Koji ste horror zadnji gledali?
- moko
Priča o dvije sestre (Janghwa, Hongryeon) (2003)
Film iz Južne Koreje ... ja u tom filmu nisam skužila 'ko pije, a tko plaća?!
Presporo se odvija radnja, stalno su neki preokreti iz kojih ne možeš skužiti rasplet situacije- 'ko je kome, više, sestra, 'ko koga zlostavlja... Niš mi nije bilo jasno nakon tih sat i 15 minuta-kolko je već trajao film... Sve je nabacano i nejasno, ne bih ga nikome preporučila... 1/5
Presporo se odvija radnja, stalno su neki preokreti iz kojih ne možeš skužiti rasplet situacije- 'ko je kome, više, sestra, 'ko koga zlostavlja... Niš mi nije bilo jasno nakon tih sat i 15 minuta-kolko je već trajao film... Sve je nabacano i nejasno, ne bih ga nikome preporučila... 1/5
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]
- Decadentor
- dr mladjo
ne tako za jedan od najoriginalnijih horrora u proteklih 10 g.istina zna bit malo kompleksan.zato se i treba pogledat 2 puta..moko wrote:Priča o dvije sestre (Janghwa, Hongryeon) (2003)
jel netko izbrisao jedan moj post?
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- moko
dr mladjo wrote:ne tako za jedan od najoriginalnijih horrora u proteklih 10 g.istina zna bit malo kompleksan.zato se i treba pogledat 2 puta..moko wrote:Priča o dvije sestre (Janghwa, Hongryeon) (2003)
jel netko izbrisao jedan moj post?
U potpunosti se slažem da je jedan od najoriginalnijih horora (nisam ništa slično vidjela) ali ga nemam namjeru gledati 2. put jer sam jedva čekala da završi i prvi puta. Gledala sam ga sa sestrom koja je negdje na polovici filma zaspala, a meni pol tih situacija uopće nije bilo jasno i samo sam čekala kraj da vidim hoće li biti neki pošteni rasplet, više mi je djelovalo ko neka drama nego horor.
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]
- Josef K
moko wrote:Priča o dvije sestre (Janghwa, Hongryeon) (2003)

- dr mladjo
pri drugom gledanju dosta će bit jasnije.znat ćeš što su značile određene scene..a to što azijski horrori više djeluju kao drama je njihova posebnost.kod njih nema čudovišta koja se ubijaju sa srebrnim metcima...moko wrote:
U potpunosti se slažem da je jedan od najoriginalnijih horora (nisam ništa slično vidjela) ali ga nemam namjeru gledati 2. put jer sam jedva čekala da završi i prvi puta. Gledala sam ga sa sestrom koja je negdje na polovici filma zaspala, a meni pol tih situacija uopće nije bilo jasno i samo sam čekala kraj da vidim hoće li biti neki pošteni rasplet, više mi je djelovalo ko neka drama nego horor.
- HorrorHR
- Site Admin
Evo recimo remake filma "Tale of Two Sisters" je napravio da je sve vrlo linearno, dobro objašnjeno i etc:
http://www.horrorhr.com/the-uninvited-2009/
Original kicks ass
http://www.horrorhr.com/the-uninvited-2009/
Original kicks ass

- Lang
http://www.rottentomatoes.com/m/1149472-skeleton_key/
The Skeleton Key. Više nego solidan horor - triler južnjačke atmosfere. Radnja se vrti oko voodo - hoodo magije, a twist na kraju jedan je od zanimljivijih koje sam imao proliku vidjeti.

The Skeleton Key. Više nego solidan horor - triler južnjačke atmosfere. Radnja se vrti oko voodo - hoodo magije, a twist na kraju jedan je od zanimljivijih koje sam imao proliku vidjeti.

- daemon
Evo mene malo nazad...
Zadnji pogledani - Orphan
Jako dobro, nisam imao neka ocekivanja od ovog filma, ali mi je djelovao interesantno. Nakon sto sam ga pogledao, definitivno ga mogu preporuciti. Nista previse novoga, osim twista, no o tom-potom...
Predzadnje pogledano - Doghouse
Britanski film o muskom drustvu koje pokusava oraspoloziti frenda koji je pred rastavom braka odvodeci ga u mali gradic, naravno - izolirani. Tamo ulijecu u pravi kaos- sve zene su pretvorene u neku vrstu ultra-feministickih zombija (nisu zombiji, ali najlakse je za usporedbu). Naravno, cilj im je unistiti musku populaciju - skarama, macem ili pak znakom "STOP"...
Ukratko, horror-komedija koja me je odusevila i vratila u zlatno doba horrora, preporuka!

