Koga biste htjeli za remake Evil dead - a?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Aryx

Post by Aryx » 20 Nov 2006, 13:33

good idea :twisted:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

undying

Post by undying » 20 Nov 2006, 13:41

john_constantine wrote:
undying wrote:
Zombiemachine wrote:Evil dead je još uvijek 732 puta bolji od Halloweena.
:twisted: :twisted: :twisted:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jest kad bi djeca glasala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A da napravimo anketu Evil dead vs Hallowen, pa neka drugi odluče? :D
Anketu??? Jel znas ti onu pricu o ludom kralju.. :mrgreen: Ti si prijatelju lud ako mislis da mozes da poredis ta dva filma..
Kvalitet :mrgreen: muzika :mrgreen: gluma :mrgreen: rezija :mrgreen: Sta to moze Evil da ponudi u svoju korist :mrgreen: Scenario? Pa meni je i scenario bolji u Halloween-u :P

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 20 Nov 2006, 13:45

Ash jednom rukom (motornom pilom) ubije Michaela Myersa, drugom rukom (boomstickom) Donalda Pleasance-a a za to vrijeme siluje Jamie Lee Curtis u ritmu muzike iz Halloweena.
Moš ti puhat u vjetar, al Evil dead je majka.
Krv je moje svjetlo i moja tama.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Nov 2006, 13:46

undying wrote:
john_constantine wrote:
undying wrote: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jest kad bi djeca glasala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A da napravimo anketu Evil dead vs Hallowen, pa neka drugi odluče? :D
Anketu??? Jel znas ti onu pricu o ludom kralju.. :mrgreen: Ti si prijatelju lud ako mislis da mozes da poredis ta dva filma..
Kvalitet :mrgreen: muzika :mrgreen: gluma :mrgreen: rezija :mrgreen: Sta to moze Evil da ponudi u svoju korist :mrgreen: Scenario? Pa meni je i scenario bolji u Halloween-u :P
Imaš pravo, čemu anketa kada svi znaju da je evil dead najbolji. :lol:
Michel puši karu.

undying

Post by undying » 20 Nov 2006, 13:48

Zombiemachine wrote:Ash jednom rukom (motornom pilom) ubije Michaela Myersa, drugom rukom (boomstickom) Donalda Pleasance-a a za to vrijeme siluje Jamie Lee Curtis u ritmu muzike iz Halloweena.
:mrgreen: :mrgreen: Ma kakvi.. Bruce je toliko smotan da ce samoga sebe da ubije :mrgreen: :mrgreen:

Aryx

Post by Aryx » 20 Nov 2006, 13:51

Zombiemachine wrote:Ash jednom rukom (motornom pilom) ubije Michaela Myersa, drugom rukom (boomstickom) Donalda Pleasance-a a za to vrijeme siluje Jamie Lee Curtis u ritmu muzike iz Halloweena.
:prayer:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

undying

Post by undying » 20 Nov 2006, 13:59

Aryx wrote:
A ha, znaci zbog toga je bolji film :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Onda je Armagedon najbolji film jel kad on blebne od zemlju odose svi junaci i anti junaci u tri pizde materine..... ZNci mijenjam misljenje, jebes sve filmove Karpentera ARMAGEDON mi je br.1

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Nov 2006, 14:09

undying wrote:
Aryx wrote:
A ha, znaci zbog toga je bolji film :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Onda je Armagedon najbolji film jel kad on blebne od zemlju odose svi junaci i anti junaci u tri pizde materine..... ZNci mijenjam misljenje, jebes sve filmove Karpentera ARMAGEDON mi je br.1
Samo što on ne govori o Armagedonu, nego o Evil dead - u. :finga: :finga:
Michel puši karu.

undying

Post by undying » 20 Nov 2006, 14:21

john_constantine wrote:
undying wrote:
Aryx wrote: :prayer:
Pa znam! Ubijedili ste me da je "Evil" bolji film od Halloween-a!!! Ali necemo se valjda samo na tome zaustaviti, u gluposti uvijek treba ici do kraja... Pa je tako Armagedon najbolji film svih vremena, jel poslije njega ne ostaje nista!!! Postavlja se pitanje: sta bi to bilo bolje od Armagedona??? Pa vjerovatno NISTA!!! Na ovakve gluposti je najbolje sutjeti i ne reci nista!!! Davno je jos Lucifer rekao "sutnja je zlato"!!!

