nagrađeni za svaki dio tijela domorodaca sa skidanjem kazne npr. penis 3 godine, uho 1 god, skalp 2 god itd. film je jeben jer je iako kao sniman zapravo stvaran i po stvarnim događajima.....tak da iako i ja kao i svako normalan vise voli zivotinje neg ljude ono sto se tada radilo nije bilo normalno...pozzz
ali nije mi jasno to s divljacima... to su zbilja pravi divljaci ili su to glumci?
Michel puši karu.

hsambolic

Post by hsambolic » 26 Nov 2009, 22:38

Wrong turn nastavci ocajni
last house on the left ovaj novi remake....isuse umro sam od dosade
pandorm 7/10 zbog malo zbunjuje radnje ali cist solidan film,vise sci-fi triler nego pravi horror ali svejedno dobar
jennifers body koji šrot ...fakat bezveze
ZOMBIELAND ---10/10 savrseno ...umirao sam od smjeha film je pregenijalan
District 9 - 9/10 cudan i neobican sci - fi ...iako ga neki navode ko horor
paranormal activity -- meni smeče nis posebno i prenapuhano
Saw VI - meni super....svi saw djelovi jesu

A sada ako hocete največe smeče na svijet, ako usitinu zelite umrijet od odsade i razbit glavu tupim predmetom pogledajte Sumrak 2 . new moon!!!!!!ciparska E produkcija ima bolje filmove

Jel ko zna kad ce Quarantine 2 . gledao sam CAM2 ali je TS i jeben je
i jel ko zna da li ce ako oce Automaton transfusion 2 i neki nastavak 28 months/days serijala????fala
BORN IN LUST-TURN TO DUST, BORN IN SIN - CMON IN

filmofil

Post by filmofil » 26 Nov 2009, 23:47

@maximiliana
sve ubijene životinje su pojeli :wink: tako da moralne prodike nisu potrebne, za što druge uopće služe živine? sve je to prirodno :)
This is the Zodiac speaking.

kog briga

Post by kog briga » 27 Nov 2009, 14:20

Nadam se zajebavas...

Post Reply