Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Bad Seed

Post by Bad Seed » 09 Mar 2008, 02:16

Knatchbull wrote:
Bad Seed wrote:shutter - čula sam da je film super, pa sam se razočarala jer je sve već viđeno. ok je film, ali malo su se već izlizale te fore. al kraj je zakon :pasmater: slutim da će rimejk biti oveće sranje.
možda su neke fore već viđene, ali su u ovom filmu izvedene genijalno. mene jeza nije puštala cijeli film. BTW. spoiler jesi se prepala kad se pojavila ona ženska faca na negativu? spoiler end
spoiler jel ono kad se okrenula i pogledala ga? spoiler je, naravno. dobar je film, nije da me nije isprepadao, ali nekako sam mislila da će biti gore. kad sam gledala ringu, nisam imala pojma o čemu se u filmu radi, osim da ima neka kazeta, i nitko me nije upozorio na scenu s televizorom, al film mi je općenito bio toliko jeziv da sam u pol gledanja stavila pauzu i popalila sva svjetla u stanu :lol: možda me ovdje i malo distraktao glavni glumac koji mi izgleda ko tajlandska verzija orlanda blooma :oops:

sad pogledah fritt vilt. isto nije ništa novo, ali sviđa mi se film. volim horore snimane na snijegu. to mi je i kod 30 days of night bilo super. koji još snježni ima da pogledam?

Knatchbull

Post by Knatchbull » 09 Mar 2008, 02:28

Bad Seed wrote:spoiler jel ono kad se okrenula i pogledala ga? spoiler je, naravno. dobar je film, nije da me nije isprepadao, ali nekako sam mislila da će biti gore. kad sam gledala ringu, nisam imala pojma o čemu se u filmu radi, osim da ima neka kazeta, i nitko me nije upozorio na scenu s televizorom, al film mi je općenito bio toliko jeziv da sam u pol gledanja stavila pauzu i popalila sva svjetla u stanu :lol: možda me ovdje i malo distraktao glavni glumac koji mi izgleda ko tajlandska verzija orlanda blooma :oops:
spoilerda, na tu scenu sam mislio. Pa ona scena kada mu neka ženska dođe u tamnu prostoriju a on misli da je to njegova cura. par sekundi kasnije ga cura nazove na mob. :pasmater: zbilja su me trnci prošlispoiler

Dog Soldiers
još jedan klasik Neila Marshalla. od početka do kraja zanimljiv. gluma me oduševila, gdje Neil samo nalazi ovako nepoznate a talentirane glumce(a vjerovatno su samo meni nepoznati). Vukodlaci su jako dobri i fora se glasaju. moram ga još jedanput pogledat 5/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

elrania

Post by elrania » 09 Mar 2008, 12:53

gravedancers (2006)

nisam znala sto da pogledam sinoc pa sam malo isla prosvrljati kroz komentare za ovaj film i sve je uglavnom bilo jako pozitivno. i reko dobro, kliknuh ja play i na kraju sam prespavala zadnjih 20 min filma
ocekujem dosta jumpy scena kad su u pitanju filmovi s duhovima, kolko god film opcenito los bio, no ovo sam pratila poprilicno mirno i nezainteresirano i nemam bas neku zelju znat kako je zavrsio, no pogledat cu kasnije cisto reda radi

dragon

Post by dragon » 09 Mar 2008, 13:52

CAPTAIN KRONOS VAMPIRE HUNTER-1974

Image
DRAGON RULES
http://blogoye.org/horrorland/
http://s3.bitefight.rs/c.php?uid=47432

gandalf

Post by gandalf » 09 Mar 2008, 17:47

Warlock 2.

Općenito volim filmove koji imaju neke magije i tako.
Inače je relativno zanimljivo, samo mi sam warlock izgleda malo previše gay sa plavom, dugom, zalizanom kosom.
Krvavije nego jedinica!

Dakle, 6,5/10!

John_Ryder

Post by John_Ryder » 09 Mar 2008, 18:06

Carver - 6/10 ,ništa posebno, jako neoriginalno napravljeno kao i većina novijih horora,nisam puno očekivao od ovoga tako
da se nisam previše razočarao. Ima dobrih scena tj.gadljivih,SPOILERnpr.kad onom liku jaje s kliještima otkine i tak. I da,krepo sam na onu scenu kad lik uđe u wc ,pa vidi govno na zidu,i kaže: Shit on the wall, fuck! SPOILER
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Bad Seed

Post by Bad Seed » 09 Mar 2008, 18:46

welcome to the jungle - očekivala sam malo više blood and gore scena, a kad tamo skoro ništa. bezveze je film.

Freddy

Post by Freddy » 09 Mar 2008, 18:50

from dusk till dawn-među 3 najbolja filma od tarantina....početak jeben....kao i atmosfera,humor ima....krvavo,zabavno....jebeno 8.3-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

A$H

Post by A$H » 09 Mar 2008, 18:52

Freddy wrote:from dusk till dawn-među 3 najbolja filma od tarantina....početak jeben....kao i atmosfera,humor ima....krvavo,zabavno....jebeno 8.3-10
na kaj si mislio, od onih u kojima je glumio,koje je napisao ili producirao....jer redatelj ovoga nije..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

filmofil

Post by filmofil » 09 Mar 2008, 19:10

valjda je mislio na filmove s kojima je tarantino povezan na bilo koji način...
This is the Zodiac speaking.

Freddy

Post by Freddy » 09 Mar 2008, 19:15

filmophil wrote:valjda je mislio na filmove s kojima je tarantino povezan na bilo koji način...
bingo
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

dragon

Post by dragon » 09 Mar 2008, 20:37

THE BONEYARD-1991

Image
DRAGON RULES
http://blogoye.org/horrorland/
http://s3.bitefight.rs/c.php?uid=47432

sikeone

Post by sikeone » 09 Mar 2008, 21:08

resident evil 3- solidan nastavak sa ok akcijom ali na trenutke prelošim cgi-om

filmofil

Post by filmofil » 09 Mar 2008, 21:14

sikeone wrote:resident evil 3- solidan nastavak sa ok akcijom ali na trenutke prelošim cgi-om
molim te reci mi šta je u tom filmu solidno? meni je teško naći pozitivne stvari u tom filmu...
This is the Zodiac speaking.

horkolerbus

Post by horkolerbus » 10 Mar 2008, 23:23

turistas ,sacuvaj Boze ,jedino one brazilke ok
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

Post Reply