Razgovori ugodni o horor temama
-
boyko
Decadentor wrote:boyko wrote:Decadentor wrote:
Poceo gledat i odusto (2x) sad cu ga bas morat pogledat

pogledaj ga,garantiram da se buš par put stepel

Tek sam sad skuzio da si gledo org a ja imam amerikan veržn

a šteta.
hm...moral bi si skinut i verziju od amera pa da usporedim... al dam se kladit da nije bolja od originala

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
john_constantine
evil dead 2 - he, kako već dugo nisam gledao taj film. Ionako cijeli film znam napamet, pa mi više nije bio gušt. I sada sam poželio opet pogledati, zamračio sam prostoriju, gledao prije spavanja i totalni užitak.

I dalje preludi film u kojem akcija krene već poslije pet minuta, s povremenim pauzama. Originalne antologijske scene, nenadmašivi Bruce Campbell, scena s rukom, horor scene, obilna količina krvi i filmskih greški, tek ona vještica. I odlična završnica, tek finale protiv duha od krvi i mesa. Ma taj film nikako ne može dosaditi koliko god ga puta gledao. I dalje obožavam onu scenu kada vještica dohvati lika i povlači ga u podrum.

6/5
Michel puši karu.
-
Boby
john_constantine wrote:evil dead 2 - he, kako već dugo nisam gledao taj film. Ionako cijeli film znam napamet, pa mi više nije bio gušt. I sada sam poželio opet pogledati, zamračio sam prostoriju, gledao prije spavanja i totalni užitak.

I dalje preludi film u kojem akcija krene već poslije pet minuta, s povremenim pauzama. Originalne antologijske scene, nenadmašivi Bruce Campbell, scena s rukom, horor scene, obilna količina krvi i filmskih greški, tek ona vještica. I odlična završnica, tek finale protiv duha od krvi i mesa. Ma taj film nikako ne može dosaditi koliko god ga puta gledao. I dalje obožavam onu scenu kada vještica dohvati lika i povlači ga u podrum.

6/5
Eh da, pogledal samo ovo prije nekih tjedan dana i nazovite me kak hoćete ali film me nije toliko oduševio kao ostatak foruma. Jednostavno mi je gotovo pa isti kao i orginal koji mi ionako nije remek djelo. Daleko od toga da mi je film loš ali teško da bih ga svrstao u listu meni omiljenih horrora. Valjda je stvar ukusa; nadam se da nisam navukao ničiji gnjev
-
Asfodel
-
Boby wrote:nadam se da nisam navukao ničiji gnjev
Bah, ako ja već nisam pokupila ban zbog toga - nećeš ni ti

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Boby
Asfodel wrote:Boby wrote:nadam se da nisam navukao ničiji gnjev

Nekako mi je promakao tvoj komentar. Hvala na informaciji; lijepo je znati da nisi usamljen
-
Scarface
Asfodel wrote:Boby wrote:nadam se da nisam navukao ničiji gnjev

Tako je, a to ti govori čovik kojem je Dark Knight smeće (mada je genijalan s psihološkog aspekta), a za Descent još uvik žalin šta san ga uopće iša gledat.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
Asfodel
-
Malo nas je al nas ima

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
olio
The Last House on the Left
7/10
dobar za pogledat ali nije upeèatljiv i vjerojatno æu ga zaboraviti.. osim jedne scene
-
sikeone
Rise:Blood hunter- dozlaboga dosadan film o nekim kvazi vampirima sa potpuno zbrkanim nepovezanim i glupim scenama. Jedino što valja u filmu je Lucy Liu ali samo zbog izgleda ne i glume.
-
just me
Boby wrote:Eh da, pogledal samo ovo prije nekih tjedan dana i nazovite me kak hoćete ali film me nije toliko oduševio kao ostatak foruma. Jednostavno mi je gotovo pa isti kao i orginal koji mi ionako nije remek djelo. Daleko od toga da mi je film loš ali teško da bih ga svrstao u listu meni omiljenih horrora. Valjda je stvar ukusa; nadam se da nisam navukao ničiji gnjev
Imaš pravo na vlastito mišljenje, tko se ne slaže ne treba se ljutiti nego argumentirano obrazložiti zašto se ne slaže.
I have no name, because the cats do not need names to tell each other apart.
-
john_constantine
Boby wrote:john_constantine wrote:evil dead 2 - he, kako već dugo nisam gledao taj film. Ionako cijeli film znam napamet, pa mi više nije bio gušt. I sada sam poželio opet pogledati, zamračio sam prostoriju, gledao prije spavanja i totalni užitak.

