Koji ste horror zadnji gledali?
-
- Freddy
GreenHornet wrote:"Prince of darkness"
Odličan film.
Jezovita muzika i atmosfera,"opsjednuti" ljudi oko crkve odlicno napravljeni,kao i opsjednuta cura na koju sam se dobro trznuo par puta,pogotovo kad progovori...Dosta dobar sam kraj filma.
9/10

You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
-
-
- horkolerbus
-
Deadly Friend - solidan film,simpatičan je onaj robot
,ima dobrih scena tipa kad zafitilji onu loptu babi u glavu.
6.5/10 http://www.imdb.com/title/tt0090917/
The Woods - peti put ga odgledo,obožavam ovaj film,atmosfera u šumi je savršena, 9/10.
http://www.imdb.com/title/tt0380066/

6.5/10 http://www.imdb.com/title/tt0090917/
The Woods - peti put ga odgledo,obožavam ovaj film,atmosfera u šumi je savršena, 9/10.
http://www.imdb.com/title/tt0380066/
- NovemberBlut
Bride of Frankenstein (1935)
solidan s obzirom na godine iz kojih datira...volim sjene u ovom filmu, radnja nije bog zna kako zanimljiva ili nepredvidljiva jer prica je i vise nego poznata pa sam se radije usredotocila na gledanje vizualnih elemenata.
solidan s obzirom na godine iz kojih datira...volim sjene u ovom filmu, radnja nije bog zna kako zanimljiva ili nepredvidljiva jer prica je i vise nego poznata pa sam se radije usredotocila na gledanje vizualnih elemenata.
[i]"Somewhere in Germany in an moment of misery
I think about liberty and the end of the world
Somewhere in Germany I think about Italy
Of friendship and ecstasy and the end of the world
I gave myself to me
And think of what to be"[/i]
I think about liberty and the end of the world
Somewhere in Germany I think about Italy
Of friendship and ecstasy and the end of the world
I gave myself to me
And think of what to be"[/i]
- Hobotshy
midnight movie [2008] - ultra bedasto oružje i ako se ne varam sama ideja je velikim dijelom kopija jedne epizode Masters of Horror serijala... naravno priča o "ukletom" filmu mi je puno bolje sjela na način prikazan u tom serijalu... smješan negativac, glup policajac i još gluplji doktor... glavna heroina naravno plavuša 
5/10 - pogledat u nedostatku bolje razonode
SPOILER
naravno, pošto je cijeli film jedan veliki Horror stereotip, dječak jedini preživljava pokolj

5/10 - pogledat u nedostatku bolje razonode
SPOILER
naravno, pošto je cijeli film jedan veliki Horror stereotip, dječak jedini preživljava pokolj

- Studeni
ZOMBIE STRIPPERS ---- ah, uglavnom žešće bezveze....za Jennu sam znao da neće biti od pomoći, ali im ni Englund nije ništa pomogao.... 5/10
TRACKMAN ---- ruski slešer koji i ne djeluje baš tako....u nečem su uspjeli, a to je da se kroz većinu filma, uglavnom, ne događa apsolutno ništa.... 4.5/10
TRACKMAN ---- ruski slešer koji i ne djeluje baš tako....u nečem su uspjeli, a to je da se kroz većinu filma, uglavnom, ne događa apsolutno ništa.... 4.5/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- elrania
ukleti film u toj epizodi moha nema bas neke poveznice s ovim.Hobotshy wrote:ako se ne varam sama ideja je velikim dijelom kopija jedne epizode Masters of Horror serijala... naravno priča o "ukletom" filmu mi je puno bolje sjela na način prikazan u tom serijalu...
jedino sto je slicno je to da se radi o ukletnom filmu, ali nit djeluju jednako, nit se prica razvija ni najmanje slicno.
ko da kazes da je nightmare on elm street kopija halloweena, jer se u oba filma pojavljuje killer.