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 20 Nov 2006, 14:25

Jel ti to nekoga zoveš glupanom jer ne misli kao ti?

undying

Post by undying » 20 Nov 2006, 14:28

Zombiemachine wrote:Jel ti to nekoga zoveš glupanom jer ne misli kao ti?
Prva asocijacija-slabost!
Prijatelju de mi nadji gdje sam ja tebe nazvao glupanom??? Znas, omakne se i meni da recimo na racunaru napravim neku glupost, niko nije savrsen :wink:

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Nov 2006, 14:43

undying wrote:
john_constantine wrote:
undying wrote: A ha, znaci zbog toga je bolji film :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Onda je Armagedon najbolji film jel kad on blebne od zemlju odose svi junaci i anti junaci u tri pizde materine..... ZNci mijenjam misljenje, jebes sve filmove Karpentera ARMAGEDON mi je br.1
Pa znam! Ubijedili ste me da je "Evil" bolji film od Halloween-a!!! Ali necemo se valjda samo na tome zaustaviti, u gluposti uvijek treba ici do kraja... Pa je tako Armagedon najbolji film svih vremena, jel poslije njega ne ostaje nista!!! Postavlja se pitanje: sta bi to bilo bolje od Armagedona??? Pa vjerovatno NISTA!!! Na ovakve gluposti je najbolje sutjeti i ne reci nista!!! Davno je jos Lucifer rekao "sutnja je zlato"!!!
Jedini bolji film od Armagedona može biti ljigavi i cendravi Žestoki udar. :finga: :finga: :twisted:
Michel puši karu.

Bad taste

nevjerojatno

Post by Bad taste » 22 Nov 2006, 23:57

POstujem pravo na misljenje,makar se s njim ne slagao.
ALI postovi undyinga presli su sve granice dobrog ukusa.
Covjek tako zatucano vrijeda jedan od najvecih klasika horrora i jednog glumca koji je ikona,i nikad nije bas pucao na glavne uloge,mada Bi darkamana odglumio bolje od Neesona nego se uviojek kulerski drzao po strani i ukrao svu slavu glavnim glumcina,sjetimoi se samo zatupljujuce srednje skole za superjunake,u kojoj je oteo kulnost glumcima u ocima neznalica vecima od sebe.
Ove nebuloze sa armagedonom ne bih ni komentirao.
Undying,moras si utuviti u glavu jedno,da horror ima vise zanrova i podvrsta.
Uostalom,zasto ne bi guinea pig bio bolji od noci vjestica?
Zato jer su jebeno neusporedivi.
Takashi Miike i Ed Wood?
Razmisli,samo te to molim

undying

Re: nevjerojatno

Post by undying » 23 Nov 2006, 11:09

Bad taste wrote:POstujem pravo na misljenje,makar se s njim ne slagao.
ALI postovi undyinga presli su sve granice dobrog ukusa.
Covjek tako zatucano vrijeda jedan od najvecih klasika horrora i jednog glumca koji je ikona,i nikad nije bas pucao na glavne uloge,mada Bi darkamana odglumio bolje od Neesona nego se uviojek kulerski drzao po strani i ukrao svu slavu glavnim glumcina,sjetimoi se samo zatupljujuce srednje skole za superjunake,u kojoj je oteo kulnost glumcima u ocima neznalica vecima od sebe.
Ove nebuloze sa armagedonom ne bih ni komentirao.
Undying,moras si utuviti u glavu jedno,da horror ima vise zanrova i podvrsta.
Uostalom,zasto ne bi guinea pig bio bolji od noci vjestica?
Zato jer su jebeno neusporedivi.
Takashi Miike i Ed Wood?
Razmisli,samo te to molim
Jel ti znas sta pises??? Govoris da Bruce nije pucao na velike uloge??? E pa ja cu na to samo da se nasmijem- :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jel znas u kakvom mi iskvarenom i pokvarenom drustvu zivimo, sto Carpenter kaze u jednom svom filmu pokazivajuci na novac "ovo je tvoj bog"! Pa nije Bruce svestenik da zna i postuje prave istinske vrijednosti :mrgreen: :mrgreen: a i svestenici su daleko od toga- Tako da mi ne pricas te jeftine price o moralu, kvaliteti itd itd i ne trebas biti bas mnogo pametan kao ja, da bi shvatio da je Bruce dobijao uloge, on bi to jos kako prihvatio, kao sto neko vec rece-nije dorastao!!!! Sto ce reci da nema kvalitetu, ima kvalitete za glumiti i praviti od sebe budalu u filmovima poput Evil Dead-a ali za neki ozbiljniji film njegova faca a pogotovo onaj glupi strah na njegovom licu nemaju prodju za nesto vise i .

Fucking "Bad tast" iz Hercegovine zna bolje od producenta i reditelja kome treba pripasti uloga
Darkmana :mrgreen: :mrgreen:

Ja sam Armagedon spomenuo kad su mi poceli prosipati djecije price koje jaci.. Pa koga fucking zanima koje jaci :mrgreen: :mrgreen: Meni je bitno da je film u kompletu dubok, sirok a to samo od sebe daje jacinu! Naravno, ne jacinu na koju oni misle(djeciju) nego na ozbiljnost filma!

Ove japanske horore nisam gledao, tek kad ih pogledam mocu nesto vise reci.

Zombiemachine

Re: nevjerojatno

Post by Zombiemachine » 23 Nov 2006, 12:54

undying wrote:
Ove japanske horore nisam gledao, tek kad ih pogledam mocu nesto vise reci.
Možda griješim, ali imam osjećaj da ti i nisi gledao previše horrora. Uvijek spominješ istih 5-6 koje je pogledala i moja mama a generalno odbacuješ cijele pravce.

Post Reply