u "kino" verziji ga je ubio, a i u ovoj koju imam u divx-u SPOILER + što je dodano silovanje u ludnici.GreenHornet wrote:Nisam znao da Halloween 2007. ima dvije verzije kraja...Sve do prije par minuta sam kontao da sam prije 5mj. gledao kino verziju a to je zapravo bila "workprint"![]()
Ako me pamcenje služi u prvoj koju sam gledao ne ubije čuvara koji je bio dobar prema njemu...
Koji ste horror zadnji gledali?
- Wendigo
-
GreenHornet
- sikeone
pa meni osobno je solidna akcija a od takvog filma i netražim više(pogotovo ekranizacija igrica)filmophil wrote:molim te reci mi šta je u tom filmu solidno? meni je teško naći pozitivne stvari u tom filmu...sikeone wrote:resident evil 3- solidan nastavak sa ok akcijom ali na trenutke prelošim cgi-om
- Knatchbull
Scream 2
malo slabiji od originala jer je u biti kopija. pozitivne strane su puno dobrih scena klanja i napetost kroz cijeli film. nepotrebna ljubavna priča između Gale i Deweya je nekakav minus 4,5/5
malo slabiji od originala jer je u biti kopija. pozitivne strane su puno dobrih scena klanja i napetost kroz cijeli film. nepotrebna ljubavna priča između Gale i Deweya je nekakav minus 4,5/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
filmofil
meni je zbog nedostatka akcije taj film bio naporan...sikeone wrote:pa meni osobno je solidna akcija a od takvog filma i netražim više(pogotovo ekranizacija igrica)filmophil wrote:molim te reci mi šta je u tom filmu solidno? meni je teško naći pozitivne stvari u tom filmu...sikeone wrote:resident evil 3- solidan nastavak sa ok akcijom ali na trenutke prelošim cgi-om
This is the Zodiac speaking.
-
John_Ryder
- jigsaw
- elrania
apsolutni potpis.Wendigo wrote:sweeney todd the demon barber of fleet street
3/5
dobar i ništa više od toga.. ono neartikulrano i ružno pjevanje mi je dizalo kosu na glavi. posebice onaj iritantni ljepuškasti
pogledah 28 dana kasnije sinoc i dojmovi su bolji od onih nakon prvog gledanja, iako mi se nastavak jos uvijek puno vise svida
- john_constantine
The mist - eh, kako sam se samo napalio na taj film od trailera koji mi je pokazao donie darko. I jedva sam čekao dvd rip ili da dođe u kina. I konačno ga danas skinem, pogledam i ostao sam paf. RAZOČARAN SAM!
MEGASPOILER
Ideja je već isfurana, jednostavno se nisam mogao oteti dojmu da podsjeća na silent hill (ona magla, samoposluga, one pipke koje podsjećaju na one pipke iz silent hill 4, u podzemnoj). Niti nema kingov štih osim psiholoških strana likova.
Pauci, leteći škorpioni, nekakvo stvorenje kao da je ispalo iz Rat svijetova, pipke... Sto puta viđeno i isfurano. To nikako ne bi očekivao od stephena kinga koji je uvijek imao originalne ideje. Ne znam, nisam čitao knjigu, pa je možda drukčija radnja... A i jednostavno je glupo... Svaka scena s njima mi je bila više komična nego jezovita.
Sam film zbilja predugo traje, prvi sat prođe s zanimljivošću s pravim elementima horora, paranoje i uvijek vječnom idejom - stavi deset ljudi u istu prostoriju i za par sati će se poubijati. Najbolji savjet je da uvijek treba ubiti vjersku fanaticu.
Jedino pohvaljujuće je psihološka strana ljudi u samoposluzi, koja je izvrsno izvedena. Od stephena kinga bi više očekivao da stavi tolike ljude u tu samoposlugu, okruži maglom ili mrakom, pa onda napravi kaos unutra pomoću paranoje, psihologije i priviđenja... A sve te scene s čudovištima ispadaju glupo, makar su dobro napravljene, ali ne mogu se oteti dojmu da su mi pauci već viđeni iz drugih filmova...
Sam završetak je totalno predvidljiv. Okrutno, ali predvidljivo. A thomas jane je pička. Bio je to u punisheru, niti ovdje nije ništa bolji.
MEGASPOILER
hm, ma mislim da ću filmu dati ocjenu 2/5
P.S.
Ne bi me začudilo da čak naprave nastavak. Preporučam akcijski postapokalipstični spektakl, toliko da bude konkurencija starship troopers 3.
MEGASPOILER
Ideja je već isfurana, jednostavno se nisam mogao oteti dojmu da podsjeća na silent hill (ona magla, samoposluga, one pipke koje podsjećaju na one pipke iz silent hill 4, u podzemnoj). Niti nema kingov štih osim psiholoških strana likova.
Pauci, leteći škorpioni, nekakvo stvorenje kao da je ispalo iz Rat svijetova, pipke... Sto puta viđeno i isfurano. To nikako ne bi očekivao od stephena kinga koji je uvijek imao originalne ideje. Ne znam, nisam čitao knjigu, pa je možda drukčija radnja... A i jednostavno je glupo... Svaka scena s njima mi je bila više komična nego jezovita.
Sam film zbilja predugo traje, prvi sat prođe s zanimljivošću s pravim elementima horora, paranoje i uvijek vječnom idejom - stavi deset ljudi u istu prostoriju i za par sati će se poubijati. Najbolji savjet je da uvijek treba ubiti vjersku fanaticu.
Jedino pohvaljujuće je psihološka strana ljudi u samoposluzi, koja je izvrsno izvedena. Od stephena kinga bi više očekivao da stavi tolike ljude u tu samoposlugu, okruži maglom ili mrakom, pa onda napravi kaos unutra pomoću paranoje, psihologije i priviđenja... A sve te scene s čudovištima ispadaju glupo, makar su dobro napravljene, ali ne mogu se oteti dojmu da su mi pauci već viđeni iz drugih filmova...
Sam završetak je totalno predvidljiv. Okrutno, ali predvidljivo. A thomas jane je pička. Bio je to u punisheru, niti ovdje nije ništa bolji.
MEGASPOILER
hm, ma mislim da ću filmu dati ocjenu 2/5
P.S.
Ne bi me začudilo da čak naprave nastavak. Preporučam akcijski postapokalipstični spektakl, toliko da bude konkurencija starship troopers 3.
Michel puši karu.
- john_constantine
Hm, pa ovisi.... Ne shvaćam baš tvoju rečenicu. Misliš, po onome što pišem, po ovoj kritici što sam napisao ili po njegovoj osobnosti? pojasni malo, živo si me zainteresirao.Boby wrote:Nadam se da te ovo ne bu vrijeđalo ali sada kada si spomenuo Kinga se sjetih da me dosta podsjećaš na njega. Mislim vizualno
Michel puši karu.