- Hobotshy
SPOILERelrania wrote:ukleti film u toj epizodi moha nema bas neke poveznice s ovim.Hobotshy wrote:ako se ne varam sama ideja je velikim dijelom kopija jedne epizode Masters of Horror serijala... naravno priča o "ukletom" filmu mi je puno bolje sjela na način prikazan u tom serijalu...
jedino sto je slicno je to da se radi o ukletnom filmu, ali nit djeluju jednako, nit se prica razvija ni najmanje slicno.
ko da kazes da je nightmare on elm street kopija halloweena, jer se u oba filma pojavljuje killer.
i u jednom i u drugom je premisa, da su ubistva u filmu prava, a ne odglumljena
i u jednom i u drugom, za vrijeme projekcije, dolazi do masovnih ubistava gledatelja (iako u Mohu je samo opisana prva projekcija)
u MM doktor izgovara rečenicu, "watch it and it will brand you for life" ili tako nešto, kladim se da bi identičnu rečenicu našao u moh-u (iako nisam sad manijak pa da idem tražit

u mm redatelj si reže ruke kod gledanja filma , u mohu si onaj bogataš reže crijeva, a tjelohranitelj cijelo tijelo
i u mm i u mohu, je to jedini film koji je redatelj snimio, i u mm i u mohu se projekcija "ne može prekinuti"
jedina razlika je ta što u moh-u film ubija na način da izluđuje gledatelja, a u mm, ubojica izlazi iz filma
ma kako god da se okrene MM je loše ostvarenje, vidio sam neke ocjene ovdje, pa sam sad išao malo po netu čitat komentare, uglavnom, izgleda da sam mu ja još dao i previsoku ocjenu...
- elrania
JAKO PUNO SPOILERA
u drugom se dogodi ubojstvo u javi, ali likovi i dalje zive u filmu, a ako izadu iz filma postanu opet zivi. (primjer djecaka)

bogatas i tjelohranitelj si rezu crijeva tokom psihickog kolapsa. ko kad si netko recimo reze kosu, ali ovdje se dolazi do ekstrema.
projekcija se u mohu ne zaustavlja, jer je nema tko prekinuti, buduci da gledatelj postaje opcinjen, a u mm se pokusalo zaustaviti, no nadnaravna ga sila vraca natrag.
a najosnovnije, mm je slasher, dok cigarette burns cilja na nesto sasvim drugo.
, ali smatram da si ovo gore krivo zakljucio.
u prvom se ubojstva ostraruju u realnom svijetu i vecinom su to samoubojstva izazvana psihickim slomom.Hobotshy wrote:
u drugom se dogodi ubojstvo u javi, ali likovi i dalje zive u filmu, a ako izadu iz filma postanu opet zivi. (primjer djecaka)
u prvom se ubijaju oni sami, u drugom su svi mentalno sabrani, ali ih proganja ubojica.i u jednom i u drugom, za vrijeme projekcije, dolazi do masovnih ubistava gledatelja (iako u Mohu je samo opisana prva projekcija)
ovo cemo pustiti, jer je zasnovano na pukim pretpostavkamau MM doktor izgovara rečenicu, "watch it and it will brand you for life" ili tako nešto, kladim se da bi identičnu rečenicu našao u moh-u (iako nisam sad manijak pa da idem tražit

