Koji ste horror zadnji gledali?
- horkolerbus
- Carpenter
Walled in - film ima atmosferu i dosta zanimljivu priču i šteta je šta sve to skupa nije malo ambicioznije napravljeno. Ovako imamo solidan thriller-horror za jedno gledanje i ništa više.
7/10
Babysitter wanted - svašta je ovdje nabacano, od "when a stranger calls" do "the omen" i ta mučkalica oupće nije loša, dapače
7/10
The Unborn - očekivao sam više ali treba imat na umu da je ovo režirao David S. Goyer kojemu pisanje scenarija ide puno bolje od režije(Blade 3). Gledljivo ali ne puno više od toga.
6.5/10
7/10
Babysitter wanted - svašta je ovdje nabacano, od "when a stranger calls" do "the omen" i ta mučkalica oupće nije loša, dapače
7/10
The Unborn - očekivao sam više ali treba imat na umu da je ovo režirao David S. Goyer kojemu pisanje scenarija ide puno bolje od režije(Blade 3). Gledljivo ali ne puno više od toga.
6.5/10
Are you talking to me?
-
"Pet Sematary"
Vrlo dobar mada sam ocekivao mrvicu vise.
Jako dobra tematika,na momente vrlo jeziv ugođaj,par strasnih scena,pogotovo sa sestrom od Rachel
,doza humora se odlično uklapa.Zadnjih 20 minuta-vrhunski!
Najveci minus je to sto su trebali objasnit puno detaljnije prokletstvo indijanskog groblja.
7,5/10
Jako dobra tematika,na momente vrlo jeziv ugođaj,par strasnih scena,pogotovo sa sestrom od Rachel

Najveci minus je to sto su trebali objasnit puno detaljnije prokletstvo indijanskog groblja.
7,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Mistrija
- Boby
Nakon nje dugo vremena nisam isto gledao na istoimenu video-igruGreenHornet wrote:"Pet Sematary"
Jako dobra tematika,na momente vrlo jeziv ugođaj,par strasnih scena,pogotovo sa sestrom od Rachel,doza humora se odlično uklapa.Zadnjih 20 minuta-vrhunski!
![]()
7,5/10
- Decadentor
- Wendigo
to, to! my all time favorite horror movie.GreenHornet wrote:"Pet Sematary"
Jako dobra tematika,na momente vrlo jeziv ugođaj,par strasnih scena,pogotovo sa sestrom od Rachel,doza humora se odlično uklapa.Zadnjih 20 minuta-vrhunski!
![]()
7,5/10

- elrania
pet sematary [1989]
evo, pogledala sam ga i ja sad i valjda cu ga se ovaj put bolje sjecati.
bila sam malo skepticna prije gledanja, jer obicno ispadne da se filmovi iz djetinjstva bas ne iskazu u sadasnjosti, no ugodno sam iznenadena.
prica je za svaku pohvalu i odlicno je prezentirana. nazalost, film mi nije uopce bio spooky, ali ima nenadmasnih elemenata koji mu daju izvanredan ugodaj.
jedan od boljih hororaca koje sam opcenito gledala...
8,5/10
evo, pogledala sam ga i ja sad i valjda cu ga se ovaj put bolje sjecati.
bila sam malo skepticna prije gledanja, jer obicno ispadne da se filmovi iz djetinjstva bas ne iskazu u sadasnjosti, no ugodno sam iznenadena.
prica je za svaku pohvalu i odlicno je prezentirana. nazalost, film mi nije uopce bio spooky, ali ima nenadmasnih elemenata koji mu daju izvanredan ugodaj.
jedan od boljih hororaca koje sam opcenito gledala...
8,5/10
Last edited by elrania on 05 Mar 2009, 20:54, edited 1 time in total.
-
- horkolerbus
-