Novi horrori u našim videotekama
-
Ghrall
- A$H
Nije bas horror, ali je jako blizu..hehe..naravno The Asylum je imao prste u tome..
uglavnom Lorenzo Lamas je opet poceo harat videotekama nakon dosta vremena
..danas sam nabavio ovaj njegov predzadnji uradak...
Tag Line
Novi svijet...
smješten duboko u beskrajnom oceanu...
objavljuje rat našem površinskom...
Bitka započinje...
- naravno naši su si dali malo prevodilačke slobode..

uglavnom Lorenzo Lamas je opet poceo harat videotekama nakon dosta vremena
Tag Line
Novi svijet...
Bitka započinje...

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
GreenHornet
-
GreenHornet
i to još sa shemu da mu se bivša žena nalazi na podmornici oko koje se sve vrti...A$H wrote:pa Lorenzo je poznat zavodnik..mora bit ljubavnih zapleta..GreenHornet wrote:uzeo ga i ugasio nakon 10 minuta...nisam bio nešto od volje+što se nazire nekakav ljubavni zaplet...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Boby
Cura koja radi u videoteci koju posjećujem rekla mi je da to ne posuđujem. Budući da je inača ljubiteljica trasha mora da ovo stvarno nešto posebno lošeGreenHornet wrote:i to još sa shemu da mu se bivša žena nalazi na podmornici oko koje se sve vrti...A$H wrote:pa Lorenzo je poznat zavodnik..mora bit ljubavnih zapleta..GreenHornet wrote:uzeo ga i ugasio nakon 10 minuta...nisam bio nešto od volje+što se nazire nekakav ljubavni zaplet...
- Wendigo
o bože.. mehanička loš CGI lignja sa reflektorom..A$H wrote:Nije bas horror, ali je jako blizu..hehe..naravno The Asylum je imao prste u tome..
uglavnom Lorenzo Lamas je opet poceo harat videotekama nakon dosta vremena..danas sam nabavio ovaj njegov predzadnji uradak...
Tag Line
Novi svijet...
Bitka započinje...
- naravno naši su si dali malo prevodilačke slobode..
- Scarface
Ej ljudi, NE GLEDAJTE ovaj film, ni u ludilu, gore govno nisan gleda u životu, ta cura iz videoteke ima itekako pravo.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
- A$H
- Charlie surfs again
Kod nas u Srbiji toga bre nema
Kake crne videoteke i to josh horor filmova, pa jes mozda je i bilo nekih horora al tipa onih "Bedak 13.", "Strava u ulici do moje" i onaj "Noc zena vestica (i punica aka tashti)" !!!
Kake crne videoteke i to josh horor filmova, pa jes mozda je i bilo nekih horora al tipa onih "Bedak 13.", "Strava u ulici do moje" i onaj "Noc zena vestica (i punica aka tashti)" !!!
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com
- Scarface
A$H wrote:onaj koji to i pocne gledat, te je uopce cuo za Lamasa..taj sigurno zna u kaj se upusta..Ghostface wrote:Ej ljudi, NE GLEDAJTE ovaj film, ni u ludilu, gore govno nisan gleda u životu, ta cura iz videoteke ima itekako pravo.
Viruj mi, ovo mu je nešto najgore.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- kikuchiyo
- Wendigo
to vjerojatno jedini film koji sam gledao jednom i nikad više..kikuchiyo wrote:woot
Troll 2 je jebeni klasik
hvala
http://www.youtube.com/watch?v=7DgurEqZ ... re=related