Koji ste horror zadnji gledali?
- Decadentor
- bluedreamer
- A$H
to od alkohola nisi skuzio..Decadentor wrote:john_constantine wrote:koju?Decadentor wrote:The Thing (na tv-u) neam sto rec o filmu 10/10 ali mislim da su izrezali jednu scenu ili sam ja bio u svom svjetuOnu sa psom, kad se pocinje pretvarat u kavezu..

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Decadentor
- dr_gonzo
Decadentor wrote:john_constantine wrote:koju?Decadentor wrote:The Thing (na tv-u) neam sto rec o filmu 10/10 ali mislim da su izrezali jednu scenu ili sam ja bio u svom svjetuOnu sa psom, kad se pocinje pretvarat u kavezu..
Ma, i ja sam bio u komi ali sam i takav uspio primjetiti da su napravili cut i to nenormalni... Najprije je bila reklama odmah poslije nakon je Norvežanin ubijen, a onda ništa od dog cannel scene samo obdukcija... Gadovi
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Decadentor
dr_gonzo wrote:Decadentor wrote:john_constantine wrote: koju?Onu sa psom, kad se pocinje pretvarat u kavezu..
Ma, i ja sam bio u komi ali sam i takav uspio primjetiti da su napravili cut i to nenormalni... Najprije je bila reklama odmah poslije nakon je Norvežanin ubijen, a onda ništa od dog cannel scene samo obdukcija... Gadovi
woooooo bio sam u pravu

- dr_gonzo
A onda sam iz portesta stavio DVD Thinga i pogledao ga kako spada (uz to mi je Nova imala očajnu sliku)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
saw 6 - vrhunski nastavak u serijalu, na početku sam se malo pogubio radi stvarno prekompleksne radnje, ali film je i dalje zanimljiv koliko i zabavan. Nasilje na visokom nivou, odlična kritika na račun medicinskog sustava u Americi i moralnih dilema s zamkama, dobri likovi, neočekivani twist, brutalna završnica, dosta uobičajenih preokreta, objašnjenja nekih dijelova iz prošlih nastavaka, i kraj koji se nadovezuje na sedmicu, jedva čekam sedmi nastavak. 4/5
Sjajan mi je taj novi jigsawov pomoćnik iz petog dijela, a u ovom nastavku je još puno brutalniji i pokazuje svoju pravu narav, a tek način na koji se izvuče iz zamke. Sedmi nastavak će vjerojatno biti revenge movie između njih dvoje.

Sjajan mi je taj novi jigsawov pomoćnik iz petog dijela, a u ovom nastavku je još puno brutalniji i pokazuje svoju pravu narav, a tek način na koji se izvuče iz zamke. Sedmi nastavak će vjerojatno biti revenge movie između njih dvoje.
Michel puši karu.
- Decadentor
- A$H