svatko ima svoj ukus za filmove ali ovo nije kopiranje več klasična posveta redateljima i filmovi iz toga zlatnog doba postapokalitičnoh filmova a to je i bio cilj redateljaBorgia 666 wrote:Doomsday(2008).Film pocinje 28 days later nakon toga imamo Escape from New York a onda Mad Max 2 jurnjava.ovakvo smece od kopije vise filmova nisam nikad uspio pogledat.da nema one pice u filmu film bi bio negledljiv.sve u svemu katastrofa.
Koji ste horror zadnji gledali?
- sikeone
- Asfodel
Tooth and Nail - hah solidno, ali nedorađeno, prazno, a mogao je bit odličan jer je podloga dobra zbog postapokaliptične tematike i kanibala. Premalo akcije, anemična gluma kod nekih, tek zadnjih pola sata skužimo tek tko je glavni glumac...u minornim ulogama M.Madsen i Vinny Jones
ali svejedno

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Decadentor
- sikeone
- kikuchiyo
covjece sto sve necu procitat ovdje,
prvo Doomsday, necu niti trosit rijeci - ja bih bio presretan da ima vise takvih filmova, koliko se samo smeca u horror zanru snima zadnjih godina, a on bas nade Doomsday... o Marshalla koji radi filmove kao Dog Soldiers, Descent...
ali dobro o ukusima se ne raspravlja i definitivno nemam zamjerke sto se tice toga, ali onda da netko provali da je Wicker Man smece od filma - to ipak ide predaleko, nazivati remek djelo smecem
inace zadnje od horrora sam gledao Fright Night (prvi put nakon par godina) i opet se dobro nasmijao
prvo Doomsday, necu niti trosit rijeci - ja bih bio presretan da ima vise takvih filmova, koliko se samo smeca u horror zanru snima zadnjih godina, a on bas nade Doomsday... o Marshalla koji radi filmove kao Dog Soldiers, Descent...
ali dobro o ukusima se ne raspravlja i definitivno nemam zamjerke sto se tice toga, ali onda da netko provali da je Wicker Man smece od filma - to ipak ide predaleko, nazivati remek djelo smecem

inace zadnje od horrora sam gledao Fright Night (prvi put nakon par godina) i opet se dobro nasmijao
Fighter: You can't hit me! I have five hundred times faster reflexes then Mike Tyson!
- Carpenter
- negativni
tako se i meni nekako činio.Asfodel wrote:Tooth and Nail - hah solidno, ali nedorađeno, prazno, a mogao je bit odličan jer je podloga dobra zbog postapokaliptične tematike i kanibala. Premalo akcije, anemična gluma kod nekih, tek zadnjih pola sata skužimo tek tko je glavni glumac...u minornim ulogama M.Madsen i Vinny Jonesali svejedno
baš što kažeš šteta ideje i priče.
- negativni
upravo tako, pa jebote u 21. stoljeću je valjda izašlo eventualno 10 horrora s originalnom pričom, sve je to prežvakavanje.sikeone wrote:svatko ima svoj ukus za filmove ali ovo nije kopiranje več klasična posveta redateljima i filmovi iz toga zlatnog doba postapokalitičnoh filmova a to je i bio cilj redateljaBorgia 666 wrote:Doomsday(2008).Film pocinje 28 days later nakon toga imamo Escape from New York a onda Mad Max 2 jurnjava.ovakvo smece od kopije vise filmova nisam nikad uspio pogledat.da nema one pice u filmu film bi bio negledljiv.sve u svemu katastrofa.
doomsday je meni definitivno jedan od najboljih novijih filmova, da uzima dijelove spomenutih filmova ali ipak nije čista kopija nego je
nešto novo. meni je jedino zasmetalo što su poneke akcijske scene prebrze, sve ostalo užitak za oči.
no da o ukusima se ne raspravlja.

- kikuchiyo
- kirby
- Borgia 666
- Borgia 666
Kakva dosada i nistavilo od filma.uzasAsfodel wrote:Tooth and Nail - hah solidno, ali nedorađeno, prazno, a mogao je bit odličan jer je podloga dobra zbog postapokaliptične tematike i kanibala. Premalo akcije, anemična gluma kod nekih, tek zadnjih pola sata skužimo tek tko je glavni glumac...u minornim ulogama M.Madsen i Vinny Jonesali svejedno