da se vratimo temi:
American Psycho: 5/5
mislim da je komentar nepotreban.

ustvari neznam zasto je taj nastavak svima los...ako je to nastavak koji mislim da je onda znam da mi je kraj bio super...a ni film nije bio tako los...mozda ima veze sa ocekivanjima..Knatchbull wrote:Hellraiser V - ništa posebno, čak sam mišljenja da bi bolje prošao da su snimili običan triler s elementima horora bez naslova "hellraiser" i pojavljivanja Pinheada. ovako je ispalo bezveze, ali gledljivo 2,5/5
problem ovog filma je što po meni ima premalo elemenata horrora te nekako više vuče na neki detektivski krimić. Nema mi neke napetosti, tijekom cijelog filma glavni glumac zapravo ne shvaća što mu prijeti(inferno) pa se ponaša kao da mu je najveći problem zataškavanje zločina u m(h)otelu što ovaj film zapravo čini trilerom. Gluma me ugodno iznenadila...A$H wrote:ustvari neznam zasto je taj nastavak svima los...ako je to nastavak koji mislim da je onda znam da mi je kraj bio super...a ni film nije bio tako los...mozda ima veze sa ocekivanjima..Knatchbull wrote:Hellraiser V - ništa posebno, čak sam mišljenja da bi bolje prošao da su snimili običan triler s elementima horora bez naslova "hellraiser" i pojavljivanja Pinheada. ovako je ispalo bezveze, ali gledljivo 2,5/5
A$H wrote:ustvari neznam zasto je taj nastavak svima los...ako je to nastavak koji mislim da je onda znam da mi je kraj bio super...a ni film nije bio tako los...mozda ima veze sa ocekivanjima..Knatchbull wrote:Hellraiser V - ništa posebno, čak sam mišljenja da bi bolje prošao da su snimili običan triler s elementima horora bez naslova "hellraiser" i pojavljivanja Pinheada. ovako je ispalo bezveze, ali gledljivo 2,5/5
preniska ocijena po meni za taj filmFreddy wrote:Haute Tansion-zanimljiv film...napet od početka do kraja....dobar mi je ovaj ubojica...ima baš facu umoboljnu....uglavnom dobar film 6.5-10
slažem se, minimalno 10/10Aryx wrote:preniska ocijena po meni za taj filmFreddy wrote:Haute Tansion-zanimljiv film...napet od početka do kraja....dobar mi je ovaj ubojica...ima baš facu umoboljnu....uglavnom dobar film 6.5-10

potpis. Ma valjda su očekivali više klanja, hellraiser likova. Ma problem je što su to ubacili u hellraiser serijal, a da je odvojen film, onda bi vjerojatno bile bolje kritike.A$H wrote:ustvari neznam zasto je taj nastavak svima los...ako je to nastavak koji mislim da je onda znam da mi je kraj bio super...a ni film nije bio tako los...mozda ima veze sa ocekivanjima..Knatchbull wrote:Hellraiser V - ništa posebno, čak sam mišljenja da bi bolje prošao da su snimili običan triler s elementima horora bez naslova "hellraiser" i pojavljivanja Pinheada. ovako je ispalo bezveze, ali gledljivo 2,5/5
zanimljiva ocjena s obzirom da si film podosta pohvalio ostatkom tekstaFreddy wrote:Haute Tansion-zanimljiv film...napet od početka do kraja....dobar mi je ovaj ubojica...ima baš facu umoboljnu....uglavnom dobar film 6.5-10