on si reze ruku, jer nekim cudom prelazi u film i postaje jedno s ubojicom. to se kasniej tokom radnje napomene.u mm redatelj si reže ruke kod gledanaj filma , u mohu si onaj bogataš reže crijeva, a tjelohranitelj cijelo tijelo
bogatas i tjelohranitelj si rezu crijeva tokom psihickog kolapsa. ko kad si netko recimo reze kosu, ali ovdje se dolazi do ekstrema.
ispravite me ako grijesim, ali redatelj le fin absolue du monde nije poznat. dapace, samo porijeklo filma nije poznato, a kasnije se sazna da nije uopce ovozemaljskog, ljudskog porijekla.i u mm i u mohu, je to jedini film koji je redatelj snimio, i u mm i u mohu se projekcija "ne može prekinuti"
projekcija se u mohu ne zaustavlja, jer je nema tko prekinuti, buduci da gledatelj postaje opcinjen, a u mm se pokusalo zaustaviti, no nadnaravna ga sila vraca natrag.
a upravo je zbog toga to i glavna razlika koja sa sobom, kao sto je gore pojasnjeno, nosi niz malih reakcija koje sluze ko dosta bitni faktori da svaki od ova dva filma cine razlicitim.jedina razlika je ta što u moh-u film ubija na način da izluđuje gledatelja, a u mm, ubojica izlazi iz filma
a najosnovnije, mm je slasher, dok cigarette burns cilja na nesto sasvim drugo.
nema problema. na tebi je da ga ocjenjues kako hoces i to se mene ne tice, sve 5ma kako god da se okrene MM je jadno ostvarenje, vidio sam neke ocjene ovdje, pa sam sad išao malo po netu čitat komentare, uglavnom, izgleda da sam mu ja još dao i previsoku ocjenu...

- Hobotshy
SPOILER
ali kao što kažeš, svatko ima pravo na svoje mišljenje, ja sam odmah u startu napisao da je ideja dijelom kopija, a sad, je ili nije, dodirnih točaka svakako ima
evo, možda i ja griješim ali zar nisu i u La Fin Absolue Du Monde neki glumci "nestali" za vrijeme snimanja filmaelrania wrote:JAKO PUNO SPOILERA
u prvom se ubojstva ostraruju u realnom svijetu i vecinom su to samoubojstva izazvana psihickim slomom.Hobotshy wrote:
isto možda griješim, mislim da je nepoznat scenarista ali poznat redatelj, ali koliko se sjećam projekcija se ne može prekinuti iz sličnih razloga, čovjeku koji je pokušao prekinuti projekciju, projektor je spalio ruku (prijatelj od glavnog protagoinista u moh-u)ispravite me ako grijesim, ali redatelj le fin absolue du monde nije poznat. dapace, samo porijeklo filma nije poznato, a kasnije se sazna da nije uopce ovozemaljskog, ljudskog porijekla.
projekcija se u mohu ne zaustavlja, jer je nema tko prekinuti, buduci da gledatelj postaje opcinjen,
jedina razlika je ta što u moh-u film ubija na način da izluđuje gledatelja, a u mm, ubojica izlazi iz filma
isto kao što postoji inerpretacija, da u moh-u "zlo" izlazi iz filma i ulazi u gledatelja, znači opet isti ubojica, samo kao nekakva "mentalna" a ne fizička manifestacijaa upravo je zbog toga to i glavna razlika koja sa sobom, kao sto je gore pojasnjeno, nosi niz malih reakcija koje sluze ko dosta bitni faktori da svaki od ova dva filma cine razlicitim.
ali kao što kažeš, svatko ima pravo na svoje mišljenje, ja sam odmah u startu napisao da je ideja dijelom kopija, a sad, je ili nije, dodirnih točaka svakako ima
- Hobotshy
ma evo, da ne završimo u negativnom tonu
pogledao sam jučer i
Mirrors - film od kojeg sam očekivao potpunu katastrofu prema nekim internet recenzijama, na kraju me jako pozitivno iznenadio
ocjena 7.5/10 (iako ako sam ovome gore dao 5, onda je ovo malo, sorry elrania
)
zasmetale su me samo dvije stvari koje su već i spomenute ovdje na forumu
SPOILER
ono pucanje na ulici usred bijelog dana i prijatelj u policiji koji daje informacije bez ikakvog objašnjenja

pogledao sam jučer i
Mirrors - film od kojeg sam očekivao potpunu katastrofu prema nekim internet recenzijama, na kraju me jako pozitivno iznenadio
ocjena 7.5/10 (iako ako sam ovome gore dao 5, onda je ovo malo, sorry elrania

zasmetale su me samo dvije stvari koje su već i spomenute ovdje na forumu
SPOILER
ono pucanje na ulici usred bijelog dana i prijatelj u policiji koji daje informacije bez ikakvog objašnjenja