Koga biste htjeli za remake Evil dead - a?
- undying
Anketu??? Jel znas ti onu pricu o ludom kralju..john_constantine wrote:A da napravimo anketu Evil dead vs Hallowen, pa neka drugi odluče?undying wrote:Zombiemachine wrote:Evil dead je još uvijek 732 puta bolji od Halloweena.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jest kad bi djeca glasala
![]()
![]()

Kvalitet

- Zombiemachine
- john_constantine
Imaš pravo, čemu anketa kada svi znaju da je evil dead najbolji.undying wrote:Anketu??? Jel znas ti onu pricu o ludom kralju..john_constantine wrote:A da napravimo anketu Evil dead vs Hallowen, pa neka drugi odluče?undying wrote:![]()
![]()
![]()
Jest kad bi djeca glasala
![]()
![]()
Ti si prijatelju lud ako mislis da mozes da poredis ta dva filma..
Kvalitetmuzika
gluma
rezija
Sta to moze Evil da ponudi u svoju korist
Scenario? Pa meni je i scenario bolji u Halloween-u

Michel puši karu.
- undying
Zombiemachine wrote:Ash jednom rukom (motornom pilom) ubije Michaela Myersa, drugom rukom (boomstickom) Donalda Pleasance-a a za to vrijeme siluje Jamie Lee Curtis u ritmu muzike iz Halloweena.
Moš ti puhat u vjetar, al Evil dead je majka.

- Aryx
Zombiemachine wrote:Ash jednom rukom (motornom pilom) ubije Michaela Myersa, drugom rukom (boomstickom) Donalda Pleasance-a a za to vrijeme siluje Jamie Lee Curtis u ritmu muzike iz Halloweena.

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- undying
A ha, znaci zbog toga je bolji filmAryx wrote:Zombiemachine wrote:Ash jednom rukom (motornom pilom) ubije Michaela Myersa, drugom rukom (boomstickom) Donalda Pleasance-a a za to vrijeme siluje Jamie Lee Curtis u ritmu muzike iz Halloweena.

- john_constantine
Samo što on ne govori o Armagedonu, nego o Evil dead - u.undying wrote:A ha, znaci zbog toga je bolji filmAryx wrote:Zombiemachine wrote:Ash jednom rukom (motornom pilom) ubije Michaela Myersa, drugom rukom (boomstickom) Donalda Pleasance-a a za to vrijeme siluje Jamie Lee Curtis u ritmu muzike iz Halloweena.
Moš ti puhat u vjetar, al Evil dead je majka.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Onda je Armagedon najbolji film jel kad on blebne od zemlju odose svi junaci i anti junaci u tri pizde materine..... ZNci mijenjam misljenje, jebes sve filmove Karpentera ARMAGEDON mi je br.1

Michel puši karu.
- undying
Pa znam! Ubijedili ste me da je "Evil" bolji film od Halloween-a!!! Ali necemo se valjda samo na tome zaustaviti, u gluposti uvijek treba ici do kraja... Pa je tako Armagedon najbolji film svih vremena, jel poslije njega ne ostaje nista!!! Postavlja se pitanje: sta bi to bilo bolje od Armagedona??? Pa vjerovatno NISTA!!! Na ovakve gluposti je najbolje sutjeti i ne reci nista!!! Davno je jos Lucifer rekao "sutnja je zlato"!!!john_constantine wrote:Samo što on ne govori o Armagedonu, nego o Evil dead - u.undying wrote:A ha, znaci zbog toga je bolji filmAryx wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Onda je Armagedon najbolji film jel kad on blebne od zemlju odose svi junaci i anti junaci u tri pizde materine..... ZNci mijenjam misljenje, jebes sve filmove Karpentera ARMAGEDON mi je br.1
![]()
- Zombiemachine
- john_constantine
Jedini bolji film od Armagedona može biti ljigavi i cendravi Žestoki udar.undying wrote:Pa znam! Ubijedili ste me da je "Evil" bolji film od Halloween-a!!! Ali necemo se valjda samo na tome zaustaviti, u gluposti uvijek treba ici do kraja... Pa je tako Armagedon najbolji film svih vremena, jel poslije njega ne ostaje nista!!! Postavlja se pitanje: sta bi to bilo bolje od Armagedona??? Pa vjerovatno NISTA!!! Na ovakve gluposti je najbolje sutjeti i ne reci nista!!! Davno je jos Lucifer rekao "sutnja je zlato"!!!john_constantine wrote:Samo što on ne govori o Armagedonu, nego o Evil dead - u.undying wrote: A ha, znaci zbog toga je bolji film![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Michel puši karu.
- Bad taste
nevjerojatno
POstujem pravo na misljenje,makar se s njim ne slagao.
ALI postovi undyinga presli su sve granice dobrog ukusa.
Covjek tako zatucano vrijeda jedan od najvecih klasika horrora i jednog glumca koji je ikona,i nikad nije bas pucao na glavne uloge,mada Bi darkamana odglumio bolje od Neesona nego se uviojek kulerski drzao po strani i ukrao svu slavu glavnim glumcina,sjetimoi se samo zatupljujuce srednje skole za superjunake,u kojoj je oteo kulnost glumcima u ocima neznalica vecima od sebe.
Ove nebuloze sa armagedonom ne bih ni komentirao.
Undying,moras si utuviti u glavu jedno,da horror ima vise zanrova i podvrsta.
Uostalom,zasto ne bi guinea pig bio bolji od noci vjestica?
Zato jer su jebeno neusporedivi.
Takashi Miike i Ed Wood?
Razmisli,samo te to molim
Covjek tako zatucano vrijeda jedan od najvecih klasika horrora i jednog glumca koji je ikona,i nikad nije bas pucao na glavne uloge,mada Bi darkamana odglumio bolje od Neesona nego se uviojek kulerski drzao po strani i ukrao svu slavu glavnim glumcina,sjetimoi se samo zatupljujuce srednje skole za superjunake,u kojoj je oteo kulnost glumcima u ocima neznalica vecima od sebe.
Takashi Miike i Ed Wood?
- undying
Re: nevjerojatno
Jel ti znas sta pises??? Govoris da Bruce nije pucao na velike uloge??? E pa ja cu na to samo da se nasmijem-Bad taste wrote:POstujem pravo na misljenje,makar se s njim ne slagao.
Takashi Miike i Ed Wood?

Fucking "Bad tast" iz Hercegovine zna bolje od producenta i reditelja kome treba pripasti uloga
Darkmana

Ja sam Armagedon spomenuo kad su mi poceli prosipati djecije price koje jaci.. Pa koga fucking zanima koje jaci

Ove japanske horore nisam gledao, tek kad ih pogledam mocu nesto vise reci.
- Zombiemachine
Re: nevjerojatno
Možda griješim, ali imam osjećaj da ti i nisi gledao previše horrora. Uvijek spominješ istih 5-6 koje je pogledala i moja mama a generalno odbacuješ cijele pravce.undying wrote:
Ove japanske horore nisam gledao, tek kad ih pogledam mocu nesto vise reci.
Krv je moje svjetlo i moja tama.