Koji ste horror zadnji gledali?
- Aryx
jedan od najboljih slashera sto sam gledao ....yaps wrote:The burning 1981, 4/10, film je izgleda radila amaterska grupa glumaca. Ideja dobra, sa lepo objasnjenim razlogom ubijanja. Ubica malo smesan, film protkan erotikom, prikaz ubistva los. <opze da se gleda, ali nista posebno.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- boyko
dal sam si truda pa sam pogledal svih 7 djelova
A Nightmare on Elm Street (1984.) - prvi put sam ga gledal na kazeti dok sam bil klinjo i znam da sad se stepal od straha...odličan početak serijala sa dosta napetosti i zanimljivom završetkom 8/10
A Nightmare on Elm Street 2: Freddy's Revenge (1985.) - početak je dost dosadan s par nepotrebnih scena i sa premalo napetosti,zato nije ni čudno kaj mi je iz cjelog filma samo jedna scena bila poznata,al je radnja pred kraj puno bolja i zanimljivija.sve u svemu solidan nastavak,al ipak lošiji od prvog djela. 6/10
A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors (1987.) - jako dobar nastavak u kojem se opet pojavljuje Nancy Thompson(Heather Langenkamp) koja je glumila i u prvom djelu,ali u ovom djelu ne uspjeva preživjeti.završetak je jako dobar i zanimljiv i zato zaslužuje visokih 8/10.
A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master (1988.) - oke nastavak,ali fali malo one horor napetosti. 6/10
A Nightmare on Elm Street 5: The Dream Child (1989.) - početak filma je super obečavajuč s par dost dobrih scena,al kak se bliži kraj to priča skreče na neki drugi put s previše fantaziranja,i jednostavno to nije više to,a i kraj nije baš nekaj posebno.7/10 (samo radi početka)
A Nightmare on Elm Street 6: Freddy's Dead (1991.) - tak tak,prvih 40-tak minuta je preloše,malo preveč gluposti,al je zato drugi dio puno bolji.6/10
A Nightmare on Elm Street 7: New Nightmare (1994.) - ovaj dio sam več tolko put gledal da mi je več pomalo i dosadan...al unatoč tome jedan od boljih,ako ne i najbolji dio iz ovoh serijala.priča i radnja su odlični s dost one horor napetosti,a i ako se ne varam od svih nastavka ovaj najduže traje. 9/10
A Nightmare on Elm Street (1984.) - prvi put sam ga gledal na kazeti dok sam bil klinjo i znam da sad se stepal od straha...odličan početak serijala sa dosta napetosti i zanimljivom završetkom 8/10
A Nightmare on Elm Street 2: Freddy's Revenge (1985.) - početak je dost dosadan s par nepotrebnih scena i sa premalo napetosti,zato nije ni čudno kaj mi je iz cjelog filma samo jedna scena bila poznata,al je radnja pred kraj puno bolja i zanimljivija.sve u svemu solidan nastavak,al ipak lošiji od prvog djela. 6/10
A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors (1987.) - jako dobar nastavak u kojem se opet pojavljuje Nancy Thompson(Heather Langenkamp) koja je glumila i u prvom djelu,ali u ovom djelu ne uspjeva preživjeti.završetak je jako dobar i zanimljiv i zato zaslužuje visokih 8/10.
A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master (1988.) - oke nastavak,ali fali malo one horor napetosti. 6/10
A Nightmare on Elm Street 5: The Dream Child (1989.) - početak filma je super obečavajuč s par dost dobrih scena,al kak se bliži kraj to priča skreče na neki drugi put s previše fantaziranja,i jednostavno to nije više to,a i kraj nije baš nekaj posebno.7/10 (samo radi početka)
A Nightmare on Elm Street 6: Freddy's Dead (1991.) - tak tak,prvih 40-tak minuta je preloše,malo preveč gluposti,al je zato drugi dio puno bolji.6/10
A Nightmare on Elm Street 7: New Nightmare (1994.) - ovaj dio sam več tolko put gledal da mi je več pomalo i dosadan...al unatoč tome jedan od boljih,ako ne i najbolji dio iz ovoh serijala.priča i radnja su odlični s dost one horor napetosti,a i ako se ne varam od svih nastavka ovaj najduže traje. 9/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- elrania
- yaps
Ja volim filmove gde je radnja u prirodi, ali ubistva su malcice losije uradjena, cak i za 80e.elrania wrote:Aryx wrote:jedan od najboljih slashera sto sam gledao ....yaps wrote:The burning 1981, 4/10, film je izgleda radila amaterska grupa glumaca. Ideja dobra, sa lepo objasnjenim razlogom ubijanja. Ubica malo smesan, film protkan erotikom, prikaz ubistva los. <opze da se gleda, ali nista posebno.
- Sammy
Mum & Dad - preglup horror sa prenabijenim scenama morbidnog i bolesnog mucenja (bez raloga), te brutalnim premlacivanjima (takodje bez razloga), uz katastrofalnu glumu..gledajuci ovo ti bude muka.. 2/10
edit: dizem ocjenu na 4/10 - zaboravio sam na svu tu atmosferu koja je pridonjela mucenju...my bad..
edit: dizem ocjenu na 4/10 - zaboravio sam na svu tu atmosferu koja je pridonjela mucenju...my bad..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- dr_gonzo
- yaps
- Ikstomi
mozda se nekome nece svidjeti zbog te brutalnosti ali nekome se stvarno ureze u pamcenje, pogotovno stvarnoscu kojom zraci.yaps wrote:Ubediste me da pogledam martyrs, mada sam ga zaobilazio zbog brutalnosti.li evo sad cu odmah da se bacim na gledanjeIkstomi wrote:martyrs po treciu put.
I film me uvijek u svakom gledanju nanovo fascinira, možebitnom realnošću, izvedbi. sjajno.
A nije bilo jabuke?!
- DEXTER
- yaps