Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Josef K

Post by Josef K » 29 Nov 2008, 21:59

Karantena - 8/10
Čista kopija reca :lol:
Al ima nekih dodataka i nedostataka.
Moram dat ovak visoku ocjenu jer nemožeš previše upropastit remek djelo rimejkom.
I izbacivali su ljude iz kina kolko su vrištali XDD

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Nov 2008, 00:39

supernatural season 3 - preodlična serija, ovaj put je mnogo bolja od prve dvije sezone, s više humora, novih likova kao bela, novih stvorenja, napetije radnje. Nakon završetka druge sezone, mislio sam da će biti lošije, ali ispalo je još bolje, i to još za prebrutalnom završnicom. Još su bolje karakterizirani likovi, a sama serija je postala zaraza. A tek epizode s demonima, ili vješticama... a tek ona za polubogom. Ma preodlična serija, gledam dalje četvrtu sezonu. I to obavezno nakon onakvog završetka. :D :D :D :D 5/5.

nisam mogao dočekati, pa sam odmah navalio na prvu epizodu četvrte sezone. Super, ako je već prva epizoda preodlična, kakva će tek biti ova sezona? :D :D

SPOILER

hm... nekako mi se ipak ne sviđa to forsiranje na anđele i Boga, da ne ispadne već klišejizirana ideja o ratu između anđela i demona, ali svejedno, sama ideja i radnja je i dalje odlična. A i sviđa mi se to što anđeli imaju posebne mogućnosti koje su smrtonosne za ljude, i to što moraju opsjedati tijela.
Michel puši karu.

jigsaw

Post by jigsaw » 30 Nov 2008, 12:35

The Texas Chain Saw Massacre (1974) - 4,4/5

http://recenzijefilmova.blog.hr/2008/11 ... html#dan30

Scarface

Post by Scarface » 30 Nov 2008, 12:56

john_constantine wrote:supernatural season 3 - preodlična serija, ovaj put je mnogo bolja od prve dvije sezone, s više humora, novih likova kao bela, novih stvorenja, napetije radnje. Nakon završetka druge sezone, mislio sam da će biti lošije, ali ispalo je još bolje, i to još za prebrutalnom završnicom. Još su bolje karakterizirani likovi, a sama serija je postala zaraza. A tek epizode s demonima, ili vješticama... a tek ona za polubogom. Ma preodlična serija, gledam dalje četvrtu sezonu. I to obavezno nakon onakvog završetka. :D :D :D :D 5/5.

nisam mogao dočekati, pa sam odmah navalio na prvu epizodu četvrte sezone. Super, ako je već prva epizoda preodlična, kakva će tek biti ova sezona? :D :D

SPOILER

hm... nekako mi se ipak ne sviđa to forsiranje na anđele i Boga, da ne ispadne već klišejizirana ideja o ratu između anđela i demona, ali svejedno, sama ideja i radnja je i dalje odlična. A i sviđa mi se to što anđeli imaju posebne mogućnosti koje su smrtonosne za ljude, i to što moraju opsjedati tijela.

Najbolja epizoda serije ti tek dolazi, kad se Dean vrati u prošlost. :wink: A to vezano u spoiler, mene je baš oduševilo, ako ti to toliko smeta, mislin da nećeš uživat, jer sve više postaje upravo to.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Nov 2008, 13:01

Ghostface wrote:
john_constantine wrote:supernatural season 3 - preodlična serija, ovaj put je mnogo bolja od prve dvije sezone, s više humora, novih likova kao bela, novih stvorenja, napetije radnje. Nakon završetka druge sezone, mislio sam da će biti lošije, ali ispalo je još bolje, i to još za prebrutalnom završnicom. Još su bolje karakterizirani likovi, a sama serija je postala zaraza. A tek epizode s demonima, ili vješticama... a tek ona za polubogom. Ma preodlična serija, gledam dalje četvrtu sezonu. I to obavezno nakon onakvog završetka. :D :D :D :D 5/5.

SPOILER

Najbolja epizoda serije ti tek dolazi, kad se Dean vrati u prošlost. :wink: A to vezano u spoiler, mene je baš oduševilo, ako ti to toliko smeta, mislin da nećeš uživat, jer sve više postaje upravo to.
je, baš gledam tu epizodu. :) A i nema veze, volim takvu tematiku, ovo je baš bilo iznenađujuće. A i sviđa mi se ta ideja kako radnja napreduje, samo jedino šteta što ruby glumi sada neka druga glumica. ona plavuša je bila zanimljivija i seksi.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 30 Nov 2008, 13:25

john_constantine wrote:
Ghostface wrote:

SPOILER

je, baš gledam tu epizodu. :) A i nema veze, volim takvu tematiku, ovo je baš bilo iznenađujuće. A i sviđa mi se ta ideja kako radnja napreduje, samo jedino šteta što ruby glumi sada neka druga glumica. ona plavuša je bila zanimljivija i seksi.

