Son of Sam (2008)- josh jedno unistavanje svake ideje o serial killer podzanru ako takvo neshto uopshte i postoji od strane ovog shvabe Ulija Lomela (radio Bugimena '80), znachi posle chak dva filma o Zodijaku, jednog o BTK i najgoreg ikada serial killer filma GREEN RIVER KILLER chovek je uspeo za samo 4 godine da sarani sve to, i sad evo i Berkowitza saranio a chovek josh ziv na robiji...znachi DNO, nikako ne gledati, ja sam jbga moro "po sluzbenoj duznosti" jer pratim da vidim shta ce novo da izbaci kojeg sledeceg ce da oskrnavi, realno jedini od tih rezisera koji su eskploatisali serisjke ubice a koji je ispo fer i nije puno lagao u filmu je Fincher koji je odadio skroz dobar triler od te priche o Zodijaku, ovo sve ostalo je ZLODNA...mozda josh eventualno "Ed Gein - in the light of the moon" valja i "Henry - portait of a serial killer", a ovih ostalih 15-ak su chisto uzimanje para na zvuchnim imenima jer amerikanci fanatici koji jure sve vezano za ser. ubice ce da kupe bilo shta pa i nagori krs od filma samo da ga imaju u svojoj kolekciji, pa nek spulja prashinu...
KECHIGA ko VRATA !!!
Vishe o Ulijevom filmu tj, vishe o svim njegovim filmovima gde je uspeo da sarani priche o serijskim ubicama koje su znaimljive samo ako se isprichaju kako je zapravo bilo a ne da se izmshljaju neki skroz nebulozni detalji, evo ovde :
http://abraxas365dokumentarci.blogspot. ... -2008.html