kaj se radi tu?jeba wrote:the changeling (1980) - e, to je jeben film; nema skupih specijalnih efekata; ima isvrsnu glumu; atmosfera je jako dobra; mjesto radnje je savršeno; priča ima dobre temelje - mislim da bi ocjena mogla biti 8
Koji ste horror zadnji gledali?
- majstoro
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
- Carpenter
http://www.imdb.com/title/tt0080516/
Mislim da se radi o ovome. I ja ću bacit oko, izgleda obečavajuće.....
Are you talking to me?
-
da u pravu si, radi se o tom filmuCarpenter wrote:http://www.imdb.com/title/tt0080516/
pogledajte ga, meni je bio jako dobar
- Wendigo
martyrs (2008)
1,5/5 - užas...
film bez glave i repa... ako je nekome interesantno gledati previše totalno bezrazložnih nasilnih i gadljivih scena, svidjet će mu se film...
radnja je vrhunski stupidna i nezanimljiva, a zadnjih pola sata filma je čisto sadističko iživljavanje bez ikakvog smisla, da bi na kraju ponudio takvo jadno i glupo obrazloženje da se smrzneš...
iskreno, nisam očekivao ovakvo česme od francuza koji su se zbilja iskazali u horror žanru u zadnje vrijeme. šteta..
1,5/5 - užas...
film bez glave i repa... ako je nekome interesantno gledati previše totalno bezrazložnih nasilnih i gadljivih scena, svidjet će mu se film...

radnja je vrhunski stupidna i nezanimljiva, a zadnjih pola sata filma je čisto sadističko iživljavanje bez ikakvog smisla, da bi na kraju ponudio takvo jadno i glupo obrazloženje da se smrzneš...

iskreno, nisam očekivao ovakvo česme od francuza koji su se zbilja iskazali u horror žanru u zadnje vrijeme. šteta..
- elrania
martyrs [2008]
malo su splasnuli dojmovi, no sve u svemu neobicno i u mom slucaju poprilicno inovativno ostvarenje.
krenula sam na film imajuci ove wendigove dojmove na pameti i odmah sam se nekako pripremila na moguce razocaranje, ali koliko god je spominjao nedostatak glave i repa i besmislenost cijele radnje, moram rec da takvo sto nisam osjetila u filmu.
istina je da ima toliko razlicitih segmenata zbog kojih se odmah na pocetku ne zna tko, sta, kako i zasto, te smatram pretjeranim toliko ga popljuvati.
ima pregrst izzivljavanja i sakacenja, ali sa poveznicama.
film je jedan od rijetkih u zadnje vrijeme koji sam gledala bez da sam se mrdnula s namjerom da malo refresham sto ima na netu ili sl.
smatram da nudi vise nego dovoljno toga i da moze pruziti interesantno iskustvo.
no kao sto sam napomenula odmah... dojmovi pomalo opadaju, ali daleko su od toga da ovaj film smatram necim sto mi je bezveze utrosilo danasnje vrijeme.
@wendigo:
sto onda ako je ponudeno onakvo objasnjenje? sto fali elementu fakstastike u svemu?
i kao takav postoji od samog pocetka filma, ne samo na kraju.
7/10
malo su splasnuli dojmovi, no sve u svemu neobicno i u mom slucaju poprilicno inovativno ostvarenje.
krenula sam na film imajuci ove wendigove dojmove na pameti i odmah sam se nekako pripremila na moguce razocaranje, ali koliko god je spominjao nedostatak glave i repa i besmislenost cijele radnje, moram rec da takvo sto nisam osjetila u filmu.
istina je da ima toliko razlicitih segmenata zbog kojih se odmah na pocetku ne zna tko, sta, kako i zasto, te smatram pretjeranim toliko ga popljuvati.
film je jedan od rijetkih u zadnje vrijeme koji sam gledala bez da sam se mrdnula s namjerom da malo refresham sto ima na netu ili sl.
smatram da nudi vise nego dovoljno toga i da moze pruziti interesantno iskustvo.
no kao sto sam napomenula odmah... dojmovi pomalo opadaju, ali daleko su od toga da ovaj film smatram necim sto mi je bezveze utrosilo danasnje vrijeme.
@wendigo:
zbog ovog gore imam dojam da si previse zagrizao na dosadasnji stil koji su francuzi pruzali u inside, frontiers i haute tension. ovaj film cilja na nesto sasvim drugo i nije 'prizemljen' ko ovi dosadasnji.iskreno, nisam očekivao ovakvo česme od francuza koji su se zbilja iskazali u horror žanru u zadnje vrijeme. šteta..
sto onda ako je ponudeno onakvo objasnjenje? sto fali elementu fakstastike u svemu?
7/10
- Wendigo
da, inside i haute tension su mi bili super, a frontiers još nisam pogledao. kužim te al meni se ama baš ništa nije svidjelo u filmu i još mi je bio jako dosadan na momente, što dosta pridonosi (negativnom) ukupnom dojmu. nije da mi smetaju elementi fantastike nego način na koji je to prezentirano, pogotovo sam kraj.elrania wrote:martyrs [2008]
@wendigo:zbog ovog gore imam dojam da si previse zagrizao na dosadasnji stil koji su francuzi pruzali u inside, frontiers i haute tension. ovaj film cilja na nesto sasvim drugo i nije 'prizemljen' ko ovi dosadasnji.iskreno, nisam očekivao ovakvo česme od francuza koji su se zbilja iskazali u horror žanru u zadnje vrijeme. šteta..
7/10
- Mistrija
-
petak 13
4.5/10
pomalo mi je dosadan, nijedno zanimljivo ubojstvo, glupasti glavni likovi i svi ostali neglavni likovi, loši pokušaji zastrašivanja ,publika u kinu je bila puna djece i tinejdžera koji nisu prestajali prièati i derat se tako da mi se zgadilo kino totalno a dosta djece je pobjeglo iz kina rasplakano zbog neugodnih scena (neznam tko ih je uopæe pustio u kino)
4.5/10
pomalo mi je dosadan, nijedno zanimljivo ubojstvo, glupasti glavni likovi i svi ostali neglavni likovi, loši pokušaji zastrašivanja ,publika u kinu je bila puna djece i tinejdžera koji nisu prestajali prièati i derat se tako da mi se zgadilo kino totalno a dosta djece je pobjeglo iz kina rasplakano zbog neugodnih scena (neznam tko ih je uopæe pustio u kino)
- DEXTER
i u mom slučaju je bilo takoolio wrote:petak 13
4.5/10
pomalo mi je dosadan, nijedno zanimljivo ubojstvo, glupasti glavni likovi i svi ostali neglavni likovi, loši pokušaji zastrašivanja ,publika u kinu je bila puna djece i tinejdžera koji nisu prestajali pričati i derat se tako da mi se zgadilo kino totalno a dosta djece je pobjeglo iz kina rasplakano zbog neugodnih scena (neznam tko ih je uopće pustio u kino)