Super onda, ja san na kraju prve epizode bija paf, jer san dugo čeka da se takvo nešto dogodi. A i za Ruby se slažen. :wink:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 30 Nov 2008, 15:54

trailer park of terror [2008]

jako dobro! odlican uvod, dobra kolicina gorea i komedije, al malo mi je labav pred kraj, no svakako a must see.
ima mozda mini skrivenu ozbiljniju notu koja mi je ok sjela.

7/10

dance of the dead [2008]

mozda cak zabavniji film od prethodnog, puno sareniji, u neku ruku predvidljiv, al svakako ok utroseno vrijeme.
predvidam nastavak...

7/10

_ esz _

Post by _ esz _ » 30 Nov 2008, 18:40

maddjuro wrote:Splinter- 3,5/5
jedan od zanimljivijih filmova koje sam gledao u zadnje vrjeme, ok radnja, malo predvidljiv kraj,ali dobar film bez obzira na sve
Ovo je na rasporedu veceras , pa da vidimo :D

Hec

Post by Hec » 01 Dec 2008, 09:06

Grass Trap / Mravi Ubojice na HRT2 neki dan, omg kako glup i jadan film -.-'

1/10 :?
"Six strings to cover fear..."

A$H

Post by A$H » 01 Dec 2008, 10:41

elrania wrote:trailer park of terror [2008]

jako dobro! odlican uvod, dobra kolicina gorea i komedije, al malo mi je labav pred kraj, no svakako a must see.
ima mozda mini skrivenu ozbiljniju notu koja mi je ok sjela.

7/10

dance of the dead [2008]

mozda cak zabavniji film od prethodnog, puno sareniji, u neku ruku predvidljiv, al svakako ok utroseno vrijeme.
predvidam nastavak...

7/10
ma da.. :lol: :lol:

Trailer park of terror - 4/5 - super film, humor, gore, grindhouse stil na momente, fora maske..i jebeno dobar soundtrack..koji idem odmah i pronac..

Dance of the dead - 3.5/5 - slabiji definitivno od gornjeg filma..ali samo radi humora..koji je vise izlizan..ali i dalje se isplati pogledat film..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Studeni

Post by Studeni » 01 Dec 2008, 12:22

BLOOD CAR
---- ne znam zašto sam se ustručavao, ovo uopće nije kompletno govno kako mu se (očito) tepa....iritantne stvari su manje-više na minimumu, forsanja nema previše i humor uglavnom uspjeva.....6.5/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

A$H

Post by A$H » 01 Dec 2008, 13:32

No Man's Land: The Rise of Reeker - 3/5 sasvim solidan nastavak..jest da je predvidljiv i da se zna kako zavrsava..ali isplati se pogledat..a cista 5ica ide killeru odlicno izgleda i odlicno se krece..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Knatchbull

Post by Knatchbull » 01 Dec 2008, 14:24

Låt den rätte komma in a.k.a. Let The Right One In (2008)
Stavio sam ga pod horrore makar bih ga ja prije etiketirao kao dramu s elementima horrora.
Originalna i vrlo topla priča s dvoje izvrsnih mladih aktera u nesvakidašnjim uvjetima. Kemija između Oskara i Eli je dirljiva i prilično intezivna. SPOILER odlična mi je scena kada Eli napadne onog tipa ispod mosta i onaj njezin očaj odmah nakon toga, strašno i tužno u isto vrijeme. Scena u bazenu na kraju je već sada legendarna SPOILER END
4/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Borgia 666

Post by Borgia 666 » 01 Dec 2008, 15:18

The Dark Half.(1993).odlican film

Wendigo

Post by Wendigo » 01 Dec 2008, 16:37

Knatchbull wrote:Låt den rätte komma in a.k.a. Let The Right One In (2008)
Stavio sam ga pod horrore makar bih ga ja prije etiketirao kao dramu s elementima horrora.
Originalna i vrlo topla priča s dvoje izvrsnih mladih aktera u nesvakidašnjim uvjetima. Kemija između Oskara i Eli je dirljiva i prilično intezivna. SPOILER odlična mi je scena kada Eli napadne onog tipa ispod mosta i onaj njezin očaj odmah nakon toga, strašno i tužno u isto vrijeme. Scena u bazenu na kraju je već sada legendarna SPOILER END
4/5
joj moram ovo pogledati.. svi mi ful hvale film, a ja lud za europskim.. :D

Post Reply