Koji ste horror zadnji gledali?
- DEXTER
- Mistrija
Dying Breed - 7/10
Sasvim OK film, sa elementima vec vidjenim u Hills Have Eyes, Texas Chain, Wolf Creek itd itd...mada me kao i u svakom drugom filmu ovog tipa, uzasno nervirala glupost likova koji kad je situacija i vise nego povoljna za hvatati maglu i bjezati glavom bez obzira - najednom pocnu da se glupiraju u "ti ostani ovdje, a ja idem da razgledam" maniru
Spoiler!
Toliko su me iznervirali na momente da na kraju kad fasovase, cak mi je bilo i drago; "ko vam je kriv kad niste bjezali na vrijeme"
Ali svakako pogledati.
Sasvim OK film, sa elementima vec vidjenim u Hills Have Eyes, Texas Chain, Wolf Creek itd itd...mada me kao i u svakom drugom filmu ovog tipa, uzasno nervirala glupost likova koji kad je situacija i vise nego povoljna za hvatati maglu i bjezati glavom bez obzira - najednom pocnu da se glupiraju u "ti ostani ovdje, a ja idem da razgledam" maniru

Spoiler!
Toliko su me iznervirali na momente da na kraju kad fasovase, cak mi je bilo i drago; "ko vam je kriv kad niste bjezali na vrijeme"
Ali svakako pogledati.
"Born in lust, turn to dust. Born in sin, come on in."
- john_constantine
- Carpenter
Død snø - još jedna europska horror poslastica! Odličan film sa naglim promjenama atmosfere koje za čudo ni malo ne smetaju već sjajno funkcioniraju. Na momente urnebesno smješno, na momente zastrašujuće pa čak i dirljivo. Scena posvete Evil Dead-u 2 (pila+ ruka) je genijalna. Bravo norvežani!
9/10
9/10
Are you talking to me?
- cactus
Species- 1995 Režija-Roger Donaldson Glume-Ben Kingsley,Michael Madsen,Alfred Molina,Forest Whitaker.
Prvi od četiri snimljena nastavka je vrlo dobar ili čak odličan film gdje je od priče u stilu SF/horrora sa idejom izvanzemaljskog DNK,odličnom glumom i dobrom režijom nadmašilo zabavu za jednu večer. Specijalni efekti također privlače pozornost iako je film star skoro 15 godina. Ocjena 9/10
Prvi od četiri snimljena nastavka je vrlo dobar ili čak odličan film gdje je od priče u stilu SF/horrora sa idejom izvanzemaljskog DNK,odličnom glumom i dobrom režijom nadmašilo zabavu za jednu večer. Specijalni efekti također privlače pozornost iako je film star skoro 15 godina. Ocjena 9/10
- horkolerbus
- BlooD AnGeL
- cactus
- BlooD AnGeL
- cactus
Blood suckers from outer space-1984. A što reći o ovome filmu? Režija nula,scenario nula,gluma nula. Međutim ima rješenje. Treba okupiti pijanu ekipu,naoružati se pivom i kokicama i uživati u totalnoj zajebanciji ovog ostvarenja,lošoj šminki,naočalama jedne od doktorica,sceni sa autom i viskiju koji piju a koji je vjerovatno najskuplji trošak u filmu. Ocjena 0/10 sam i 10/10 u pijanom društvu.
- goonies
- A$H
taj ubojica je jos i najrealniji..nije da je super covjek i da mu sve stalno ide po planu..uglavnom film je nekaj najbolje iz 90ih u svom rangu..ofc..goonies wrote:Scream-film je pljuga,smiješni ubojica sa smiješnom maskom kojeg svi isprebijaju,vjerojatno najlošiji slasher ubojica...baš glupo i loše izgleda(užas jedan) jedini plus ide ostalim glumcima i redatelju wes cravenu...moram još jedanput napomenut da ubojica je jadan i plitak 4.5/10
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!