Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Bad Seed

Post by Bad Seed » 20 Jan 2009, 23:34

HorrorHR wrote:
Bad Seed wrote:apparitions - još jedna nova britanska serija. svećenik, demoni... za sad obećava.
nikad čuo, probati ću ovih dana, thx 8)
počela je u 11. mjesecu 2008. mislim. prva sezona je gotova. 6 epizoda po sat vremena, tak da nisi puno u zaostatku :D

Borgia 666

Post by Borgia 666 » 21 Jan 2009, 10:02

Midnight Movie(2008)ovo je ispod svih granica dobrog ukusa.jad i bjeda od filma.

kirby

Post by kirby » 21 Jan 2009, 22:46

midnight movie - meni cist oke film 3/5
Nicholas Angel: Mr. Porter, what's your wine selection?
Roy Porter: Oh, we've got red... and, er... white?
Nicholas Angel: I'll have a pint of lager, please.

elrania

Post by elrania » 22 Jan 2009, 17:21

w00t :D

ot:

young frankenstein [1974]

cudi me sto sam toliko dugo odgadala gledanje ovoga... jao, kako ima savrsenu atmosferu :D
obozavam onaj lagani, topli horror ugodaj u crno-bijeloj verziji, a ovdje je jos upotpunjen odlicnim humorom i zbilja je bio dozivljaj pogledati ovaj film.
pred kraj se malo izgubio i vecina boljih provala je smjestena u prvoj polovici filma. likovi nisu mogli biti originalniji i mislim da ce mi ovaj film biti jedan od onih koji ce se redovito gledati jednom ili dva puta godisnje. :D

8,5/10

SPOILER
moram primjetiti kako se npr. u brooksovom kasnijem filmu robin hood: men in tights javljaju neke slicne fore - micanje grbe/micanje madeza na licu princa johna ili mijenjanje ekspresija lica na slikama, epski seks na kraju filma :lol:

A$H

Post by A$H » 22 Jan 2009, 17:24

elrania wrote:w00t :D

ot:

cudi me sto sam toliko dugo odgadala gledanje ovoga... jao, kako ima savrsenu atmosferu :D
obozavam onaj lagani, topli horror ugodaj u crno-bijeloj verziji, a ovdje je jos upotpunjen odlicnim humorom i zbilja je bio dozivljaj pogledati ovaj film.
pred kraj se malo izgubio i vecina boljih provala je smjestena u prvoj polovici filma. likovi nisu mogli biti originalniji i mislim da ce mi ovaj film biti jedan od onih koji ce se redovito gledati jednom ili dva puta godisnje. :D

8,5/10
yup..dugo ti je trebalo da ga pogledas.. :P

uglavnom Young Frankenstein - 4.5/5
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Ghrall

Post by Ghrall » 22 Jan 2009, 17:28

ot:

8,5/10

SPOILER
moram primjetiti kako se npr. u brooksovom kasnijem filmu robin hood: men in tights javljaju neke slicne fore - micanje grbe/micanje madeza na licu princa johna ili mijenjanje ekspresija lica na slikama, epski seks na kraju filma :lol:
Morat ću i ja to pogledati. Isto odgađam več par godina :D

Boby

Post by Boby » 22 Jan 2009, 17:32

ot:

8,5/10

SPOILER
Uz "Fearless Vampire Killers" meni najdraži od filmova gdje se horror i komedija susreću u jednoj odličnoj atmosferi

Decadentor

Post by Decadentor » 22 Jan 2009, 17:37

ot:

8,5/10

SPOILER

Gledo sam to pijan tako da mi je film bila cista dosada :lol: nisam skuzio ni jednu foru ni horror, samo znam da je crno-bijeli svijet
Image

Freddy

Post by Freddy » 23 Jan 2009, 08:48

Alien(1979)-najbolji u serijalu i jedan od naj.horora svih vremena,izdvojio bih zadnju scenu sa Ripley i Alienom kada misli da ga se je riješila,među najboljim scenama ikad....radnja u cjelom filmu ide kako treba pa tako i na kraju ,savršen film 10/10