6/5
Eh da, pogledal samo ovo prije nekih tjedan dana i nazovite me kak hoćete ali film me nije toliko oduševio kao ostatak foruma. Jednostavno mi je gotovo pa isti kao i orginal koji mi ionako nije remek djelo. Daleko od toga da mi je film loš ali teško da bih ga svrstao u listu meni omiljenih horrora. Valjda je stvar ukusa; nadam se da nisam navukao ničiji gnjev
zašto bi te napadali, he?

Mislim da je tu prije stvar ukusa, s obzirom da imamo drukčija mišljenja o istim filmovima. Istini za volju, evil dead 2 ima dosta "blesavu" priču, lik s curom završi u šumi, gdje je baš duh koji želi njega opsjednuti, a da bi ga se mogli riješiti, potrebno je pročitati tu knjigu da bi ga poslali u portal. Pa sam film sadržava te krvave originalne gegove koje istovremeno plaše i zabavljaju. Sada, ne možeš, naravno, od toga očekivati ozbiljan horor, ali zabavu da. Prvi dio je bio više manje ozbiljan horor dok je ovaj "remake" zabavna zajebancije na horore. Ionako, samo 80 - tih su mogli nastati takvi filmovi.

Michel puši karu.
-
dr mladjo
john_constantine wrote:
zašto bi te napadali, he?

Mislim da je tu prije stvar ukusa, s obzirom da imamo drukčija mišljenja o istim filmovima. Istini za volju, evil dead 2 ima dosta "blesavu" priču, lik s curom završi u šumi, gdje je baš duh koji želi njega opsjednuti, a da bi ga se mogli riješiti, potrebno je pročitati tu knjigu da bi ga poslali u portal.
ako čemo iskreno ovo je ipak normalna priča za horror.jer iskreno kad bi cjepidlačili ne bi imali NIJEDAN horror,jer večina horrora započinje činjenicom da su se neki baksuzi zatekli na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme
john_constantine wrote:
Pa sam film sadržava te krvave originalne gegove koje istovremeno plaše i zabavljaju. Sada, ne možeš, naravno, od toga očekivati ozbiljan horor, ali zabavu da. Prvi dio je bio više manje ozbiljan horor dok je ovaj "remake" zabavna zajebancije na horore. Ionako, samo 80 - tih su mogli nastati takvi filmovi.

meni je to smetalo u prvom dijelu.pokušava bit kao ozbiljan a naši likovi rade pravo netipične akcije.ovdje lik nađe nešto što liči na oružje i bogme ga iskoristi..oni gegovi i humor je samo veliki dodatni plus
The Exorcist (1973)-stalno se vrti na tv1000 i jednostavno nisam više mogao da ga izbjegavam.ne znam ni sam koliko puta sam ga gledao.naravno sad sam i ja odguglio na nasilje i jezu u ovim novim horrorima pa me pojedine scene više nisu toliko iznenađivale(kao pri prvom gledanju).ali čak i uz to opet se vidi da se radi o odličnom horroru.glavna ideja,sam protivnik,način njegovog rješavanja.sad samo moram pogledat dc verziju,pa da napokon vidim taj paukov hod(iako sam ih se čak i nagledao u drugim filmovima)
9,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
sikeone
Underworld 3.5/5-Poprilično dobar prequel sa dobrom dozom akcije i kasapljenja vukodlaka i vampira a i ne traje dugo tako da nije zamoran
-
sikeone
Monster squad 4/5 odlična manje poznata horror verzija Gooniesa iz zlatnih osamdesetih gdje se grupica klinaca bori protiv svih poznatih monstruma. I uvijek volim pogledati taj oldschool štih bez Cgi animacije
-
dr_gonzo
-
sikeone wrote:Monster squad 4/5 odlična manje poznata horror verzija Gooniesa iz zlatnih osamdesetih gdje se grupica klinaca bori protiv svih poznatih monstruma. I uvijek volim pogledati taj oldschool štih bez Cgi animacije
ja ga tu i tamo uvijek pogledam (recimo svaka 2 mjeseca)
From Hell (2001)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -