pa da,zato sam i priznoAryx wrote:nije mi se dalometallicat wrote:pa mogao si ti u svom kvotanju ispravitAryx wrote:ma to john ryder noob![]()
![]()
![]()
@ryder . tko prizna pola mu se oprasta![]()
![]()
Koji ste horror zadnji gledali?
-
John_Ryder
-
GreenHornet
"April fool´s day" 1986.
Hmmmm ne znam,očekivao sam puno više s obzirom da je imao odličan potencijal-grupa teenagera odlazi na vikend na pusti otok i rađen je za vrijeme "zlatnog doba" slashera ali svejedno je dobar.
Razmisljam bili bio bolji da je napravljen kao uobičajan slasher (tko je gledao znat će
) ili na ovaj način...Možda je ipak ovako bolje pošto je zadnjih par minuta totalno iznenađenje
Scena ubojstava gotovo da nema sto je veliki minus...
6/10
Gle čuda teenageri se ne opijaju,drogiraju a i sexa je vrlo,vrlo malo
Hmmmm ne znam,očekivao sam puno više s obzirom da je imao odličan potencijal-grupa teenagera odlazi na vikend na pusti otok i rađen je za vrijeme "zlatnog doba" slashera ali svejedno je dobar.
Razmisljam bili bio bolji da je napravljen kao uobičajan slasher (tko je gledao znat će
6/10
Gle čuda teenageri se ne opijaju,drogiraju a i sexa je vrlo,vrlo malo
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- metallicat
- dr_gonzo
Za kojih pola sata kreće jedan od najžešćih maratona kod mene u adnje vrijeme:
"The Thing" (1982)
"30 Days of Night"
"Fright Night"
"Blair Witch Project"
"[REC]"
"The Thing" (1982)
"30 Days of Night"
"Fright Night"
"Blair Witch Project"
"[REC]"
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Knatchbull
- Knatchbull
Frágiles (2005)
Amy(Calista Flockhart) preuzima noćni posao kao med. sestra u dječjoj bolnici koja se preseljava u drugu. Radnja je standardna: čudni zvukovi usred noći, neobjašnjivi događaji i mulica koja komunicira s duhom. Priča se na početku temelji na paranoji i strahu od nepoznatog. Amy naravno ima grijehe iz prošlosti pa ju drugi ne uzimaju za ozbiljno do samog kraja. Negativka je loša kopija likova iz japanskih horrora tipa "the grudge" kao i jezive scene. Napetosti ima uz sveprisutni osjećaj deja vua. Gluma nije na visokoj razini a kraj je glup 2,8/5
Amy(Calista Flockhart) preuzima noćni posao kao med. sestra u dječjoj bolnici koja se preseljava u drugu. Radnja je standardna: čudni zvukovi usred noći, neobjašnjivi događaji i mulica koja komunicira s duhom. Priča se na početku temelji na paranoji i strahu od nepoznatog. Amy naravno ima grijehe iz prošlosti pa ju drugi ne uzimaju za ozbiljno do samog kraja. Negativka je loša kopija likova iz japanskih horrora tipa "the grudge" kao i jezive scene. Napetosti ima uz sveprisutni osjećaj deja vua. Gluma nije na visokoj razini a kraj je glup 2,8/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
GreenHornet
- Knatchbull