Aliens 2-meni drag dio,ali ipak na trećem mjestu mi je,također u ovom filmu zadnja scena je nešto posebno kada Ripley uđe u robota i počne borba,jebeno izgleda 8.5/10

Alien 3-na drugom mjestu se nalazi zbog novog Aliena koji se drugačije kreče i nekak mi mršavije ali bolje izgleda ma da nema velikih razlika 8.5/10

Alien Resurrection-loša gluma,loša Ripley,Perlmana obožavam tako da mi je jedino on sjeo i Alieni su jebeno u ovom s+djelu napravljeni i opet bih izdvojio zadnju scenu protiv odvratnog Aliena koji jebeno izgleda :roll: ,6/10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Unreal

Post by Unreal » 23 Jan 2009, 11:04

Boogeyman 2-ma puno bolji nastavak sa više krvi i boljom pričom. Jedino su likovi baš loše razrađeni i kraj mi je bezveze 3.5/5

Hobotshy

Post by Hobotshy » 23 Jan 2009, 19:22

Tokyo Gore Police (2008) - U početku mi se učinilo jako loše i mislio sam ugasiti, ali malo po malo nekako me privuklo da pogledam do kraja. Nije za svačiji ukus.
Trailer park of terror (2008) - Zombi gitarista mi je bio predobar :D ostalo prosječno ili ispodprosječno. Ocjena 5/10
Altered - Pogledao na Tv-u. Solidno, i začuđujuće ovo je Horror a ne primarno SF film. Ocjena 6/10

SPOILER

Lik cijelo vrijeme tvrdi da ne smiju ubiti vanzemaljca jer će doći do invazije, a na kraju ih ubiju cijelu hrpu i ne bude ništa. Ok, lik se zaje... ali da su vanzemaljca ubili na početku nitko od njih ne bi stradao...

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Jan 2009, 19:31

taj tokyo gore police, dobro ostvarenje, ali previše dugo traje, prenapuhano i prenaglašeno viđeno nasilje (mislim, odgrizanje kurca... ajde, beži u kurac, sto puta viđeno) koje se posebno naglašava kao da žele šokirati nekoga i to. Ma premalo otkačenih scena kao ono stvorenje od šefa kapetana, i ja bi to. :oops:
Michel puši karu.

sikeone

Post by sikeone » 23 Jan 2009, 19:31

Last house on the left 4/5 Cravenov prvijenac koji je podigao dosta prašine u svoje vrijeme zbog eksplicitnih scena silovanja i mučenja sa moram priznati najodvratnijim negativcima koje sam gledao u zadnje vrijeme (navijao sam da umru groznim smrtima :twisted: )

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Jan 2009, 19:33

sikeone wrote:Last house on the left 4/5 Cravenov prvijenac koji je podigao dosta prašine u svoje vrijeme zbog eksplicitnih scena silovanja i mučenja sa moram priznati najodvratnijim negativcima koje sam gledao u zadnje vrijeme (navijao sam da umru groznim smrtima :twisted: )
meni je wes craven razočaranje kao i taj film... imala je onu vrhunsku scenu s zubima i dlijetom... ali kraj je stvarno blesav. :lol: :lol:
Michel puši karu.

sikeone

Post by sikeone » 23 Jan 2009, 19:36

john_constantine wrote:
sikeone wrote:Last house on the left 4/5 Cravenov prvijenac koji je podigao dosta prašine u svoje vrijeme zbog eksplicitnih scena silovanja i mučenja sa moram priznati najodvratnijim negativcima koje sam gledao u zadnje vrijeme (navijao sam da umru groznim smrtima :twisted: )
meni je wes craven razočaranje kao i taj film... imala je onu vrhunsku scenu s zubima i dlijetom... ali kraj je stvarno blesav. :lol: :lol:
meni je Craven jedan od boljih redatelja horrora i kada je u formi može snimiti stvarno odličan film a House on the left sam jučer pogledao i meni se sviđao(ipak mu je to prvijenac i jasno da ima nekih bedastoća ali ja sam zadovoljan sa filmom)

Post Reply