A$H wrote:radim na tome..ali me vrijeme stislo..
a usput The Legend of Boggy Creek nije opskuran..cak ga i trenutno imam na hardu..doma, na poslu i jos kod frendova..

Misliš?
Eto ja ipak mislim da spada u tu skupinu jer sam i ja gledao
The Dark Side of the Moon (1990), a pogotovo
TerrorVision (1986) koje si ti stavio, ali ipak mislim da spada u istu ovu skupinu, jer sam siguran da ga brdo ljudi nije gledalo

kao što nije niti ovaj koji sam ja stavio (možda si ti iznimka i HorrorHR i oni sa Žutog Titla, ali to je sve...opet čast onim malim iznimkama, jer kad bi tako gledali onda na ovoj listi ne bi bio niti jedan film jer bi se uvijek našao netko tko je neki film gledao dok drugi to nije).
Naravno slažem se sa tim da se ne stavljaju sada filmovi poput Feast ili jason X, ali ovakvi rijetki filmovi da.
Inače jesi li ti taj film gledao...iskreno reci
A ako stvarno ne spada u tu listu želio bih čuti mišljenje konačnog sudca HorrrorHR-a
I kao zadnje dajte se pokrenite ljudi....dajte svoje prijedloge, jer nakon A$Hovog prijedloga sve nakon samo par dana zamrlo
p.s. - A$H nemoj misliti da se svađam (jer tako gornji tekst može izgledati) nego samo razglabam o temi

"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -