Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
GreenHornet

Post by GreenHornet » 28 Dec 2008, 16:59

prije da je ovaj prvi ali ne mora biti da je riječ o omnibusima na shemu "campfire tales"...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

GreenHornet

Post by GreenHornet » 30 Dec 2008, 14:11

Mladi njemci dolaze na odmor na neki otok na kojemu cult crne magije ili sta vec pokušava uništiti svijet...Uništit bi ga trebali ako nešto naprave 1.1.2000 nakon odbrojavanja...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Hec

Post by Hec » 09 Jan 2009, 23:54

Film se radi da su vukodlaci ko nekakvi swat bog i kolju po gradu uglavnom negativce brijem, taj neki glavni glumac isto zakrese se u neku zensku za koju se ispostavlja da je na kraju ona bjela vucica u nekom zoou isto koji ima u filmu, isto se sopaju nekakavim inekcijama, ug. na kraju se glavni glumac sukobi sa tim glavnim il tak nekak, nesjecam se vise.. u novije vrjeme se odvija film..gledo sam ga prije kojih 5-6 godina na hrtu. Fora su napravljeni, neizgledaju tipa ko u underworldu nego vise tipa na pola puta, dakle nisu dlakavi nego samo nabidldani, poiskakane vene, kandje, imaju i odjela neka neznam, prek noci se pretvore skorz u vukoce pa trckaraju po parku..

EDIT: e i da vidio sam da imaju nesta ko dog tags oko vrata..a odjela su ko i x-mana, i ima jedan crni kombi... ima jedna scena di on gori, i oni tu idu ko smogovci..
uglavnom, love na veliko i na momente izgledaju da se najezis u picuuuuuuuu maternu
"Six strings to cover fear..."

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 11 Jan 2009, 00:26

Cannibalist wrote:Film se radi da su vukodlaci ko nekakvi swat bog i kolju po gradu uglavnom negativce brijem, taj neki glavni glumac isto zakrese se u neku zensku za koju se ispostavlja da je na kraju ona bjela vucica u nekom zoou isto koji ima u filmu, isto se sopaju nekakavim inekcijama, ug. na kraju se glavni glumac sukobi sa tim glavnim il tak nekak, nesjecam se vise.. u novije vrjeme se odvija film..gledo sam ga prije kojih 5-6 godina na hrtu. Fora su napravljeni, neizgledaju tipa ko u underworldu nego vise tipa na pola puta, dakle nisu dlakavi nego samo nabidldani, poiskakane vene, kandje, imaju i odjela neka neznam, prek noci se pretvore skorz u vukoce pa trckaraju po parku..

EDIT: e i da vidio sam da imaju nesta ko dog tags oko vrata..a odjela su ko i x-mana, i ima jedan crni kombi... ima jedna scena di on gori, i oni tu idu ko smogovci..
uglavnom, love na veliko i na momente izgledaju da se najezis u picuuuuuuuu maternu

Full Eclipse (1993) (TV) sa Mariom Van Peebelsom i Patsy Kensit, a gl. negativac je legendarni Bruce Payne...
Redatelj: Anthony Hickox
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

SilverBullet

Post by SilverBullet » 18 Jan 2009, 20:52

Help! Juce sam se sjetio dva filma kojih se sjecam samo onako po nekoj sceni, i bas sam kontao da upitam koji su to filmovi ali nisam imao priliku biti na netu dosad... i, sad kad sam tu, zaboravio sam koje su to scene :oops:
Molim pomoc :lol: :lol: :lol:
There is nothing to fear, but fear itself...

SilverBullet

Post by SilverBullet » 18 Jan 2009, 21:07

e upravo sam se sjetio jedne scene...
Neki vukodlak ulijece na ragbi stadion, uzima loptu, skace na precku gola i zubima razdere tu loptu...
Jesam li ja to sanjao, ili je to stvarno scena iz nekog filma?

