Koji ste horror zadnji gledali?
- Knatchbull
The Eye (2008)
sasvim solidan remake. ako zanemarimo Albu(gluma općenito nije na nekom visokom nivou) koja je jednostavno preljepuškasta za ovakvu ulogu(cura čije je oči dobila je idealna za glavnu ulogu) i poprilično sirov i nemaštovit scenarij film ispada iznenađuje napet i jeziv. 3,5/5
sasvim solidan remake. ako zanemarimo Albu(gluma općenito nije na nekom visokom nivou) koja je jednostavno preljepuškasta za ovakvu ulogu(cura čije je oči dobila je idealna za glavnu ulogu) i poprilično sirov i nemaštovit scenarij film ispada iznenađuje napet i jeziv. 3,5/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
John_Ryder
- dr mladjo
All the Boys Love Mandy Lane (2006)-jedan zanimljiv horror/triler..početak kao teen drama,sredina kao slasher..ali opet netipičan slasher..kraj je malčice navučen(nisu do kraja objašnjeni motivi) ali opet ima svoje originalnosti...7,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Bad Seed
black sheep - konačno
zaspala u pol filma. eh. kolegici s posla je to sinonim za užas od filma
mislim da je malo preozbiljno krenula u gledanje.
doomsday - sranje. baš me razočarao. bezvezni čušpajz. a ona rhona mitra... isuse iritantne li pojave! jel ona ''glumila'' bastilu u KOTOR-u? kad sam je vidla u filmu samo mi je to iskočilo pred očima. i u igrici me toliko iritirala da sam je koknula na kraju, ništa pregovaranje.
the ruins - bezveznjikavo.
the happening - bolje od one lady in the water gluposti, ali loše svejedno.
doomsday - sranje. baš me razočarao. bezvezni čušpajz. a ona rhona mitra... isuse iritantne li pojave! jel ona ''glumila'' bastilu u KOTOR-u? kad sam je vidla u filmu samo mi je to iskočilo pred očima. i u igrici me toliko iritirala da sam je koknula na kraju, ništa pregovaranje.
the ruins - bezveznjikavo.
the happening - bolje od one lady in the water gluposti, ali loše svejedno.
- dr mladjo
vrelo zabavan čušpajz..kako te mogao razočarat?zar nisi čitala što smo govorili o filmu?Bad Seed wrote:
.
- maddjuro
svak ima pravo na svoje mišljejne, ni meni film nije nešto posebnodr mladjo wrote:vrelo zabavan čušpajz..kako te mogao razočarat?zar nisi čitala što smo govorili o filmu?Bad Seed wrote:
.
I may be an idiot, but i am no fool.
- dr mladjo
ma znam to.ali kad znaš da ćeš u filmu naletjet na vitezove,kanibale i mjuzu frankie goes to hollywood..kako češ se razočarat?ili voliš tako lude filmove ili ih uopče ne gledaš..Djuro21 wrote: svak ima pravo na svoje mišljejne, ni meni film nije nešto posebno
- A$H
Day of the Dead 2oo8 - 2/5 jebate..prvo zakaj se zove day kad se 95% radnje dogadja nocu
ovo je cak gore od filma Plane Dead kojeg sam sa gustom pogledao jer je bar bio zabavan..ovo cudo nije ni to...da ne spominjem Spider-man zombija i onog blesavog vegetarijanca...jedino kaj u filmu valja su efekti na nekim mjestima..sad razmisljam da mu dam i manju ocijenu...
The Last Winter - 3.5/5 eto i to napokon pogledah samo radi toga jer je Ron Perlman u glavnoj ulozi..tko ocekuje film tipa Alien Hunter, Terminal Invasion ili The Thing..ostat ce razocaran..film je totalni Mind fuck na kraju kojeg sve ostaje neobjasnjeno...pa blejis u one creditse i pokusavas skuzit kaj si gledao zanjih sati pol...presporo pocinje radnja i prebrzo zavrsava da bi se ikaj razumijelo...
The Last Winter - 3.5/5 eto i to napokon pogledah samo radi toga jer je Ron Perlman u glavnoj ulozi..tko ocekuje film tipa Alien Hunter, Terminal Invasion ili The Thing..ostat ce razocaran..film je totalni Mind fuck na kraju kojeg sve ostaje neobjasnjeno...pa blejis u one creditse i pokusavas skuzit kaj si gledao zanjih sati pol...presporo pocinje radnja i prebrzo zavrsava da bi se ikaj razumijelo...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
GreenHornet
- metallicat
- Knatchbull