david gale u ulozi hillove glave je genijalan, pogotovo kad dobije krilca
Koji ste horror zadnji gledali?
-
pain_of_salvation
- john_constantine
-
pain_of_salvation
nabavih soundtrack filma.... napravio ga je isti lik koji je napravio melodiju terminatora --- BRAD FIEDEL.... genijalacjohn_constantine wrote:Fright night - odlična vampirska komedija, dobra glazba, solidna gluma, 80 - te, vampirska tematika (zemlja u lijesu, glogov kolac, sunce, sveta vodica), dobar humor i dobri efekti.
e i ontopic:
deranged (1974.)
obavezno pogledati..... istinito, a glavni glumac za proplakat od smijeha.... faca
- john_constantine
ginger snaps 1 - odlična horor drama, mislio sam da će biti nekakva tinejdžerska dramica s puno krvi i nasilja, a ovako je ispala stvarno odličan i napeti zanimljiv horor drama. Ako zanemarimo pomalo iritatnu majku i dosadan kraj, odličan film.
Sada još da pogledam i iduća dva nastavka. Trailer za drugi dio stvarno obećava. E da, onaj vukodlak, njegovo licem me pomalo podsjeća na one ljudi mačke iz mjesečari, onako zgužvano lice, zubi i to... Ali dobro prikazan vukodlak tako da opraštam to za srebrnim mecima. 
- Dragonrage
Feast 4/5 - dobra zajebancija...baš sam se dobro nasmijao
Blade: Tv Series 3/5 - U cjelini seriji fali akcije, i na to su trebali malo više staviti naglasak, jer se ta serija gleda prvenstveno zbog toga. Vizualno izgleda sasvim OK, tim više što se radi o Tv proizvodu...ono kostimi, efekti, rekviziti i ostalo izgledaju odlično. Priča je blesava i ne nudi ništa novo, a gluma...prosjek, no da budem iskren, očekivao sam da će gluma biti i lošija (barem po onome što sam bio vidio u traileru), pa mi je zato valjda bila prihvatljiva. Kvaliteta režije varira od epizode do epizode...neke su mi bile dosadne, a neke zanimljive....kao najbolju bih istaknuo treću, ponajviše zbog toga jer je imala najbolje realiziranu akciju...
Sve u svemu i nije tako loše kao što sam možda očekivao potaknut nekim lošim kritikama i prilično mlakim trailerom....ljubiteljima Blade filmova, kao što sam ja, će se serija na kraju ipak svidjeti donekle...a ostalima, čisto sumnjam...
Blade: Tv Series 3/5 - U cjelini seriji fali akcije, i na to su trebali malo više staviti naglasak, jer se ta serija gleda prvenstveno zbog toga. Vizualno izgleda sasvim OK, tim više što se radi o Tv proizvodu...ono kostimi, efekti, rekviziti i ostalo izgledaju odlično. Priča je blesava i ne nudi ništa novo, a gluma...prosjek, no da budem iskren, očekivao sam da će gluma biti i lošija (barem po onome što sam bio vidio u traileru), pa mi je zato valjda bila prihvatljiva. Kvaliteta režije varira od epizode do epizode...neke su mi bile dosadne, a neke zanimljive....kao najbolju bih istaknuo treću, ponajviše zbog toga jer je imala najbolje realiziranu akciju...
Sve u svemu i nije tako loše kao što sam možda očekivao potaknut nekim lošim kritikama i prilično mlakim trailerom....ljubiteljima Blade filmova, kao što sam ja, će se serija na kraju ipak svidjeti donekle...a ostalima, čisto sumnjam...
- El Ranchero
- Betmen
Ja sam to presto gledati nakon sto su se oni mrtvaci u podrumu poceli hraniti i kak su truli kao ovaj mu zlicom probije glavu, i jedan od njih jebe medicinsku sestru kojoj je glava odpala i mlatara joj okolo....El Ranchero wrote:Braindead!
Odličan film iako mi se čini da je Peter Jackson gledao Evil dead prije snimanja ovog filma.
Karate svećenik mi je urnebesan!![]()
Film je u rangu gledanja kako se muhe jebu
-
Ghrall
- john_constantine
Betmen wrote:Ja sam to presto gledati nakon sto su se oni mrtvaci u podrumu poceli hraniti i kak su truli kao ovaj mu zlicom probije glavu, i jedan od njih jebe medicinsku sestru kojoj je glava odpala i mlatara joj okolo....El Ranchero wrote:Braindead!
Odličan film iako mi se čini da je Peter Jackson gledao Evil dead prije snimanja ovog filma.
Karate svećenik mi je urnebesan!![]()
Film je u rangu gledanja kako se muhe jebu
- john_constantine
- Charlie surfs again
Dodushe ovo i nije horor al ajd'...neko je nekog tu ubijao u svakom sluchaju i svashta mu radio
The Boston Strangler (2006)

A ja mislio rimejk onog DNA iz '68. Sva sreca pa ova dva filma nemaju ama bash nikakve veze osim shto su zasnovana na jednim istim ubistvima iz '62. Totalno nov pogled na sluchaj "bostonskog davitelja" upotrebom novih tehnologija tj. DNKa testova shto je mozda i najinteresantnije u ovom filmu mada to smo mogli da saznamo i iz dokumentarca. Odlichan Mauro Lannini jednostavno pokido ulogu DeSalve. Zapravo to kako je DeSalvo manipuliso policijom je i poenta chitave priche. Jebo im je mamaru. A.C.A.B.
http://www.imdb.com/title/tt0490817/

The Boston Strangler (2006)

A ja mislio rimejk onog DNA iz '68. Sva sreca pa ova dva filma nemaju ama bash nikakve veze osim shto su zasnovana na jednim istim ubistvima iz '62. Totalno nov pogled na sluchaj "bostonskog davitelja" upotrebom novih tehnologija tj. DNKa testova shto je mozda i najinteresantnije u ovom filmu mada to smo mogli da saznamo i iz dokumentarca. Odlichan Mauro Lannini jednostavno pokido ulogu DeSalve. Zapravo to kako je DeSalvo manipuliso policijom je i poenta chitave priche. Jebo im je mamaru. A.C.A.B.
http://www.imdb.com/title/tt0490817/

"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com