[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- elrania
blade: trinity [2004]
prvi sam put ovo gledala u kinu i obecala si da nece biti prugog puta... i eto, bilo je dosadno veceras.
strasno los nastavak na kultnu jedinicu i sasvim ok drugi dio.
film u sebi sadrzi jedan od najgorih prikaza dracule do sada, a vampire hunteri su porazavajuci.
poprilicno sam razocarana time na sto ovaj nastavak lici i da su prva dva filma okrunjena necim ovakvim...
soundtrack je nasrecu odlican. bar nesto...
3/10
prvi sam put ovo gledala u kinu i obecala si da nece biti prugog puta... i eto, bilo je dosadno veceras.
strasno los nastavak na kultnu jedinicu i sasvim ok drugi dio.
film u sebi sadrzi jedan od najgorih prikaza dracule do sada, a vampire hunteri su porazavajuci.
poprilicno sam razocarana time na sto ovaj nastavak lici i da su prva dva filma okrunjena necim ovakvim...
soundtrack je nasrecu odlican. bar nesto...
3/10
- Borgia 666
- john_constantine
blade 3 - smeće od nastavka. Akcija nije loša, ali sve se svodi na kung fu gluposti. Blade baca likove u zrak i daljinu, ne rastura ih kao u prva dva nastavka koristeći mačeve i brutalne metode. Ovi vampirski lovci su isto nekakvi bezveznjaci, naročito iritatni neduhoviti King (tek ona blesava scena s vampirskim psima). A Drake, osim što izgleda kao neki hrvač, u konačnom dvoboju kao neki gay sadomazo.
I bezvezna završnica, nezanimljiva radnja i loša akcija. Jedino što valja je priča o drakuli i način na koji dolaze do krvi. 2/5

Michel puši karu.
- DEXTER
In 3 Tagen bist du tot (2006) - http://dextermorgan.blog.hr/2009/03/162 ... -2006.html
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]