Koji ste horror zadnji gledali?
- Boby
"Prom Night (2008)"
Da sam više obraćao pažnje na komentara dok se je vodio topic o ovome filmu možda ga i ne bih posudio. Ovako sam se uvjerio koliko se neki remake može gotovo pa savršeno upropastiti. Kažem gotovo jer gluma i nije toliko loša a neki likovi su nešto pamtljiviji iako karakterizacija ne stoji baš najbolje. Ostalo, scenarij, efekti (neću reći specijalni jer ih niti nema), su totalno podbacili; priča je krajnje monotona i ukoliko se gleda u kasne sate (kao što sam ja) može bez problema uspavati prije nego što se uopće dođe do polovice filma. Ovakva ostvarenja vrijedi pogledati prije gledanja filmova koji su imali potencijala ali su podbacili u nekim stvarima; eto, nakon ovoga "Midnight Meat Train" koji sam isto nedavno gledao učinio mi se daleko boljim nego što mi zaista jest
Da sam više obraćao pažnje na komentara dok se je vodio topic o ovome filmu možda ga i ne bih posudio. Ovako sam se uvjerio koliko se neki remake može gotovo pa savršeno upropastiti. Kažem gotovo jer gluma i nije toliko loša a neki likovi su nešto pamtljiviji iako karakterizacija ne stoji baš najbolje. Ostalo, scenarij, efekti (neću reći specijalni jer ih niti nema), su totalno podbacili; priča je krajnje monotona i ukoliko se gleda u kasne sate (kao što sam ja) može bez problema uspavati prije nego što se uopće dođe do polovice filma. Ovakva ostvarenja vrijedi pogledati prije gledanja filmova koji su imali potencijala ali su podbacili u nekim stvarima; eto, nakon ovoga "Midnight Meat Train" koji sam isto nedavno gledao učinio mi se daleko boljim nego što mi zaista jest
- Borgia 666
- DEXTER
- Mistrija
- Carpenter
- moko
Inferno skinula i baš se spremam ovih dana pogledati i nikako ne stignem ali isto tako sam čula sam pohvale pa ajd potrudit ću se pogledati sutra-preksutraCannibalist wrote:Suspiria (1977)
Inferno (1980)
odlicni filmovi, obojici dajem ocjenu 10/10
bas lagan tok radnje, sve se polako odvija i dolazi do spoznaje,
a ambijent presavrsen....
mother of tears je jos na redu, pa da vidimo i kraj
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]
-
hehe, al ak imas, prvo pogledaj suspiriju, da te par scena iz inferna nebi zbunilemoko wrote:Inferno skinula i baš se spremam ovih dana pogledati i nikako ne stignem ali isto tako sam čula sam pohvale pa ajd potrudit ću se pogledati sutra-preksutraCannibalist wrote:Suspiria (1977)
Inferno (1980)

"Six strings to cover fear..."
- moko
meni, prema onom što sam vidjela na youtubu, djeluje treš ... al frend je očaran filmom pa ćemo vidjetiCannibalist wrote:hehe, al ak imas, prvo pogledaj suspiriju, da te par scena iz inferna nebi zbunilemoko wrote:Inferno skinula i baš se spremam ovih dana pogledati i nikako ne stignem ali isto tako sam čula sam pohvale pa ajd potrudit ću se pogledati sutra-preksutraCannibalist wrote:Suspiria (1977)
Inferno (1980)
- dr_gonzo
- daemon
Eto, taman zadnji horror sto sam gledao...Carpenter wrote:Fritt Vilt 2 - jedan od onih rijetkih slučajeva kad je nastavak bolji od originala. Prv dio bio mi je poprilično trom i dosadnjikav slasherčić dok je dvica puno dinamičnija, napetija i zabavnija. Dobro odrađen posao.
7/10

:: [url=http://www.horror-xtra.bloger.hr/]Horror-Xtra[/url] - blog::
- maddjuro
pogledaj i "mother of tears" da znas ponesto i o trecoj sestrimoko wrote:meni, prema onom što sam vidjela na youtubu, djeluje treš ... al frend je očaran filmom pa ćemo vidjetiCannibalist wrote:hehe, al ak imas, prvo pogledaj suspiriju, da te par scena iz inferna nebi zbunilemoko wrote: Inferno skinula i baš se spremam ovih dana pogledati i nikako ne stignem ali isto tako sam čula sam pohvale pa ajd potrudit ću se pogledati sutra-preksutra
I may be an idiot, but i am no fool.
- moko
maddjuro wrote:pogledaj i "mother of tears" da znas ponesto i o trecoj sestrimoko wrote:HAHA vidim morat ću uzeti cijeli vikend za gledanje...Cannibalist wrote: hehe, al ak imas, prvo pogledaj suspiriju, da te par scena iz inferna nebi zbunile
meni, prema onom što sam vidjela na youtubu, djeluje treš ... al frend je očaran filmom pa ćemo vidjeti