pripremam se za kino, da ne gledam kao tele u sve te flešbekove
Koji ste horror zadnji gledali?
- _ esz _
- juriel
Pogledaj ILS i reci koji ti je film bolji (možda je kod mene utjecalo to što sam Ils pogledao prije Strangersa) pa me jako zanima mišljenje nekog tko je gledao obrnuto..._ esz _ wrote:Ovaj ILS se vec spremam pogledati duze vrijeme... citao sam da je sranje ali morat cu se sam uvjeriti.juriel wrote:Ils i odmah nakon njega Strangers s činjenicom da je Ils hebeniji 50 puta...
Btw. THE STRANGERS mi je odlican... samo zbog atmosfere... preporucam svakako
- Asfodel
- Scarface
juriel wrote:Pogledaj ILS i reci koji ti je film bolji (možda je kod mene utjecalo to što sam Ils pogledao prije Strangersa) pa me jako zanima mišljenje nekog tko je gledao obrnuto..._ esz _ wrote:Ovaj ILS se vec spremam pogledati duze vrijeme... citao sam da je sranje ali morat cu se sam uvjeriti.juriel wrote:Ils i odmah nakon njega Strangers s činjenicom da je Ils hebeniji 50 puta...
Btw. THE STRANGERS mi je odlican... samo zbog atmosfere... preporucam svakako
Evo ja san gleda obratno, i puno mi je bolji Strangers, Ils me nekao razočara raspletom, al je isto jako dobar.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
- negativni
- _ esz _
I evo danas pogledah ILS i 100 feet .
Sta se tice ILS ugodno sam iznenadjen , nisam bas ocekivao takav napet film + pise da je po istinitom dogadaju tako da i to ima svoje prednosti. Uglavnom, film je gotovo cijelo vrijeme napet i dobar je pokazatelj da se s malim budžetom može napraviti nešto kvalitetno. I premda ILS daje jasan rasplet , THE SRANGERS mi se ipak cini malo bolji... neznam.. svakako preporucam svima da pogledaju oba.
A kaj se tice 100 feet ... ufff... nekako mi uopce nije sjeo.
Nisam bas neki ljubitelj duhova koji ubijaju , tak da mi je ovo od samog pocetka islo na zivce ali sam moramo pogledati do kraja bas da vidim kako ce se sve zavrsiti, makar se kraj da naslutiti vec na polovici filma.
Sta se tice ILS ugodno sam iznenadjen , nisam bas ocekivao takav napet film + pise da je po istinitom dogadaju tako da i to ima svoje prednosti. Uglavnom, film je gotovo cijelo vrijeme napet i dobar je pokazatelj da se s malim budžetom može napraviti nešto kvalitetno. I premda ILS daje jasan rasplet , THE SRANGERS mi se ipak cini malo bolji... neznam.. svakako preporucam svima da pogledaju oba.
A kaj se tice 100 feet ... ufff... nekako mi uopce nije sjeo.
Nisam bas neki ljubitelj duhova koji ubijaju , tak da mi je ovo od samog pocetka islo na zivce ali sam moramo pogledati do kraja bas da vidim kako ce se sve zavrsiti, makar se kraj da naslutiti vec na polovici filma.
- Freddy
Maximum Overdrive-jako dobra zamisao,čim je od KInga,mora biti dobro,knjiga mi je odlična,a i film je režisiro King,odabir glumaca ok,početak je odličan sve do negdje 45min.gdje se sve razvodnilo,postalo dosadno,ali sve u svemu ok film za zabavu
6.4/10
6.4/10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- negativni
meni je odlično sjeo, ali visoku ocjenu sam mu dao i dijelom vjerovatno zbog nostalgične vrijednosti!:-)Freddy wrote:Maximum Overdrive-jako dobra zamisao,čim je od KInga,mora biti dobro,knjiga mi je odlična,a i film je režisiro King,odabir glumaca ok,početak je odličan sve do negdje 45min.gdje se sve razvodnilo,postalo dosadno,ali sve u svemu ok film za zabavu
6.4/10
(http://negativni.blog.hr/2008/09/162520 ... -1986.html)
Inače zadnje što pogledah: http://negativni.blog.hr/2008/10/162551 ... -2008.html, atmosferičan cestovni horror s vrlo malo horrora i ponešto torture, ne bi išao u detalje jer ga svakako vrijedi pogledati. ako vam se svidio wolf creek trebalo bi i ovo.
- Borgia 666