Koji ste horror zadnji gledali?
- NovemberBlut
Pathology (2008)
mogla bih jednom rijecju reci da je divan ali elaborirat cu...
Sam pocetak me nije nestoposebno impresionirao, glavni lik mi je bio prilicno beskicmenjacki,a glavni negativac pretjerano plosno oblikovan i dao se odmah naslutiti. ne volim elemente predvidljivog. sama ideja igre kroz film cini mi se sasvim solidnim zapletom iako smatram da ju se moglo jos malo pomnije razraditi i detaljizirati.
kao najdivniji highlight cijelog filma akcentirala bih onu romanticnu obdukciju njegove zarucnice koju izvodi on sam osobno na vrlo njezan i osebujan nacin. ijela atmosfera u tim kadrovima je naprosto ocaravajuca, pad krvavog skalpela u casu vode, ostri rezovi ruke koja nije zadrhtala, nadasve impresivno.
i sam kraj je prilicno jednostavno rjesen. bez otezanja, s kratkim rezom bas kako i prilici ovakvom filmu.
8,5/10
mogla bih jednom rijecju reci da je divan ali elaborirat cu...
Sam pocetak me nije nestoposebno impresionirao, glavni lik mi je bio prilicno beskicmenjacki,a glavni negativac pretjerano plosno oblikovan i dao se odmah naslutiti. ne volim elemente predvidljivog. sama ideja igre kroz film cini mi se sasvim solidnim zapletom iako smatram da ju se moglo jos malo pomnije razraditi i detaljizirati.
kao najdivniji highlight cijelog filma akcentirala bih onu romanticnu obdukciju njegove zarucnice koju izvodi on sam osobno na vrlo njezan i osebujan nacin. ijela atmosfera u tim kadrovima je naprosto ocaravajuca, pad krvavog skalpela u casu vode, ostri rezovi ruke koja nije zadrhtala, nadasve impresivno.
i sam kraj je prilicno jednostavno rjesen. bez otezanja, s kratkim rezom bas kako i prilici ovakvom filmu.
8,5/10
[i]"Somewhere in Germany in an moment of misery
I think about liberty and the end of the world
Somewhere in Germany I think about Italy
Of friendship and ecstasy and the end of the world
I gave myself to me
And think of what to be"[/i]
I think about liberty and the end of the world
Somewhere in Germany I think about Italy
Of friendship and ecstasy and the end of the world
I gave myself to me
And think of what to be"[/i]
- DEXTER
The Mutilator (1985) - http://dextermorgan.blog.hr/2009/01/162 ... -1985.html
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- Borgia 666
- john_constantine
- maddjuro
pogledah do kraja seriju "vampire knight" i sve u vemu nije loša.
OMANJI SPOJLERČIĆI SU U DALJNJEM TEXUTU
da dam gledao Twilight napravio bi usporedbu, ali serije je relativno dobra, nsam siguran koliko točo prati mangu (manga jos izlazi, a anime je gotov). vampiri ovdje isto "imuni na sunce" radnja je zanimljiva, ima komičnih djelova,ima nasilja i krvi, malo je jadno da vampiri imaju neke moći tipa ledom i vatrom mogu manipulirat, ali tim se prakticki i ne koriste nije presladunjiva, sve u svemu zadovoljan sam, jedino su pjesme na end creditsima malo preEMO za moj ukus.
Preporučam je svima, pa i njima
OMANJI SPOJLERČIĆI SU U DALJNJEM TEXUTU
da dam gledao Twilight napravio bi usporedbu, ali serije je relativno dobra, nsam siguran koliko točo prati mangu (manga jos izlazi, a anime je gotov). vampiri ovdje isto "imuni na sunce" radnja je zanimljiva, ima komičnih djelova,ima nasilja i krvi, malo je jadno da vampiri imaju neke moći tipa ledom i vatrom mogu manipulirat, ali tim se prakticki i ne koriste nije presladunjiva, sve u svemu zadovoljan sam, jedino su pjesme na end creditsima malo preEMO za moj ukus.
Preporučam je svima, pa i njima

I may be an idiot, but i am no fool.
- Borgia 666
- Asfodel
-
- Bad Seed
demons (prve dvije epizode) - nova britanska serija. jako loša imitacija buffy, samo kaj ovdje imaju nasljednika van helsinga, a ''giles'' je amerikanac, ali se svejedno zove rupert
sve je loše od početka do kraja. preskočiti.
true blood - prva sezona je odlična. nadam se da se neće razvodniti u drugoj.
apparitions - još jedna nova britanska serija. svećenik, demoni... za sad obećava.

true blood - prva sezona je odlična. nadam se da se neće razvodniti u drugoj.
apparitions - još jedna nova britanska serija. svećenik, demoni... za sad obećava.