Vampiri ili zombiji
-
GreenHornet
- Boby
Joj da; i ja sam za to čuo i isto se sjećam da je u pitanju neka poznata glumica ali sam također sve zaboravio. Ideja zvuči debilno i konkurira onoj o Judi. Što se to događa u zadnje vrijeme da moraju drastično mjenjati Drakulu od lika koji je svima poznat i prihvaćen? I kada će već više nekome pasti na pamet da snimi pravu adaptaciju Stokerovog romanaGreenHornet wrote:nedavno procitah na ttx-u da neka poznata glumica (da ga jebes ne mogu se sjetit koja) snima film na temu vampirizma...kao ide pravit intervju sa trgovcem oružlja a to je zapravo drakula...zna li tko o cemu se radi?
- horkolerbus
Deimos wrote:uostalom, do romera zombii su bili glupa stvorenja pod kontrolom voodoo svećenika koji ne bi mogli prestrašit ni 6-ogodišnjake
nije pitanje ko je jaci ,vec ko ti se vise svidja ,ko je gotivniji ,zombiji su daleko brutalniji ,ali su slabiji, ja sam postavio jedan primer ,,,recimo pun grad inficiranih zombija ili pun grad vampira
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz
-
GreenHornet
-
John_Ryder
-
John_Ryder
- horkolerbus
-
GreenHornet
Boby wrote:Joj da; i ja sam za to čuo i isto se sjećam da je u pitanju neka poznata glumica ali sam također sve zaboravio. Ideja zvuči debilno i konkurira onoj o Judi. Što se to događa u zadnje vrijeme da moraju drastično mjenjati Drakulu od lika koji je svima poznat i prihvaćen? I kada će već više nekome pasti na pamet da snimi pravu adaptaciju Stokerovog romanaGreenHornet wrote:nedavno procitah na ttx-u da neka poznata glumica (da ga jebes ne mogu se sjetit koja) snima film na temu vampirizma...kao ide pravit intervju sa trgovcem oružlja a to je zapravo drakula...zna li tko o cemu se radi?
hmmmm jest da sam davno citao knjigu ali čini mi se da nema puno razlike između knjige i filma "drakula brama stokera"
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
John_Ryder
- A$H
-
†Something Wicked†
Moj glas ide Zombijama.
Nekako su mi zombi filmovi puno zabavniji. Ima svega... Akcije, gora, krvi, iznutrice, sisa i generalno svega sto cini horor film...
Vampiri su mi bili dobri dok je u filmovima glumio Chris Lee (Hammer filmovi) a od kako su vampire poceli da glume svakojaki gej likovi i razni idioti, jednostavno smucili su mi se vamp. filmovi.
Jel se neko seca Dracule iz Dracula 3000, Blade 3 i ostale kompanije? Samo nam jos fale Aflek i Sigal kao vampiri...
Zombiji su mi takodje nekako stravicniji. Nemaju intelekt vec samo osnovni instikt, sto ih po meni nekako cini stravicnijima. Napadaju sve sto im se nalazi u blizini i da nije mrtvo, nemaju licnost i ne mogu da fokusiraju svoje napade...
najbolji zombi mejkapi: Fulci. Najbolji zombiji: Romero
Nekako su mi zombi filmovi puno zabavniji. Ima svega... Akcije, gora, krvi, iznutrice, sisa i generalno svega sto cini horor film...
Vampiri su mi bili dobri dok je u filmovima glumio Chris Lee (Hammer filmovi) a od kako su vampire poceli da glume svakojaki gej likovi i razni idioti, jednostavno smucili su mi se vamp. filmovi.
Jel se neko seca Dracule iz Dracula 3000, Blade 3 i ostale kompanije? Samo nam jos fale Aflek i Sigal kao vampiri...
Zombiji su mi takodje nekako stravicniji. Nemaju intelekt vec samo osnovni instikt, sto ih po meni nekako cini stravicnijima. Napadaju sve sto im se nalazi u blizini i da nije mrtvo, nemaju licnost i ne mogu da fokusiraju svoje napade...
najbolji zombi mejkapi: Fulci. Najbolji zombiji: Romero
- Boby
Velika je razlika između knjige i Coppolinog filma; često ćeš vidjeti da se u svakome kritičkom osvrtu filma kritizira Coppolina izjava da je snimio istinsku adaptaciju knjige. Npr. u knjizi uopće nema povijesne pozadine o Drakuli, nema ljubavne priče između njega i Mine, Van Helsing je u knjizi glavni lik dok se u filmu tu i tam pojavi na par minuta, Renfield je jedan od ključnih likova knjige a u filmu se spominje tek reda radi. Da ne kažem kako film nije uspio nimalo uhvatiti gotičku atmosferu romana. Jest da je bliži knjizi od većine ostalih verzija jer uzima mnoge bitne elemente iz nje ali i dalje to nije prava ekranizacija. Ja ju još uvijek čekamGreenHornet wrote:Boby wrote:Joj da; i ja sam za to čuo i isto se sjećam da je u pitanju neka poznata glumica ali sam također sve zaboravio. Ideja zvuči debilno i konkurira onoj o Judi. Što se to događa u zadnje vrijeme da moraju drastično mjenjati Drakulu od lika koji je svima poznat i prihvaćen? I kada će već više nekome pasti na pamet da snimi pravu adaptaciju Stokerovog romanaGreenHornet wrote:nedavno procitah na ttx-u da neka poznata glumica (da ga jebes ne mogu se sjetit koja) snima film na temu vampirizma...kao ide pravit intervju sa trgovcem oružlja a to je zapravo drakula...zna li tko o cemu se radi?
hmmmm jest da sam davno citao knjigu ali čini mi se da nema puno razlike između knjige i filma "drakula brama stokera"