e taj, hvala, nisam se mogao sjetit naslova, isto jedan film koji me freekoutao, kad sam ga gledao davnih danadr mladjo wrote:Prince of Darkness (1987)Djuro21 wrote:
P.S.
kak se zpve onaj jedan film, isto ima veze s ogledalom, kad je ono par ljudi zarobljeno u nekoj ustanovi, među njima i svećenik, i nađu neki ogroman spremnik zelene tekućine unutra, kasniej ispadne da je to sotonin sin, koji onda uđe u tam neku žensku, i mora kroz ogledalo izvadit svog oca iz pakla?
završi tak da se ona jedna žrtvoje da gurne tog sina kroz ogledalo, a svećenik onda s sjekirom razbije ogledalo
Koji ste horror zadnji gledali?
- maddjuro
I may be an idiot, but i am no fool.
- Studeni
MIRRORS ---- stvarno ne znam šta kenjaju s tim satiranjem po netu.....ok, drugi dio filma pada u odnosu na prvi i malo se prezaluta sa objašnjavanjem, transfer azijata u američku priču očito nikad neće glatko proći,ali ovo je skroz solidan komad hororca....imam osjećaj da je masa negativnih komentara zbog "razočaranja" u manjak gore-a naspram dosadašnjih Ajinih filmova.....vidim po netu da film uopće nije imao screening za kritičare i da podosta bijesa proizlazi iz toga,ali poanta je da li je ovo vrijedilo čekati....u mom slučaju, da.......7.5/10
PS ali definitivno se nadam da nakon Piranhe Aja kreće u originalne projekte, dosta je bilo rimejkova
PS ali definitivno se nadam da nakon Piranhe Aja kreće u originalne projekte, dosta je bilo rimejkova
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
- john_constantine
feast 2 - par starih likova iz originala od kojih i jedan mrtav, dva patuljka, lezbijske bajkerice, i čudovišta. Nekakvi novi fiziološki ekstremiteti od tih stvorenja, uobičajena količina krvi i nasilja, dinamična kamera, crni humor, akcija, i brutalne scene. Ali ono što sam i očekivao, previše sličnih scena iz originala... Ima dosta bizarnih scena kao kada čudovište piša ili svršava po tim lezbijkama koje istovremeno povraćaju.
Ili kada siluju mačku. Ma totalno otkačen horor. Jedva čekam trojku, a tek količina mrtvih i način na koji poginu.
SPOILER
Ali ovoga puta su ga čak pretjerali.
U originalu su istina ubili klinca kada ga ćudovište poždere i povrati po pijancu, ali ovdje tip spašava bebu i još ga baci u zrak. I razbije se na cesti u lokvi krvi, i čudovište ga pojede, preokrutno...
SPOILER
Ali ovoga puta su ga čak pretjerali.
Michel puši karu.
- Asfodel
-
jeba
john_constantine reply
feast 2?! ja sam gledao jedinicu ovaj vikened i bila mi je super, posebno je fora način predstavljanja likova
ima li link za skinuti dvojku, na IMDb piše da je još in production
gledao sam i Brotherhood of Blood - vidi se iz prve scene da je low-budget, nije baš da sam oduševljen ali o.k. je za pogledat
ima li link za skinuti dvojku, na IMDb piše da je još in production
gledao sam i Brotherhood of Blood - vidi se iz prve scene da je low-budget, nije baš da sam oduševljen ali o.k. je za pogledat
- dragonheart
Studeni wrote:MIRRORS ---- stvarno ne znam šta kenjaju s tim satiranjem po netu.....ok, drugi dio filma pada u odnosu na prvi i malo se prezaluta sa objašnjavanjem, transfer azijata u američku priču očito nikad neće glatko proći,ali ovo je skroz solidan komad hororca....imam osjećaj da je masa negativnih komentara zbog "razočaranja" u manjak gore-a naspram dosadašnjih Ajinih filmova.....vidim po netu da film uopće nije imao screening za kritičare i da podosta bijesa proizlazi iz toga,ali poanta je da li je ovo vrijedilo čekati....u mom slučaju, da.......7.5/10
Pa zar je i onaj prvi njegov Switchblade Romance isto remake ???
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
-
Blood drink
- Studeni
nije.A, ima on i prije HT jedan filmić, nego teško za nabavit. Zove se Furia.dragonheart wrote:Studeni wrote:MIRRORS ---- stvarno ne znam šta kenjaju s tim satiranjem po netu.....ok, drugi dio filma pada u odnosu na prvi i malo se prezaluta sa objašnjavanjem, transfer azijata u američku priču očito nikad neće glatko proći,ali ovo je skroz solidan komad hororca....imam osjećaj da je masa negativnih komentara zbog "razočaranja" u manjak gore-a naspram dosadašnjih Ajinih filmova.....vidim po netu da film uopće nije imao screening za kritičare i da podosta bijesa proizlazi iz toga,ali poanta je da li je ovo vrijedilo čekati....u mom slučaju, da.......7.5/10
Pa zar je i onaj prvi njegov Switchblade Romance isto remake ???
brojim HHE,Mirrors, a sljedeće je Piranha.
Mislim da je 3 rimejka zaredom dosta.
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
One last gulp,
One more tablet to pop,
- Asfodel
-
GreenHornet
-
GreenHornet
- Studeni
STUCK ---- baš simpatičan mali B film....možda više funkcionira kao triler, ali je baš fin ......taman na granici sa humorom, možda tu i tamo pređe crtu, ali da ne zasmeta.....7.5/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
One last gulp,
One more tablet to pop,