Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
A$H

Post by A$H » 12 Apr 2008, 22:36

john_constantine wrote::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Što vam je? Ste ustali na krivu nogu?
ma kad sere bezveze..sve mu kazem u postu i sad se opet ponavlja i izvrce gluposti,ali meni se neda ponavljat. ne vrijedi se sa budalom ni raspravljat, spustit ce te na svoj nivo i pobjedit iskustvom..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

filmofil

Post by filmofil » 12 Apr 2008, 22:39

ovo su mane foruma...nemre se nitko pošteno potući :D
This is the Zodiac speaking.

Scarface

Post by Scarface » 12 Apr 2008, 22:40

A$H wrote:
john_constantine wrote::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Što vam je? Ste ustali na krivu nogu?
ma kad sere bezveze..sve mu kazem u postu i sad se opet ponavlja i izvrce gluposti,ali meni se neda ponavljat. ne vrijedi se sa budalom ni raspravljat, spustit ce te na svoj nivo i pobjedit iskustvom..

A dobro, ja san opet budala u ovoj raspravi. History repeats itself, doesn't it?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

A$H

Post by A$H » 12 Apr 2008, 22:42

Ghostface wrote:
A$H wrote:

A dobro, ja san opet budala u ovoj raspravi. History repeats itself, doesn't it?
samo se prva recenica odnosi na tebe.. :roll: ..poznato..

Scarface

Post by Scarface » 12 Apr 2008, 22:44

A$H wrote:
Ghostface wrote:
A$H wrote: ma kad sere bezveze..sve mu kazem u postu i sad se opet ponavlja i izvrce gluposti,ali meni se neda ponavljat. ne vrijedi se sa budalom ni raspravljat, spustit ce te na svoj nivo i pobjedit iskustvom..

samo se prva recenica odnosi na tebe.. :roll: ..poznato..

Joj šta si lukav, divota jedna. Ma jedi govna!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Apr 2008, 23:19

ej, dosta vas dvojica. Nemam ništa protiv rasprava o filmovima i to, ali ovo se sve svodi samo na glupo vrijeđanje. Ohladite se obadvojica.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 12 Apr 2008, 23:20

john_constantine wrote:ej, dosta vas dvojica. Nemam ništa protiv rasprava o filmovima i to, ali ovo se sve svodi samo na glupo vrijeđanje. Ohladite se obadvojica.

Oprosti, ali s konkretnim vrijeđanjem je ipak on počeja, a ja nikom neću ostat dužan.

A$H

Post by A$H » 12 Apr 2008, 23:32

Ghostface wrote:
john_constantine wrote:ej, dosta vas dvojica. Nemam ništa protiv rasprava o filmovima i to, ali ovo se sve svodi samo na glupo vrijeđanje. Ohladite se obadvojica.

Oprosti, ali s konkretnim vrijeđanjem je ipak on počeja, a ja nikom neću ostat dužan.
ti si prvi rekao kako ti je pun kurac pljuvatora, a mene si svrsto u istoj recenici sa njima..tako da si ti prvi poceo :lol:

Hec

Post by Hec » 13 Apr 2008, 09:36

Ma Ghostface je prvi poceo :D
ovo postaje offtopic :lol:

---
The Orphanage 8/10
"Six strings to cover fear..."

Scarface

Post by Scarface » 13 Apr 2008, 10:12

A$H wrote:
Ghostface wrote:

ti si prvi rekao kako ti je pun kurac pljuvatora, a mene si svrsto u istoj recenici sa njima..tako da si ti prvi poceo :lol:

Ma je li? A šta, smeta ti to "kurac", a da san reka "dosta mi je tih pljuvatora" to ti onda ne bi bila uvreda (ili riječ pljuvator, ako te to uvridilo onda si u kurcu)? Ionako to nije uvreda, već malo grublji odnos prema tome, a to šta si ti onda reagira onako kako jesi je ipak drugačije, pogledaj malo bolje. Uostalom, nije bitno ko je prvi, nismo dica, bitno je to da sad znan s kin ne triban više imat ikakvog posla.

just me

Post by just me » 13 Apr 2008, 10:49

Stay alive. Nije loše
I have no name, because the cats do not need names to tell each other apart.

Deimos

Post by Deimos » 13 Apr 2008, 13:01

zombie. svaka čast Luciu ali bolji mi je Romero. ali ipak film je dobar, čista zabava

Wendigo

Post by Wendigo » 13 Apr 2008, 15:35

Deimos wrote:zombie. svaka čast Luciu ali bolji mi je Romero. ali ipak film je dobar, čista zabava
je bolji je romero, ali fulcijev dizajn zombija je nenadjebiv ako se mene pita. 8)

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Apr 2008, 15:40

Wendigo wrote:
Deimos wrote:zombie. svaka čast Luciu ali bolji mi je Romero. ali ipak film je dobar, čista zabava
je bolji je romero, ali fulcijev dizajn zombija je nenadjebiv ako se mene pita. 8)
ma daj, molim te. :lol: I ja isto tako mogu obući nekoga u neku vreću, namazati blatom i to je to. Ma bolji mi je romeov dizajn, naročito u day of dead.
Michel puši karu.

Gosp.

Post by Gosp. » 13 Apr 2008, 15:41

Ghostface wrote: Ma odjebi ti, neće niko srat tako po meni, je li ti jasno!!!
A što ćeš mu napraviti ako ne prestane? :lol:
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

Post Reply