Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
maddjuro

Post by maddjuro » 03 Oct 2008, 13:50

dr mladjo wrote:
Djuro21 wrote:
P.S.
kak se zpve onaj jedan film, isto ima veze s ogledalom, kad je ono par ljudi zarobljeno u nekoj ustanovi, među njima i svećenik, i nađu neki ogroman spremnik zelene tekućine unutra, kasniej ispadne da je to sotonin sin, koji onda uđe u tam neku žensku, i mora kroz ogledalo izvadit svog oca iz pakla?
završi tak da se ona jedna žrtvoje da gurne tog sina kroz ogledalo, a svećenik onda s sjekirom razbije ogledalo
Prince of Darkness (1987)
e taj, hvala, nisam se mogao sjetit naslova, isto jedan film koji me freekoutao, kad sam ga gledao davnih dana
I may be an idiot, but i am no fool.

maddjuro

Post by maddjuro » 03 Oct 2008, 15:31

Dead fury 2,5/5- film je tak tak, city of rot je bio bolji, ali da se pogledat

Studeni

Post by Studeni » 04 Oct 2008, 11:50

MIRRORS ---- stvarno ne znam šta kenjaju s tim satiranjem po netu.....ok, drugi dio filma pada u odnosu na prvi i malo se prezaluta sa objašnjavanjem, transfer azijata u američku priču očito nikad neće glatko proći,ali ovo je skroz solidan komad hororca....imam osjećaj da je masa negativnih komentara zbog "razočaranja" u manjak gore-a naspram dosadašnjih Ajinih filmova.....vidim po netu da film uopće nije imao screening za kritičare i da podosta bijesa proizlazi iz toga,ali poanta je da li je ovo vrijedilo čekati....u mom slučaju, da.......7.5/10

PS ali definitivno se nadam da nakon Piranhe Aja kreće u originalne projekte, dosta je bilo rimejkova
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

maddjuro

Post by maddjuro » 04 Oct 2008, 15:11

beserk 8/10- odličan anime rađen po istoimenoj mangi, jako krvava serija, a manga je još kravija, pa je nisu doslovno prenosili u seriju,ovo is a must see thing

sikeone

Post by sikeone » 05 Oct 2008, 13:57

Thinner-solidan horrorćić po Kingovoj priči o frajeru na kojeg cigani bace uroke pa počne nekontrolirano mršaviti- 3/5

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Oct 2008, 19:21

feast 2 - par starih likova iz originala od kojih i jedan mrtav, dva patuljka, lezbijske bajkerice, i čudovišta. Nekakvi novi fiziološki ekstremiteti od tih stvorenja, uobičajena količina krvi i nasilja, dinamična kamera, crni humor, akcija, i brutalne scene. Ali ono što sam i očekivao, previše sličnih scena iz originala... Ima dosta bizarnih scena kao kada čudovište piša ili svršava po tim lezbijkama koje istovremeno povraćaju. :lol: Ili kada siluju mačku. Ma totalno otkačen horor. Jedva čekam trojku, a tek količina mrtvih i način na koji poginu.

SPOILER

Ali ovoga puta su ga čak pretjerali. :D U originalu su istina ubili klinca kada ga ćudovište poždere i povrati po pijancu, ali ovdje tip spašava bebu i još ga baci u zrak. I razbije se na cesti u lokvi krvi, i čudovište ga pojede, preokrutno...
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 06 Oct 2008, 00:30

Mirrors - dobar je, ali ne odličan. Glazba odlično riješena, kraj super, ali ima dosade u filmu...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

jeba

john_constantine reply

Post by jeba » 06 Oct 2008, 11:53

feast 2?! ja sam gledao jedinicu ovaj vikened i bila mi je super, posebno je fora način predstavljanja likova
ima li link za skinuti dvojku, na IMDb piše da je još in production

gledao sam i Brotherhood of Blood - vidi se iz prve scene da je low-budget, nije baš da sam oduševljen ali o.k. je za pogledat

dragonheart

Post by dragonheart » 06 Oct 2008, 13:20

Studeni wrote:MIRRORS ---- stvarno ne znam šta kenjaju s tim satiranjem po netu.....ok, drugi dio filma pada u odnosu na prvi i malo se prezaluta sa objašnjavanjem, transfer azijata u američku priču očito nikad neće glatko proći,ali ovo je skroz solidan komad hororca....imam osjećaj da je masa negativnih komentara zbog "razočaranja" u manjak gore-a naspram dosadašnjih Ajinih filmova.....vidim po netu da film uopće nije imao screening za kritičare i da podosta bijesa proizlazi iz toga,ali poanta je da li je ovo vrijedilo čekati....u mom slučaju, da.......7.5/10

PS ali definitivno se nadam da nakon Piranhe Aja kreće u originalne projekte, dosta je bilo rimejkova

Pa zar je i onaj prvi njegov Switchblade Romance isto remake ???
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

Blood drink

Post by Blood drink » 06 Oct 2008, 13:52

Zadnje što sam gledo je Sanatorij(ništa posebno) i Slike duhova također ništa posebno
Ono je vrisnulo, ruka je napipala nešto pulsirajuće,bilo je to Srce Onog

Studeni

Post by Studeni » 06 Oct 2008, 14:23

dragonheart wrote:
Studeni wrote:MIRRORS ---- stvarno ne znam šta kenjaju s tim satiranjem po netu.....ok, drugi dio filma pada u odnosu na prvi i malo se prezaluta sa objašnjavanjem, transfer azijata u američku priču očito nikad neće glatko proći,ali ovo je skroz solidan komad hororca....imam osjećaj da je masa negativnih komentara zbog "razočaranja" u manjak gore-a naspram dosadašnjih Ajinih filmova.....vidim po netu da film uopće nije imao screening za kritičare i da podosta bijesa proizlazi iz toga,ali poanta je da li je ovo vrijedilo čekati....u mom slučaju, da.......7.5/10

Pa zar je i onaj prvi njegov Switchblade Romance isto remake ???
nije.A, ima on i prije HT jedan filmić, nego teško za nabavit. Zove se Furia.
brojim HHE,Mirrors, a sljedeće je Piranha.
Mislim da je 3 rimejka zaredom dosta.
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,

Asfodel

Post by Asfodel » 06 Oct 2008, 17:29

Saw 3 - solidan i dobar za ubit vrijeme... no gledajući u pogledu nastavka, ne volim Saw nastavke
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

GreenHornet

Post by GreenHornet » 06 Oct 2008, 18:09

Asfodel wrote:Saw 3 - solidan i dobar za ubit vrijeme... no gledajući u pogledu nastavka, ne volim Saw nastavke
Puno bolji,krvaviji,okrutniji od 2.dijela.Po meni za nijansu "slabiji" od prvoga.

8/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

GreenHornet

Post by GreenHornet » 06 Oct 2008, 18:28

The Amityville Curse (1990)
Ovakvu užasno glumu nisam vidio još od "Trolla 2"
Priča glupa i nedorečena,na prvu se skonta negativac...
3/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Studeni

Post by Studeni » 06 Oct 2008, 19:40

STUCK
---- baš simpatičan mali B film....možda više funkcionira kao triler, ali je baš fin ......taman na granici sa humorom, možda tu i tamo pređe crtu, ali da ne zasmeta.....7.5/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,

Post Reply