Koji ste horror zadnji gledali?
- Panjhed
-
Ghrall
-
Ghrall
Istina, ali 1. i 4. toxy je isto stvarno zabavan.E da i Rabid grannies mi je u vrhu također.Wendigo wrote:meni najbolji tromin film, zabavan od početka do kraja i nije naporan kao toxy na momente.Ghrall wrote:Terror firmer - Još jedno remek djelo tromeOvo je prava zabava. Sad idem na skidanje još troma filmova.
- dr_gonzo
Bubba Ho-tep
p.s. - kasnije sam još jedan horor vidio na poslu kad si je moj radni kolega na poslu cirkularnom pilom otpilao srednjaka...bilo je krvi, ali izgleda da eć biti sve ok i da će mu ga bez nekih večih problema prišiti...
Cijena odštete je 70 000kn (prije dvije godine je još jedan ostao bez prsta i toliko je dobio od zdrastvenog osiguranja)...
p.s. - kasnije sam još jedan horor vidio na poslu kad si je moj radni kolega na poslu cirkularnom pilom otpilao srednjaka...bilo je krvi, ali izgleda da eć biti sve ok i da će mu ga bez nekih večih problema prišiti...
Cijena odštete je 70 000kn (prije dvije godine je još jedan ostao bez prsta i toliko je dobio od zdrastvenog osiguranja)...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
filmofil
- dr_gonzo
-
GreenHornet
"30 days of night"
Vrlo dobar film,sa fenomenalnom tematikom!
Vampiri su odlično napravljeni,pogotovo vođa i njegova žena koji su masu jezivi...I svi ostali,zato što su non stop krvavi...
njihovo bolesno dozivanje da ne spominjem...
Jedino nisam očekivao da će onako brzo pobiti većinu žitelja grada...
Ubojstva su poprilično brutalna,gotovo svako sa sjekirom+kad ubiju dijete vampira...
8/10
Vrlo dobar film,sa fenomenalnom tematikom!
Vampiri su odlično napravljeni,pogotovo vođa i njegova žena koji su masu jezivi...I svi ostali,zato što su non stop krvavi...
Jedino nisam očekivao da će onako brzo pobiti većinu žitelja grada...
8/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- elrania
mene ja taj film izuzetno razocarao i ispao je preplitak u usporedbi s onim cemu sam se nadala. vise me se dojmio dok sam zamisljala cjelokupni efekt citajuci o filmu i gledajuci slike, neg dok sam ga zapravo pratila.
gui da gui (1980)
koji urnebes od filma

nije mi bilo dosadno niti u jednom trenutku i svaka cast na idejama i zapletu. i veliki lol na YMCA zombija
film je krcat odlicnim provalama i zavidnim koristenjima borilackih vjestina i zbilja je presimpatican
veselim se gui yao guiu!
gui da gui (1980)
koji urnebes od filma

nije mi bilo dosadno niti u jednom trenutku i svaka cast na idejama i zapletu. i veliki lol na YMCA zombija
film je krcat odlicnim provalama i zavidnim koristenjima borilackih vjestina i zbilja je presimpatican
veselim se gui yao guiu!
- dragonheart
Gdje ti radiš ???dr_gonzo wrote:Bubba Ho-tep![]()
Stolarija neka,ili ???
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/