Koji ste horror zadnji gledali?
- dr_gonzo
- Khaos[]
- A$H
Referenced inKhaos[] wrote:The Changeling (1980)
film je bas fora, Ringu me fuuuul podsjeca na ovaj film
Kokkuri-san (1997)
- red ball slowly bouncing down stairway, at the bottom it rolls over to someone who picks it up
Ringu (1998)
- Same as 'The ring'. Where the boy bones are found...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Asfodel
- Knatchbull
Jigureul jikyeora! (Save the Green Planet!) SPOILERI
azijati zbilja imaju lude ideje i još luđe izvedbe. počinje sporo i nekako zbunjujuće(meni su svi kosooki slični(nisam rasist nego mi tako djeluju)), ali onda kad skužiš radnju uživiš se u priču. Napetosti ne nedostaje kao ni dobrih brutalnih scena. nakon pola sata metallicat mi je rekla da bi bilo fora da je zatočenik stvarno vanzemaljac
kako se film bliži kraju tako postaje sve bolji, ali su ga ipak razvukli za nekih 15-ak minuta.
4,2/5
azijati zbilja imaju lude ideje i još luđe izvedbe. počinje sporo i nekako zbunjujuće(meni su svi kosooki slični(nisam rasist nego mi tako djeluju)), ali onda kad skužiš radnju uživiš se u priču. Napetosti ne nedostaje kao ni dobrih brutalnih scena. nakon pola sata metallicat mi je rekla da bi bilo fora da je zatočenik stvarno vanzemaljac
4,2/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Aryx
ovo je jedan od najboljih azijskih filmova koje sam ikada gledao 10/10Knatchbull wrote:Jigureul jikyeora! (Save the Green Planet!) SPOILERI
azijati zbilja imaju lude ideje i još luđe izvedbe. počinje sporo i nekako zbunjujuće(meni su svi kosooki slični(nisam rasist nego mi tako djeluju)), ali onda kad skužiš radnju uživiš se u priču. Napetosti ne nedostaje kao ni dobrih brutalnih scena. nakon pola sata metallicat mi je rekla da bi bilo fora da je zatočenik stvarno vanzemaljackako se film bliži kraju tako postaje sve bolji, ali su ga ipak razvukli za nekih 15-ak minuta.
4,2/5
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- elrania
final destiation [2000]
eh, da sam ovo pogledala prije 2. dijela...
super zabavan film sa dinamicnim razradama smrti i urnebesnim krajem. bas mi je odlicna atmosfera u oba dva filma i napetost je na nivou. sve one spacke koje se dogadaju ko poticaj necije smrti poticu i na ukljucenje gledaoca i njegovo nagadanje i osmisljavanje i opet na kraju iznenade kolko su spetljane i nepredvidljive te time pruzaju dinamicnost od pocetka do kraja.
hura za domino efekt.
eh, da sam ovo pogledala prije 2. dijela...
super zabavan film sa dinamicnim razradama smrti i urnebesnim krajem. bas mi je odlicna atmosfera u oba dva filma i napetost je na nivou. sve one spacke koje se dogadaju ko poticaj necije smrti poticu i na ukljucenje gledaoca i njegovo nagadanje i osmisljavanje i opet na kraju iznenade kolko su spetljane i nepredvidljive te time pruzaju dinamicnost od pocetka do kraja.
hura za domino efekt.
- Boby
"Cartaio" i "Non ho sonno" iliti "The Card Player" i "Sleepless"
Zaželih se talijnskog horrora a ovo je (uz Suspiriu) jedino što od Argenta nude videoteke. Oba filma su odlična s time da je "Cartario" brzinski horror-triler dok je "Non ho sonno" nešto krupnije dijelo. Potonji je ujedno bio i par puta na TV-u.
Morat ću pod svaku cijenu nabaviti još neke uradke ovog genijalca
Zaželih se talijnskog horrora a ovo je (uz Suspiriu) jedino što od Argenta nude videoteke. Oba filma su odlična s time da je "Cartario" brzinski horror-triler dok je "Non ho sonno" nešto krupnije dijelo. Potonji je ujedno bio i par puta na TV-u.
Morat ću pod svaku cijenu nabaviti još neke uradke ovog genijalca
- Boby
- A$H
nope..Mother trilogija ti je Suspiria, Inferno i novi The Mother of Tears..Boby wrote:Aha, znam da su ona, Inferno i Suspiria kao nekakva triologija koje nije toliko povezana. Nisam gledao ali u planu jeWendigo wrote:obavezno pogledaj phenomena od argenta ako još nisi, odličan ajd recimo.. slasher super atmosfere. i imaš donalda pleasancea u ulozi doktrora.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Aryx
trilogija su inferno, suspiria , i mother of tearsBoby wrote:Aha, znam da su ona, Inferno i Suspiria kao nekakva triologija koje nije toliko povezana. Nisam gledao ali u planu jeWendigo wrote:obavezno pogledaj phenomena od argenta ako još nisi, odličan ajd recimo.. slasher super atmosfere. i imaš donalda pleasancea u ulozi doktrora.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.