Koji ste horror zadnji gledali?
- Khaos[]
- boyko
- jigsaw
- dr_gonzo
-
- john_constantine
Drag Me to Hell - urnebesno zabavan horor s hrpom blesavih smiješnih scena, lošim CGI efektima, jednom scenom kao da je ispala iz crtića (nakovanj) evil dead 2 forama...Starica je odlično odglumila svoju ulogu, kao i ostali glumci. Dobra priča, napeti kraj za koji sam već mislio da će biti predvidljiv, a kada je riječ o ciganskom prokletstvu, puno bolje od Thinner. Završna scena na groblju ili s onim medijem na početku filma su preodlične koliko zabavne. Samo nisam očekivao toliko krvavih scena.
Vrlo zabavno ostvarenje, ali ne znam zašto gledatelji očekuju film koji će ih prestrašiti. Nema ono horor atmosferu, horor se većinom temelji na tim šok efektima (da stalno nešto iskače i slično, a ne znam je li stvar u lošem zvuku, ali ti šok efekti su preglasni, a dok se govori, onda djeluje tiho, pa sam morao pojačavati da uopće razumijem što govore). Ali kao zabavni horor B kategorije odlično fukcionira s hrpom preludih scena (kolač). 4/5

Last edited by john_constantine on 25 Sep 2009, 17:08, edited 1 time in total.
Michel puši karu.
-
- Scarface
A$H wrote:romi?john_constantine wrote:ašto mi nemamo takve ugledne cigane, nego lijenu bagru koja kopa po kontejnerima, skuplja staro željezo i žive od socijalnog?
Meni samo nije jasno otkud ove provale? Kažeš za sebe johne da si osoba koja ima puno toga za reć o negativnostima društva i bla bla, i da voliš kritizirat. Pritom izgleda zaboravljaš da postoji razlika između kritike temeljene na uličnim brbljarijama i kvalitetne kritike temeljene na iscrpnom, ili u najmanju ruku upućenom znaju o nekoj temi. Ovako nešto može reć svak, i to šta misli da je to kritika je odraz gluposti i egoizma koji su se ukopali u sliku cile nacije. Žalosno.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-