Zadnji pogledani - Orphan
Jako dobro, nisam imao neka ocekivanja od ovog filma, ali mi je djelovao interesantno. Nakon sto sam ga pogledao, definitivno ga mogu preporuciti. Nista previse novoga, osim twista, no o tom-potom...

Predzadnje pogledano - Doghouse
Britanski film o muskom drustvu koje pokusava oraspoloziti frenda koji je pred rastavom braka odvodeci ga u mali gradic, naravno - izolirani. Tamo ulijecu u pravi kaos- sve zene su pretvorene u neku vrstu ultra-feministickih zombija (nisu zombiji, ali najlakse je za usporedbu). Naravno, cilj im je unistiti musku populaciju - skarama, macem ili pak znakom "STOP"...
Ukratko, horror-komedija koja me je odusevila i vratila u zlatno doba horrora, preporuka!
:: [url=http://www.horror-xtra.bloger.hr/]Horror-Xtra[/url] - blog::
- yaps
Nesto sam imao vremena ovih dana i bas sam aktivno gledao filmove. Nesto je vredelo odgledati, nesto ne.
Long Weekend (2008) 2/10, smaracina zesca. Ceo film sam cekao da vidim nesto i od svega nista. Jadno.
The hills run red (2009) 4/10, film je mogao da bude solidan, iako jos jedan u serijalu masovnih maskiranih ubica, ali reditelj se nesto pogubio, stao je na pola puta izmedju komedije i horora. U filmu ima praznina, koje su naivno objasnjene na kraju.
Train (2008) 6/10 ovo nije bilo lose, na foru Hostela i Turistasa, sa brutalnim ubistvima. Filmu nesto fali, ne znam sta, ali nije lose za pogledati.
Picnic at Hanging Rock (1975),2/10 na imdb-u stoji da je horor, pa cu da prokomentarisem. Film je ocaj. Drama-misterija, horor elementa nema ni za lek.Dosadno.
Seventh moon (2008) 4/10, gledljivo, mada nista extra.
Orphan (2009) 7/10, fino, dopada mi se objasnjenje ubice. Klinka je odigrala super.
Trick 'r Treat (2008) 5/10. Ja cu izgleda biti jedan od retkih kome se ovaj film nije preterano dopao. Ne kazem da je los, ali nije mi se dopao, ne volim kad se price preplicu, vise volim kad ima samo jednu. Lepo je to odradjeno, maske su odlicne, ali ja nisam odusevljen.
Long Weekend (2008) 2/10, smaracina zesca. Ceo film sam cekao da vidim nesto i od svega nista. Jadno.
The hills run red (2009) 4/10, film je mogao da bude solidan, iako jos jedan u serijalu masovnih maskiranih ubica, ali reditelj se nesto pogubio, stao je na pola puta izmedju komedije i horora. U filmu ima praznina, koje su naivno objasnjene na kraju.
Train (2008) 6/10 ovo nije bilo lose, na foru Hostela i Turistasa, sa brutalnim ubistvima. Filmu nesto fali, ne znam sta, ali nije lose za pogledati.
Picnic at Hanging Rock (1975),2/10 na imdb-u stoji da je horor, pa cu da prokomentarisem. Film je ocaj. Drama-misterija, horor elementa nema ni za lek.Dosadno.
Seventh moon (2008) 4/10, gledljivo, mada nista extra.
Orphan (2009) 7/10, fino, dopada mi se objasnjenje ubice. Klinka je odigrala super.
Trick 'r Treat (2008) 5/10. Ja cu izgleda biti jedan od retkih kome se ovaj film nije preterano dopao. Ne kazem da je los, ali nije mi se dopao, ne volim kad se price preplicu, vise volim kad ima samo jednu. Lepo je to odradjeno, maske su odlicne, ali ja nisam odusevljen.
Last edited by yaps on 11 Oct 2009, 21:04, edited 1 time in total.
- moko
- dr mladjo
ma i ja sam sam bio zbunjen s dosta tih stvarčica u filmu .onda sam malo švrljao po imdb mboard pa sam našao objašnjenja.e onda sam se lupao kako nisam primječivao određen stvari i sl..moko wrote:Sorry ekipa, znam da sam vas možda razočarala sa svojim mišljenjem o filmu al jednostavno mi nije sjeo... al evo potrudit ću se još jednom ga pogledati i ako se tad lampica ne uključi onda ću tražiti pomoć u shvaćanju filma
- Asfodel
- Wendigo
ja taj film izbjegavam od kada je izašao, čuo sam da je mindfuck (još azijski mindfuck, damn..) i to me dosta odbilo...moko wrote:Priča o dvije sestre (Janghwa, Hongryeon) (2003)