Raspored (Horror) filmova na TV-u
- Asfodel
- john_constantine
meni je taj film jednostavno dosadan, a glumci mi idu na živce. A jack nicholson može proći samo kao nasilni otac, mislim, neuvjerljiva mi je ona scena pomirbe s sinom, ali ipak i glumi nasilnog oca kada mu je jedanput slomio ruku. ali previše sporo ide radnja kao što je običaj u kubrickovim filmovima koji previše zamaraju, a scena kada pukne i razbija sjekirom, nekako mi je efektnije izgledala na slikama nego uživo.
Michel puši karu.
- Aryx
cccjohn_constantine wrote:meni je taj film jednostavno dosadan, a glumci mi idu na živce. A jack nicholson može proći samo kao nasilni otac, mislim, neuvjerljiva mi je ona scena pomirbe s sinom, ali ipak i glumi nasilnog oca kada mu je jedanput slomio ruku. ali previše sporo ide radnja kao što je običaj u kubrickovim filmovima koji previše zamaraju, a scena kada pukne i razbija sjekirom, nekako mi je efektnije izgledala na slikama nego uživo.

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- john_constantine
antikubrick.Aryx wrote:cccjohn_constantine wrote:meni je taj film jednostavno dosadan, a glumci mi idu na živce. A jack nicholson može proći samo kao nasilni otac, mislim, neuvjerljiva mi je ona scena pomirbe s sinom, ali ipak i glumi nasilnog oca kada mu je jedanput slomio ruku. ali previše sporo ide radnja kao što je običaj u kubrickovim filmovima koji previše zamaraju, a scena kada pukne i razbija sjekirom, nekako mi je efektnije izgledala na slikama nego uživo.![]()
![]()

Michel puši karu.
- Wendigo
Aryx wrote:cccjohn_constantine wrote:meni je taj film jednostavno dosadan, a glumci mi idu na živce. A jack nicholson može proći samo kao nasilni otac, mislim, neuvjerljiva mi je ona scena pomirbe s sinom, ali ipak i glumi nasilnog oca kada mu je jedanput slomio ruku. ali previše sporo ide radnja kao što je običaj u kubrickovim filmovima koji previše zamaraju, a scena kada pukne i razbija sjekirom, nekako mi je efektnije izgledala na slikama nego uživo.![]()
![]()
- Vorador
john_constantine wrote:meni je taj film jednostavno dosadan, a glumci mi idu na živce. A jack nicholson može proći samo kao nasilni otac, mislim, neuvjerljiva mi je ona scena pomirbe s sinom, ali ipak i glumi nasilnog oca kada mu je jedanput slomio ruku. ali previše sporo ide radnja kao što je običaj u kubrickovim filmovima koji previše zamaraju, a scena kada pukne i razbija sjekirom, nekako mi je efektnije izgledala na slikama nego uživo.
"2001: Odiseja u svemiru" ti je sigurno najslađa poslastica...

-
- john_constantine
to mi je bio dobar film koji sam gledao kao klinac, ali nikada nisam shvatio završetak.Vorador wrote:john_constantine wrote:meni je taj film jednostavno dosadan, a glumci mi idu na živce. A jack nicholson može proći samo kao nasilni otac, mislim, neuvjerljiva mi je ona scena pomirbe s sinom, ali ipak i glumi nasilnog oca kada mu je jedanput slomio ruku. ali previše sporo ide radnja kao što je običaj u kubrickovim filmovima koji previše zamaraju, a scena kada pukne i razbija sjekirom, nekako mi je efektnije izgledala na slikama nego uživo.
![]()
A clockwork orange sam pogledao, i razočaran, nije uopće tako hipernasilan i premlak, ali dobar film. A fullmetal jacket je bio odličan radi one scene treninga, ma full metal jacket mi je njegov najbolji film iako nekako ispada nedovršen.
Michel puši karu.
- Scarface
filmophil wrote:pogledaj clockwork orange ili full metal jacket i ako ti to ne bude dobro onda je već riječ o neukusu...
Oćeš reć da neko nema ukusa ako mu se ne sviđaju općeprihvaćeni kultni filmovi?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Samhain
- Wendigo
hm, što si očekivao "gore fest" u smislu hipernasilja?john_constantine wrote:to mi je bio dobar film koji sam gledao kao klinac, ali nikada nisam shvatio završetak.Vorador wrote:john_constantine wrote:meni je taj film jednostavno dosadan, a glumci mi idu na živce. A jack nicholson može proći samo kao nasilni otac, mislim, neuvjerljiva mi je ona scena pomirbe s sinom, ali ipak i glumi nasilnog oca kada mu je jedanput slomio ruku. ali previše sporo ide radnja kao što je običaj u kubrickovim filmovima koji previše zamaraju, a scena kada pukne i razbija sjekirom, nekako mi je efektnije izgledala na slikama nego uživo.
![]()
A clockwork orange sam pogledao, i razočaran, nije uopće tako hipernasilan i premlak, ali dobar film. A fullmetal jacket je bio odličan radi one scene treninga, ma full metal jacket mi je njegov najbolji film iako nekako ispada nedovršen.

da, FMJ i meni djeluje "nedovršeno"..
-
di sam ja napisao da se svakome moraju sviđati općeprihvaćeni kultni filmovi??? reko je da ne voli kubrickovo isijavanje zbog spore radnje pa sam mu rekao 2 drugačija njegova filma...Ghostface wrote:filmophil wrote:pogledaj clockwork orange ili full metal jacket i ako ti to ne bude dobro onda je već riječ o neukusu...
Oćeš reć da neko nema ukusa ako mu se ne sviđaju općeprihvaćeni kultni filmovi?
This is the Zodiac speaking.