same heredr_gonzo wrote:Gledao "28 Dana Kasnije" sinoć i iznenadih se da su čak prikazali i alternativni kraj (po meni mnogo bolji od originalnog) nakon odjavne špice
Koji ste horror zadnji gledali?
- yaps
- elrania
- Debeljko
Hexen bis aufs Blut gequalt / Mark of the Devil (1970)
Kultni film u kategorji Cannibal Holocausta, Caligole, itd. Istorijska drama-horor (jedan od naziva filma je Austria 1700- tj. mjesto i vrijeme radnje, circa) o lovu na vjestice. Jednu od uloga igra i srpska glumica Olivera Katarina (osim dekoltea iz bavarskih pivnica kao standardnog kostima, nije se razgolitila...steta), najpoznatija po filmu Skupljaci perja. Scene mucenja su blago receno morbidne- od vadjenja jezika, nekih metalnih sprava za mucenje koje cesto vidjamo u takvim situacijama, pa nadalje. Reditelj je Michael Armstrong, koji je iza sebe ostavio dosta filmova i pseudonima, radeci uglavnom kao scenarista i reditelj. Poznat po tome sto je redovno hodao tankom linijom cenzure. U njegovoj rodnoj Engleskoj ovaj film je navodno jos zabranjen (tako bar kaze Wikipedia).
Vrijedi pogledati, naravno, izvornu njemacku verziju.
Ocjena 6,5/10
Kultni film u kategorji Cannibal Holocausta, Caligole, itd. Istorijska drama-horor (jedan od naziva filma je Austria 1700- tj. mjesto i vrijeme radnje, circa) o lovu na vjestice. Jednu od uloga igra i srpska glumica Olivera Katarina (osim dekoltea iz bavarskih pivnica kao standardnog kostima, nije se razgolitila...steta), najpoznatija po filmu Skupljaci perja. Scene mucenja su blago receno morbidne- od vadjenja jezika, nekih metalnih sprava za mucenje koje cesto vidjamo u takvim situacijama, pa nadalje. Reditelj je Michael Armstrong, koji je iza sebe ostavio dosta filmova i pseudonima, radeci uglavnom kao scenarista i reditelj. Poznat po tome sto je redovno hodao tankom linijom cenzure. U njegovoj rodnoj Engleskoj ovaj film je navodno jos zabranjen (tako bar kaze Wikipedia).
Vrijedi pogledati, naravno, izvornu njemacku verziju.
Ocjena 6,5/10
-
Meni je ta trojka bila skroz zabavna, čak možda na neki način bolja od part 2. Preporučam da ne gledaš slijedeća 2 djela jer su ultra loši ali ako baš želiš...elrania wrote:return of the living dead part 3 [1993]
dosta drugaciji od prethodnika, s gotovo nista humora i puno vise romance.
malo mi je falila ta komicna strana, no ajd, moglo je biti gore, te je promjena posluzila ko solidno osvjezenje.
i simpatican mi je hellraiser faktor u filmu.
7/10
- elrania
bas sam veceras planirala, al nesto mi se ne svida sto na imdbu piseGhrall wrote:Meni je ta trojka bila skroz zabavna, čak možda na neki način bolja od part 2. Preporučam da ne gledaš slijedeća 2 djela jer su ultra loši ali ako baš želiš...elrania wrote:return of the living dead part 3 [1993]
malo mi je falila ta komicna strana, no ajd, moglo je biti gore, te je promjena posluzila ko solidno osvjezenje.
7/10

no budem ih kad tad...
- Wendigo
- john_constantine
ma gledaj samo, meni je četvrti nastavak bio prezabavan s puno akcije, zombija i ludih ideja.Ghrall wrote:Meni je ta trojka bila skroz zabavna, čak možda na neki način bolja od part 2. Preporučam da ne gledaš slijedeća 2 djela jer su ultra loši ali ako baš želiš...elrania wrote:return of the living dead part 3 [1993]
7/10
Michel puši karu.
- cactus
Piranha II the spawning 1981-James Cameron i mislim njegov prvi film. Ovo sam gledao jako davno te pošto mi je trebao film za zabavu odlučio sam ga reprizirati i rezultat nije izostao
. Film je onako hmmm,pa bolji je ako ste opušteni iako ima skoro jako dobrih scena i onih koje to nisu. Glavni glumci su čak i ok,piranhe i njihovi efekti su kao i film: nešto mi se svidjelo ali neke stvari sa tim ribicama su smiješne,naročito prvi veliki napad piranha. Ma u sve u svemu zabavio sam se i to je to što je mi je trebalo

Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- Wendigo
četvorka iliti necropolis je smeće kakvo svemir nije vidio. i da, objektivan sam 100%.john_constantine wrote:ma gledaj samo, meni je četvrti nastavak bio prezabavan s puno akcije, zombija i ludih ideja.Ghrall wrote:Meni je ta trojka bila skroz zabavna, čak možda na neki način bolja od part 2. Preporučam da ne gledaš slijedeća 2 djela jer su ultra loši ali ako baš želiš...elrania wrote:return of the living dead part 3 [1993]
7/10
-
Wendigo wrote:meni je trojka možda još i najbolja, da je jedinica lošija sigurno bi mi bila najbolji dio serijala...
ot: day of th dead
2,5/5 - najlošiji od "originalne" trilogije - zijevao sam do zadnjih pola sata filma.
e da.. i 28 days later sinoć.
meni je day of d dead bas ok onak za pogleat cak bi mu 4 /5 dao
ali na strabnu romero i sva ta ekipa, najbolje zombie related filmove rade britanci, jednostavno su se nasli u tom postapokalpticnom okruzenju, mrtvim zivima i tak....ali im je ostatak filmografije smeče
- A$H
ikao sam horror fan komedije su ima daleko bolje od horrora..sad bas smece..hsambolic wrote:Wendigo wrote:meni je trojka možda još i najbolja, da je jedinica lošija sigurno bi mi bila najbolji dio serijala...
ot: day of th dead
2,5/5 - najlošiji od "originalne" trilogije - zijevao sam do zadnjih pola sata filma.
e da.. i 28 days later sinoć.
meni je day of d dead bas ok onak za pogleat cak bi mu 4 /5 dao
ali na strabnu romero i sva ta ekipa, najbolje zombie related filmove rade britanci, jednostavno su se nasli u tom postapokalpticnom okruzenju, mrtvim zivima i tak....ali im je ostatak filmografije smeče
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Sammy
Friday the 13th part 6: Jason Lives
dosta dobar, opet sve ide ispocetka, i dobro mi je to sto je masakr poceo prije 30. minute..i ovim prijasnjima, prvih 30-45 min ziva dosada, sam pricaju, jedino zanimljivo u tom djelu je seks
7.5/10
dosta dobar, opet sve ide ispocetka, i dobro mi je to sto je masakr poceo prije 30. minute..i ovim prijasnjima, prvih 30-45 min ziva dosada, sam pricaju, jedino zanimljivo u tom djelu je seks

7.5/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- jigsaw