Koji je to film?
-
GreenHornet
-
GreenHornet
-
Hec
Film se radi da su vukodlaci ko nekakvi swat bog i kolju po gradu uglavnom negativce brijem, taj neki glavni glumac isto zakrese se u neku zensku za koju se ispostavlja da je na kraju ona bjela vucica u nekom zoou isto koji ima u filmu, isto se sopaju nekakavim inekcijama, ug. na kraju se glavni glumac sukobi sa tim glavnim il tak nekak, nesjecam se vise.. u novije vrjeme se odvija film..gledo sam ga prije kojih 5-6 godina na hrtu. Fora su napravljeni, neizgledaju tipa ko u underworldu nego vise tipa na pola puta, dakle nisu dlakavi nego samo nabidldani, poiskakane vene, kandje, imaju i odjela neka neznam, prek noci se pretvore skorz u vukoce pa trckaraju po parku..
EDIT: e i da vidio sam da imaju nesta ko dog tags oko vrata..a odjela su ko i x-mana, i ima jedan crni kombi... ima jedna scena di on gori, i oni tu idu ko smogovci..
uglavnom, love na veliko i na momente izgledaju da se najezis u picuuuuuuuu maternu
EDIT: e i da vidio sam da imaju nesta ko dog tags oko vrata..a odjela su ko i x-mana, i ima jedan crni kombi... ima jedna scena di on gori, i oni tu idu ko smogovci..
uglavnom, love na veliko i na momente izgledaju da se najezis u picuuuuuuuu maternu
"Six strings to cover fear..."
- dr_gonzo
Cannibalist wrote:Film se radi da su vukodlaci ko nekakvi swat bog i kolju po gradu uglavnom negativce brijem, taj neki glavni glumac isto zakrese se u neku zensku za koju se ispostavlja da je na kraju ona bjela vucica u nekom zoou isto koji ima u filmu, isto se sopaju nekakavim inekcijama, ug. na kraju se glavni glumac sukobi sa tim glavnim il tak nekak, nesjecam se vise.. u novije vrjeme se odvija film..gledo sam ga prije kojih 5-6 godina na hrtu. Fora su napravljeni, neizgledaju tipa ko u underworldu nego vise tipa na pola puta, dakle nisu dlakavi nego samo nabidldani, poiskakane vene, kandje, imaju i odjela neka neznam, prek noci se pretvore skorz u vukoce pa trckaraju po parku..
Full Eclipse (1993) (TV) sa Mariom Van Peebelsom i Patsy Kensit, a gl. negativac je legendarni Bruce Payne...
Redatelj: Anthony Hickox
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- SilverBullet
- SilverBullet
- john_constantine
SilverBullet wrote:e upravo sam se sjetio jedne scene...
Neki vukodlak ulijece na ragbi stadion, uzima loptu, skace na precku gola i zubima razdere tu loptu...
Jesam li ja to sanjao, ili je to stvarno scena iz nekog filma?
nisi...
http://www.imdb.com/title/tt0090142/
a film nije loš, ludi film baš kakav mora biti u 80 - tima, vukodlak koji svira violinu.
Michel puši karu.
- SilverBullet
Thanks!!! Jos da se sjetim one druge scene...john_constantine wrote:SilverBullet wrote:e upravo sam se sjetio jedne scene...
Neki vukodlak ulijece na ragbi stadion, uzima loptu, skace na precku gola i zubima razdere tu loptu...
nisi...![]()
a film nije loš, ludi film baš kakav mora biti u 80 - tima, vukodlak koji svira violinu.kao mali kada sam ga gledao sam se ježio od njega... A sada, moram ga opet pogledati.
There is nothing to fear, but fear itself...
- Boby
Kada smo već kod toga, kako se zove onaj film također na ovu temu u kojem srednjoškolac igra ragbi i postaje vukodlak. Znam da ima scena u kojoj ga neka cura veže za krevet i šiba (za predigru) a on se u tom trenutku počinje pretvarati u čudovište. Kod nas je bio bedasto preveden "Američki Vukodlak" a na TV-u je igrao prije nekih 15 godina
- Wendigo
lol, to sam u kinu gledao..john_constantine wrote:SilverBullet wrote:e upravo sam se sjetio jedne scene...
nisi...![]()
a film nije loš, ludi film baš kakav mora biti u 80 - tima, vukodlak koji svira violinu.kao mali kada sam ga gledao sam se ježio od njega... A sada, moram ga opet pogledati.
- Freddy
neznam oče se iko sjetit,sječam se da je bila mini serija,uglavnom virus je poharao svijet i pojavio se neki frajer koji se pretvara u vranu,i nekolicina ljudi se bori protiv njega,možda još ovo pomogne,njih 7,8 ih je za stolom i neki frajer hipnotizira drugog lika da nađe tog čovjeka vranu,ali veliku ulogu ima virus,ne mogu se sjetit ni naziva ni više ničeg,baš me zanima
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- john_constantine
The stand.Freddy wrote:neznam oče se iko sjetit,sječam se da je bila mini serija,uglavnom virus je poharao svijet i pojavio se neki frajer koji se pretvara u vranu,i nekolicina ljudi se bori protiv njega,možda još ovo pomogne,njih 7,8 ih je za stolom i neki frajer hipnotizira drugog lika da nađe tog čovjeka vranu,ali veliku ulogu ima virus,ne mogu se sjetit ni naziva ni više ničeg,baš me zanima
Michel puši karu.
- Freddy
nopejohn_constantine wrote:The stand.Freddy wrote:neznam oče se iko sjetit,sječam se da je bila mini serija,uglavnom virus je poharao svijet i pojavio se neki frajer koji se pretvara u vranu,i nekolicina ljudi se bori protiv njega,možda još ovo pomogne,njih 7,8 ih je za stolom i neki frajer hipnotizira drugog lika da nađe tog čovjeka vranu,ali veliku ulogu ima virus,ne mogu se sjetit ni naziva ni više ničeg,baš me zanima
You can kill a rapper, but not his music.
- Freddy
-
Hec
E pomoc, prije jedno 2 god na HRTu sam gledo film, trajao je oko 2h mislim da se zvao nesanica ili tako nesto, glumac plave kose, bivsi doktor koji duze vrijeme boravi u kuci, te pije neke tablete koje ga jos vise uspavljuju i vise je umoran, a svakim danom mu je rupa na zidu veca, nemogu se sjetit filma, no negdje pred kraj odjednom krenu psiho stvari i neobican zavrsetak....neko gledo? nemogu nac na imdb niti igdje kad se nesjeacm imena, neznam jel bilo Insomnia,Sleep, The Sleep, Sleepless, nightmare....neam pojma....nesto tog tipa....pls help ak je neko gledo 
EDIT : Mislim da je glumac u filmu bio bivsi profesor* i da , dolazi neka zenska kod njega pa mu pomaze katkad
EDIT : Mislim da je glumac u filmu bio bivsi profesor* i da , dolazi neka zenska kod njega pa mu pomaze katkad
"Six strings to cover fear..."