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Jan 2009, 21:35

SilverBullet wrote:e upravo sam se sjetio jedne scene...
Neki vukodlak ulijece na ragbi stadion, uzima loptu, skace na precku gola i zubima razdere tu loptu...

nisi... :lol:

http://www.imdb.com/title/tt0090142/

a film nije loš, ludi film baš kakav mora biti u 80 - tima, vukodlak koji svira violinu. :D kao mali kada sam ga gledao sam se ježio od njega... A sada, moram ga opet pogledati. :wink:
Michel puši karu.

SilverBullet

Post by SilverBullet » 18 Jan 2009, 21:54

john_constantine wrote:

a film nije loš, ludi film baš kakav mora biti u 80 - tima, vukodlak koji svira violinu. :D kao mali kada sam ga gledao sam se ježio od njega... A sada, moram ga opet pogledati. :wink:
Thanks!!! Jos da se sjetim one druge scene... :D

Boby

Post by Boby » 18 Jan 2009, 23:06

Kada smo već kod toga, kako se zove onaj film također na ovu temu u kojem srednjoškolac igra ragbi i postaje vukodlak. Znam da ima scena u kojoj ga neka cura veže za krevet i šiba (za predigru) a on se u tom trenutku počinje pretvarati u čudovište. Kod nas je bio bedasto preveden "Američki Vukodlak" a na TV-u je igrao prije nekih 15 godina

Wendigo

Post by Wendigo » 19 Jan 2009, 16:03

john_constantine wrote:

lol, to sam u kinu gledao.. :lol:

Freddy

Post by Freddy » 19 Jan 2009, 16:42

neznam oče se iko sjetit,sječam se da je bila mini serija,uglavnom virus je poharao svijet i pojavio se neki frajer koji se pretvara u vranu,i nekolicina ljudi se bori protiv njega,možda još ovo pomogne,njih 7,8 ih je za stolom i neki frajer hipnotizira drugog lika da nađe tog čovjeka vranu,ali veliku ulogu ima virus,ne mogu se sjetit ni naziva ni više ničeg,baš me zanima
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Jan 2009, 16:47

Freddy wrote:neznam oče se iko sjetit,sječam se da je bila mini serija,uglavnom virus je poharao svijet i pojavio se neki frajer koji se pretvara u vranu,i nekolicina ljudi se bori protiv njega,možda još ovo pomogne,njih 7,8 ih je za stolom i neki frajer hipnotizira drugog lika da nađe tog čovjeka vranu,ali veliku ulogu ima virus,ne mogu se sjetit ni naziva ni više ničeg,baš me zanima
The stand.
Michel puši karu.

Freddy

Post by Freddy » 19 Jan 2009, 16:48

john_constantine wrote:
Freddy wrote:neznam oče se iko sjetit,sječam se da je bila mini serija,uglavnom virus je poharao svijet i pojavio se neki frajer koji se pretvara u vranu,i nekolicina ljudi se bori protiv njega,možda još ovo pomogne,njih 7,8 ih je za stolom i neki frajer hipnotizira drugog lika da nađe tog čovjeka vranu,ali veliku ulogu ima virus,ne mogu se sjetit ni naziva ni više ničeg,baš me zanima
The stand.
nope

Freddy

Post by Freddy » 19 Jan 2009, 16:53

mislim da je negdje 2000god.,stand je 94.

Hec

Post by Hec » 28 Jan 2009, 22:28

E pomoc, prije jedno 2 god na HRTu sam gledo film, trajao je oko 2h mislim da se zvao nesanica ili tako nesto, glumac plave kose, bivsi doktor koji duze vrijeme boravi u kuci, te pije neke tablete koje ga jos vise uspavljuju i vise je umoran, a svakim danom mu je rupa na zidu veca, nemogu se sjetit filma, no negdje pred kraj odjednom krenu psiho stvari i neobican zavrsetak....neko gledo? nemogu nac na imdb niti igdje kad se nesjeacm imena, neznam jel bilo Insomnia,Sleep, The Sleep, Sleepless, nightmare....neam pojma....nesto tog tipa....pls help ak je neko gledo :D

EDIT : Mislim da je glumac u filmu bio bivsi profesor* i da , dolazi neka zenska kod njega pa mu pomaze katkad
"Six strings to cover fear..."

Post Reply