pripremam se za kino, da ne gledam kao tele u sve te flešbekove

Pogledaj ILS i reci koji ti je film bolji (možda je kod mene utjecalo to što sam Ils pogledao prije Strangersa) pa me jako zanima mišljenje nekog tko je gledao obrnuto..._ esz _ wrote:Ovaj ILS se vec spremam pogledati duze vrijeme... citao sam da je sranje ali morat cu se sam uvjeriti.juriel wrote:Ils i odmah nakon njega Strangers s činjenicom da je Ils hebeniji 50 puta...
Btw. THE STRANGERS mi je odlican... samo zbog atmosfere... preporucam svakako
juriel wrote:Pogledaj ILS i reci koji ti je film bolji (možda je kod mene utjecalo to što sam Ils pogledao prije Strangersa) pa me jako zanima mišljenje nekog tko je gledao obrnuto..._ esz _ wrote:Ovaj ILS se vec spremam pogledati duze vrijeme... citao sam da je sranje ali morat cu se sam uvjeriti.juriel wrote:Ils i odmah nakon njega Strangers s činjenicom da je Ils hebeniji 50 puta...
Btw. THE STRANGERS mi je odlican... samo zbog atmosfere... preporucam svakako
meni je odlično sjeo, ali visoku ocjenu sam mu dao i dijelom vjerovatno zbog nostalgične vrijednosti!:-)Freddy wrote:Maximum Overdrive-jako dobra zamisao,čim je od KInga,mora biti dobro,knjiga mi je odlična,a i film je režisiro King,odabir glumaca ok,početak je odličan sve do negdje 45min.gdje se sve razvodnilo,postalo dosadno,ali sve u svemu ok film za zabavu
6.4/10