Koji ste horror zadnji gledali?
- negativni
ma je ima svašta, i scena silovanja mi je fora jer bilder nosi naočale zbog tog mi je još više uznemirujućeJohn_Ryder wrote:negativni wrote:Gledo (!) Gutterballs (2008), ni to me nije baš oduševilo, 3/10, al ima fora scena i oni s većom tolerancijom na treš će uživatiJohn_Ryder wrote: meni i nije tako dosadan film,zaslužuje bar 6.5 ocijenu![]()
mislio sam to danas pogledat,al vjerovatno ću pogledat remek dijelo Gutterballs![]()
fora scena: uzajamno oralo zadovoljavanje u wcu, .. u biti evo slika da ne opisujem:
ubojica samo malo nasloni ruku maloj na guzu i oboje se uguše: što kurcem što picom.
koji krš od filma,ma najbolja scena je kad killer drži onaj našiljen čunj i gurne to liku u pak![]()
![]()

ovako mi je hrpa dobrih ideja neiskorištenih.
šteta.
- negativni
- john_constantine
- negativni
The Doll Master (2004)
JOŠ jedan u nizu azijskih horrora o duhu nasilno ubijene individue manifestirane u tijelu dugokose crnomanjaste djevojke.
bezveze.
1/10
JOŠ jedan u nizu azijskih horrora o duhu nasilno ubijene individue manifestirane u tijelu dugokose crnomanjaste djevojke.
bezveze.
1/10
- HorrorHR
- Site Admin
Kaže "dnevnik" da meni nije bio ni blizu tako loš: http://www.horrorhr.com/the-doll-master-2004/negativni wrote:The Doll Master (2004)
bezveze.
1/10

- dr_gonzo
-
the strangers 3.5/5 jako dobar horor, ali nedorečen...ustvari sve je bilo savršeno do dijela kada se speedman vraća u kuću, e od tu nadalje su malo sjebali film...previše nelogičnosti i njihovi postupci su me živcirali (npr kad liv ostane sama u kući, a ovaj ode u neku šupu po radio i svi ostali izleti u nepoznato), a film je izgubio atmosferu s prve polovice...nekako su mi likovi koje su glumili liv i scott bili premlaki jer se nisu pošteno nit suprotstavili tim uljezima, a bili su dobro naoružani i bolje su poznavali teren na kojem se to sve odvijalo...i još jedna stvar koja mi je išla na živce je teleportacija, negativci su mi više ličili na michaela myersa nego na obične ljude, ali sve u svemu jedan solidan film makar mi je ils puno bolje napravljen
This is the Zodiac speaking.