Čista kopija reca

Al ima nekih dodataka i nedostataka.
Moram dat ovak visoku ocjenu jer nemožeš previše upropastit remek djelo rimejkom.
I izbacivali su ljude iz kina kolko su vrištali XDD
john_constantine wrote:supernatural season 3 - preodlična serija, ovaj put je mnogo bolja od prve dvije sezone, s više humora, novih likova kao bela, novih stvorenja, napetije radnje. Nakon završetka druge sezone, mislio sam da će biti lošije, ali ispalo je još bolje, i to još za prebrutalnom završnicom. Još su bolje karakterizirani likovi, a sama serija je postala zaraza. A tek epizode s demonima, ili vješticama... a tek ona za polubogom. Ma preodlična serija, gledam dalje četvrtu sezonu. I to obavezno nakon onakvog završetka.![]()
![]()
![]()
5/5.
nisam mogao dočekati, pa sam odmah navalio na prvu epizodu četvrte sezone. Super, ako je već prva epizoda preodlična, kakva će tek biti ova sezona?![]()
![]()
SPOILER
hm... nekako mi se ipak ne sviđa to forsiranje na anđele i Boga, da ne ispadne već klišejizirana ideja o ratu između anđela i demona, ali svejedno, sama ideja i radnja je i dalje odlična. A i sviđa mi se to što anđeli imaju posebne mogućnosti koje su smrtonosne za ljude, i to što moraju opsjedati tijela.
je, baš gledam tu epizodu.Ghostface wrote:john_constantine wrote:supernatural season 3 - preodlična serija, ovaj put je mnogo bolja od prve dvije sezone, s više humora, novih likova kao bela, novih stvorenja, napetije radnje. Nakon završetka druge sezone, mislio sam da će biti lošije, ali ispalo je još bolje, i to još za prebrutalnom završnicom. Još su bolje karakterizirani likovi, a sama serija je postala zaraza. A tek epizode s demonima, ili vješticama... a tek ona za polubogom. Ma preodlična serija, gledam dalje četvrtu sezonu. I to obavezno nakon onakvog završetka.![]()
![]()
![]()
5/5.
nisam mogao dočekati, pa sam odmah navalio na prvu epizodu četvrte sezone. Super, ako je već prva epizoda preodlična, kakva će tek biti ova sezona?![]()
![]()
SPOILER
hm... nekako mi se ipak ne sviđa to forsiranje na anđele i Boga, da ne ispadne već klišejizirana ideja o ratu između anđela i demona, ali svejedno, sama ideja i radnja je i dalje odlična. A i sviđa mi se to što anđeli imaju posebne mogućnosti koje su smrtonosne za ljude, i to što moraju opsjedati tijela.
Najbolja epizoda serije ti tek dolazi, kad se Dean vrati u prošlost.A to vezano u spoiler, mene je baš oduševilo, ako ti to toliko smeta, mislin da nećeš uživat, jer sve više postaje upravo to.
john_constantine wrote:je, baš gledam tu epizodu.Ghostface wrote:john_constantine wrote:supernatural season 3 - preodlična serija, ovaj put je mnogo bolja od prve dvije sezone, s više humora, novih likova kao bela, novih stvorenja, napetije radnje. Nakon završetka druge sezone, mislio sam da će biti lošije, ali ispalo je još bolje, i to još za prebrutalnom završnicom. Još su bolje karakterizirani likovi, a sama serija je postala zaraza. A tek epizode s demonima, ili vješticama... a tek ona za polubogom. Ma preodlična serija, gledam dalje četvrtu sezonu. I to obavezno nakon onakvog završetka.![]()
![]()
![]()
5/5.
![]()
SPOILER
Najbolja epizoda serije ti tek dolazi, kad se Dean vrati u prošlost.A to vezano u spoiler, mene je baš oduševilo, ako ti to toliko smeta, mislin da nećeš uživat, jer sve više postaje upravo to.
A i nema veze, volim takvu tematiku, ovo je baš bilo iznenađujuće. A i sviđa mi se ta ideja kako radnja napreduje, samo jedino šteta što ruby glumi sada neka druga glumica. ona plavuša je bila zanimljivija i seksi.
ma da..elrania wrote:trailer park of terror [2008]
jako dobro! odlican uvod, dobra kolicina gorea i komedije, al malo mi je labav pred kraj, no svakako a must see.
ima mozda mini skrivenu ozbiljniju notu koja mi je ok sjela.
7/10
dance of the dead [2008]
mozda cak zabavniji film od prethodnog, puno sareniji, u neku ruku predvidljiv, al svakako ok utroseno vrijeme.
predvidam nastavak...
7/10
joj moram ovo pogledati.. svi mi ful hvale film, a ja lud za europskim..Knatchbull wrote:Låt den rätte komma in a.k.a. Let The Right One In (2008)
Stavio sam ga pod horrore makar bih ga ja prije etiketirao kao dramu s elementima horrora.
Originalna i vrlo topla priča s dvoje izvrsnih mladih aktera u nesvakidašnjim uvjetima. Kemija između Oskara i Eli je dirljiva i prilično intezivna. SPOILER odlična mi je scena kada Eli napadne onog tipa ispod mosta i onaj njezin očaj odmah nakon toga, strašno i tužno u isto vrijeme. Scena u bazenu na kraju je već sada legendarna SPOILER END
4/5