pa ti nisi normalan film je šrot šrotova zao mi je sto sam izgubio sat i po zivota, niti strasno niti realno niti odvratno, napetosti uopce nema, radnja je predvidljiva i film ne vrijedi nistacallac wrote:The Last House on The Left 2009. otprilike sam znala što će se dogoditi u filmu pa sam više bila skoncentrirana na glumu i samu izvedbu. Slažem se sa nekim, ne znam točno tko je to rekao, da je ovo više triler nego horror,SPOILER ali barem sam dobila zadovoljštinu jer na kraju su mrtvi svi koji zaslužuju smrt. END Ocjena je 7/10
Koji ste horror zadnji gledali?
-
BORN IN LUST-TURN TO DUST, BORN IN SIN - CMON IN
- HorrorHR
- Site Admin
- dr mladjo
Wolf Creek (2005)-au još jedan dobar australski horror triler s neočekivanim krajem(bar za mene).. 8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Scorpio
Meni je prva polovina filma dno dna, a druga perfektna.dr mladjo wrote:Wolf Creek (2005)-au još jedan dobar australski horror triler s neočekivanim krajem(bar za mene).. 8/10
- yaps
Slazem se. Prvi deo je dosadan i msarajuci. Film je komotno mogao bez njega.Scorpio wrote:Meni je prva polovina filma dno dna, a druga perfektna.dr mladjo wrote:Wolf Creek (2005)-au još jedan dobar australski horror triler s neočekivanim krajem(bar za mene).. 8/10
- elrania
- Asfodel
Ja više nemam želju gledat taj "horror"elrania wrote:jos da je i horror. khm.Sammy wrote:Seven - koji jebeni masterpis..odlicno u svakom pogledu .. 10/10 bez prigovora..
ali da, izvrstan je film. gledala sam ga vec prije valjda 2x, no kraj me js uvijek ostavi dosta uznemirenom.

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
meni je postao prespor, no izdurala sam danas kad vec nista drugo nemam za gledanje.Asfodel wrote:Ja više nemam želju gledat taj "horror"elrania wrote:jos da je i horror. khm.Sammy wrote:Seven - koji jebeni masterpis..odlicno u svakom pogledu .. 10/10 bez prigovora..
ali da, izvrstan je film. gledala sam ga vec prije valjda 2x, no kraj me js uvijek ostavi dosta uznemirenom.dopizdio mi je
najveci mi je propust sto sam film sad gledala i po 3x i jos uvijek nisam vidjela prvih 10 minuta

- Sammy
da, svugdje ga svrstavaju medju trilere, ali meni bas ima neki horror stih, neznam zasto..i tijekom cijelog filma imam filing da gledam horror...elrania wrote:jos da je i horror. khm.Sammy wrote:Seven - koji jebeni masterpis..odlicno u svakom pogledu .. 10/10 bez prigovora..
ali da, izvrstan je film. gledala sam ga vec prije valjda 2x, no kraj me js uvijek ostavi dosta uznemirenom.
ovo podebljano..takodjer

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Decadentor
- DEXTER
-
-
pa fakat sta u tom filmu zasluzuje paznju stvarno???scena silovanja mozda?nije ni do koljena onoj iz nepovratnog, a to je jedino kao odvratno...film je smece i točka.HorrorHR wrote:ajde da čujemo i neki negativni komentar o ovom filmuhsambolic wrote:pa ti nisi normalan film je šrot šrotova zao mi je sto sam izgubio sat i po zivota, niti strasno niti realno niti odvratno, napetosti uopce nema, radnja je predvidljiva i film ne vrijedi nista
BORN IN LUST-TURN TO DUST, BORN IN SIN - CMON IN